Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Apklausa: Kiek kvepalų buteliukų turite? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
ogo kolekcijos, pas mane tai tik 3 buteliukai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2012 10 16, 12:46)
Jetau, jetau rasiau, kad turiu 50+, bet tas + yra 123. doh.gif  Kazkaip nesitikejau blink.gif  dar dukra suskaiciavo savo kvpl.30 O atomiku tai tikrai 60, meginuku ~20 Tiesa, dar laukiu atvykstanciu 4 buteliu.
  Eisiu i isparduotuve.  ax.gif
  Vyras mate tik mano sekcijike, bet as ji nuraminau, kad cia dar nieko. rolleyes.gif  Nes geras kozeris yra jusu foto, kur po 200 vnt ir>  thumbup.gif

būtų smagu pamatyti kvepalų kolekcijų temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 10 23, 16:48)
būtų smagu pamatyti kvepalų kolekcijų temoje 4u.gif

Kai mano vadybininke (dukra) atsilaisvins, paprasysiu pagalbos ir bendrom jegom bandysim. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2012 10 23, 17:13)
Kai mano vadybininke (dukra) atsilaisvins, paprasysiu pagalbos ir bendrom jegom bandysim. Aciu 4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Suskaiciavau, 44buteliukai, miniatiuru neskaiciavau, bet nera labai daug pas mane ju. O pries metus buvo perpus maziau, kiek dar norimu yra doh.gif
Atsakyti
Pas mane šiuo metu tik 3 tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mistyly: 30 spalio 2012 - 21:52
Siai dienai 57 butelaiciai ir 4 atkeliauja smile.gif
Atsakyti
jau bijau skaiciuot... nekisu nosies i isparduotuve... , bet vakar se tau ,sakau pasizvalgysiu bet garbes zodis nieko nepirksiu.. uzeinu ten, nugi ziuriu graziam pavidale to ko ieskojau uzsimusus, tai ka dabar daryt? kaip nepirksi... ir vel viskas is pradziu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 05 lapkričio 2012 - 14:35
šiuo metu turiu 6 štukas. ir tų nebaisiai dažnai naudoju lotuliukas.gif aišku norėtųsi daugiau, bet yra limituojantis faktorius toks.... ax.gif
Atsakyti
Siandien mane priverte suskaiciuti savo buteliukus rolleyes.gif

Atidarytu 51 vnt smile.gif
2 miniatiuros

+ dar keleta supakuotu rezerve blush2.gif
Atsakyti
41 buteliukas. sustojau prie sito skaiciaus, pagalvoju, gal man siuo metu kazkoks parfumerinis klimaksas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 15 lapkričio 2012 - 14:05
QUOTE(andorinha @ 2012 11 15, 15:04)
41 buteliukas. sustojau prie sito skaiciaus, pagalvoju, gal man siuo metu kazkoks parfumerinis klimaksas?  g.gif

Nieko, greit praeis biggrin.gif
Atsakyti