Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Apklausa: Kiek kvepalų buteliukų turite? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Rutule,nebutinai smile.gif as iki nestumo antro maniakiskai tam tikrus brandus medziojau... kvepalynas buvo artenatis prie 100vnt neskaitant visokiu atomiku ir etc blush-anim-cl.gif
bet va pusantru metu sekmingai tik mazinu... liko tik patys paciausi,ir keli norimi, taip kad...tikiu kvepalumanijos liga neatsinaujins biggrin.gif dabar kita liga yra blush-anim-cl.gif

o jei skaiciuojant tai apie 30 einamu ir +-10 kuriuos reik nesti i isparduotuve biggrin.gif
Atsakyti

"Normaliems" žmonėms tai ir 10vnt. jau yra liga lotuliukas.gif

P.S. Pati tai sergu sunkia forma ax.gif
Atsakyti
as jau apsimazinau savo kvepalyna taip, kad nebera ko i isparduotuve nesti. nebent Guerlain juodos suknutes likuti, bet ir to gaila, vien del buteliuko smile.gif
itariu, ateityje mano kvepalynas pildysis labai letai, nes ziuriu - norai kuo toliau, tuo brangesni tampa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 16 lapkričio 2012 - 13:44
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 16, 09:35)
Rutule,nebutinai smile.gif as iki  nestumo antro  maniakiskai  tam tikrus brandus medziojau... kvepalynas buvo artenatis prie 100vnt neskaitant visokiu atomiku ir etc blush-anim-cl.gif
bet  va pusantru metu sekmingai tik mazinu... liko tik patys paciausi,ir keli norimi, taip kad...tikiu kvepalumanijos liga neatsinaujins biggrin.gif dabar kita liga yra blush-anim-cl.gif

o jei skaiciuojant tai apie 30 einamu ir  +-10 kuriuos reik nesti i isparduotuve biggrin.gif

Man atrodo daug kas perėjo šią maniją, kad tiesiog kaupė. Aš irgi. Buvo laikas, kai siekė 80 vnt. Bet dabar kažkaip pradedi atsirinkti, be to, lengva ranka galiu bet kurių atsisakyti. Net ir retenybių.
Atsakyti
Turiu 23 buteliukus,is ju 4 kvepalu triblius ir 5 - dublius.Naudoju visus,vienus dazniau,kitus reciau,trecius - kartais smile.gif
Atsakyti
Nuolat tikrai pakanka 4-5 buteliukų, visiems gyvenimo atvejams...pusė sunkesni, kita pusė lengvesni 4u.gif o kad kaupti ir pirkti pirkti, ir paskui nepanaudoti didžiąją dalį tų kvepalų g.gif na, nesuprantu, kam to reikia, čia gal kad prieš drauges pasirodyti biggrin.gif ar jau tokios visos "milijonierės", kur perka, kad tik pirkti ir nežiūri ar brangūs ar pigūs ? biggrin.gif aš jau geriau turėsiu mažiau, bet gerų...pigiena nedomina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeltė @ 2012 11 19, 12:19)
Nuolat tikrai pakanka 4-5 buteliukų, visiems gyvenimo atvejams...pusė sunkesni, kita pusė lengvesni  4u.gif o kad kaupti ir pirkti pirkti, ir paskui nepanaudoti didžiąją dalį tų kvepalų  g.gif na, nesuprantu, kam to reikia, čia gal kad prieš drauges pasirodyti  biggrin.gif ar jau tokios visos "milijonierės", kur perka, kad tik pirkti ir nežiūri ar brangūs ar pigūs ?   biggrin.gif aš jau geriau turėsiu mažiau, bet gerų...pigiena nedomina  schmoll.gif

O tie ''geri'' lygu brangūs, kaip suprantu. Labai smalsu, kiek už kiekvieną buteliuką sumokėjot 4u.gif wub.gif .
Aš tai savo buteliukais jų kainom giriuosi prieš draugus - vyrus, draugės moterys nesupranta, pavydi verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 19 lapkričio 2012 - 11:31
QUOTE(Benicio @ 2012 11 19, 12:29)
O tie ''geri'' lygu brangūs, kaip suprantu. Labai smalsu, kiek už kiekvieną buteliuką sumokėjot  4u.gif  wub.gif .
Aš tai savo buteliukais jų kainom giriuosi prieš draugus - vyrus, draugės moterys nesupranta, pavydi  verysad.gif .

Jo, čia dauguma tokios - pažiūrėkit kvepalų kolekcijų nuotraukas - specialiai renka renka ir rodosi rodosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif O gal ten tušti buteliukai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2012 11 19, 13:05)
... O gal ten tušti buteliukai?  lotuliukas.gif

Nu ot kokia, paėmė viską ir išdavė ph34r.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2012 11 19, 12:05)
Jo, čia dauguma tokios - pažiūrėkit kvepalų kolekcijų nuotraukas - specialiai renka renka ir rodosi rodosi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O gal ten tušti buteliukai?  lotuliukas.gif

Ner ten jokiu buteliuku, fotoshopas ten user posted image
Atsakyti
O tie ''geri'' lygu brangūs, kaip suprantu. Labai smalsu, kiek už kiekvieną buteliuką sumokėjot  4u.gif  wub.gif .
Aš tai savo buteliukais jų kainom giriuosi prieš draugus - vyrus, draugės moterys nesupranta, pavydi  verysad.gif .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš tai vis laukiu, kada pagaliau kvepalus su matomu šleifu sukurs. Svarbiausia, kad šleifas būtų skaičiukų formos... Nu kad aiškiai kaina matytųsi, o tai dabar giriamės giriames - a kaip niekam neįdomu, taip neįdomu unsure.gif
Atsakyti

biggrin.gif na gal ne taip supratot 4u.gif arba aš ne taip parašiau biggrin.gif pripažinkim, kad pigūs kvepalai ir negalės būti labai geri g.gif ir kalbu apie brandinius kvepalus, na tarkim, man pigiena iki 50 LT, o jau geri 50-200 EUR 4u.gif aš ne LT ir tokie pinigai už kvepalus nėra daug mirksiukas.gif o mokėti tūkstančius, kai pilna pasirinkimo normaliom kainom, nėra prasmės...aš dar jauna ir tikrai tūkstančius turėčiau kur išleisti rolleyes.gif cool.gif
GERI kvepalai=BRANGŪS kvepalai, taip pat ne visada pasiteisinanti taisyklė, nes kad ir kiek kainuotų, jie gali tiesiog NEpatinkti arba NEtikti mirksiukas.gif
ir atleiskit, bet tokios kvepalų ligos, deja nesuprantu unsure.gif

Atsakyti