Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Apklausa: Kiek kvepalų buteliukų turite? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Smeltė @ 2012 11 20, 12:30)
lotuliukas.gif

pasilinksminau ir aš  lotuliukas.gif visos tokiooos protingos čia, bet nė viena taip nieko ir nesuprato  biggrin.gif
žodžiu sektantės kaip reikalas susirinkusios  thumbup.gif liuks  thumbup.gif

p.s. apie emigraciją ir darbus ne tuo adresu pataikėt  schmoll.gif bet jaučiu sugebėjot daug ką įžeisti  doh.gif  taip ir toliau  doh.gif

Jei norit kažką pasakyt, tai ir sakykit tiesiai, o ne išvedžiot reikėjo bandyt biggrin.gif
Visos čia mes linksminamės ir viena kitos neįžeidinėjam, nes dauguma čia esančių seniai bendrauja ir viena kitą pažįsta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2012 11 20, 14:32)
Visos čia mes linksminamės ir viena kitos neįžeidinėjam, nes dauguma čia esančių seniai bendrauja ir viena kitą pažįsta wink.gif

Pridėsiu tik, kad naujokių taip pat niekas neįžeidinėja ir dėl jų atsiradimo nesilinksmina, nebent pačios prašosi. Jeigu aš pvz. dabar nueičiau į pampersų aptarimo skyrelį, nustatyčiau visoms diagnozes, paaiškinčiau, kad rinkoje tiek pasirinkimo, o jos kažkokią pigieną ar deimantinius savo vaikams perka, nustatyčiau kiek reikia turėt, kiek sunaudot, kiek jų vaikam galima š..., o be to puikiai galima be pampersų apseit, prisistatyčiau esanti srities žinovė (nors kai mano vaikas į vystyklus darė, dar pampersų ant LT nebuvo)... ir dar pabrėžčiau, kad šventam užusieny žolė žalesnė ir investuot galima ne tik į kebabus... kažin su manim kas nors diskutuotų pora lapų įrodinėdami kitaip? Negi taip sunku suprast elementarius dalykus?

Taip, pritariu. Baigiam spam.gif spam.gif spam.gif

Šiuo metu turiu apie 120 buteliukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 20 lapkričio 2012 - 14:12
Siulau ignoruot [smeltes] nusisnekejimus, kliedesius. Lai ,pasisneka su savim. Galu gale pas mus yra taisykles, jei ne i tema- BLOKAVIMAS banned2.gif quiet.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 11 20, 15:05)

Šiuo metu turiu apie 120 buteliukų.

blink.gif
man atrodo - daugiau blink.gif blink.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2012 11 20, 15:17)
blink.gif
man atrodo - daugiau blink.gif  blink.gif
4u.gif

ne, deja. Pastovus skaičiaus svyruodavo apie 150. Daug pardaviau, kelis savaitgalį padovanojau giminaitėms (noriu pasiekt 100, bet nesigauna). Atomikų ir mėginukų turiu kelis šimtus, tai gali atrodyti, kad turiu kuo kvėpintis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 11 20, 15:21)
ne, deja. Pastovus skaičiaus svyruodavo apie 150. Daug pardaviau, kelis savaitgalį padovanojau giminaitėms (noriu pasiekt 100, bet nesigauna). Atomikų ir mėginukų turiu kelis šimtus, tai gali atrodyti, kad turiu kuo kvėpintis  tongue.gif

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 11 20, 15:21)
ne, deja. Pastovus skaičiaus svyruodavo apie 150. Daug pardaviau, kelis savaitgalį padovanojau giminaitėms (noriu pasiekt 100, bet nesigauna). Atomikų ir mėginukų turiu kelis šimtus, tai gali atrodyti, kad turiu kuo kvėpintis  tongue.gif

Pas tave kaip kokioj kvapų bibliotekoj biggrin.gif
Atsakyti
Oho, aš čia su savo keliais buteliukais net nedrąsiai jaučiuos blush-anim-cl.gif

Turiu :

Givenchy - Hot Couture
Thierry Mugler - Innocent
Thierry Mugler -Angel
Lolita Lempicka - L
Chanel - Chance

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovy: 20 lapkričio 2012 - 14:34
QUOTE(jovy @ 2012 11 20, 15:32)
Oho, aš čia su savo keliais buteliukais net nedrąsiai jaučiuos blush-anim-cl.gif

atsipaladuokite ir pajuskite malonuma biggrin.gif
svarbu, jog megstate savo kolekcija. 4u.gif

welcome, tsknt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 20 lapkričio 2012 - 14:43
QUOTE(Rutule @ 2012 11 20, 15:26)
Pas tave kaip kokioj kvapų bibliotekoj biggrin.gif

parfumoteka lotuliukas.gif arba atomaizerynas...

Priėjau išvadą, kad idealus gamintojas man būtų Jo Malone su savo 9 ml purškiamais miniukais... Pats tinkamiausias vieno kvepalo kiekis. Jeigu kitų gamintojų miniatiūros būtų purškiamos, greitai susiminimizuočiau. Dabar tenka atomaizeriuotis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(by ki @ 2012 11 20, 15:42)
atsipaladuokite ir pajuskite malonuma  biggrin.gif
svarbu, jog megstate savo kolekcija.  4u.gif

drinks_cheers.gif būtent, svarbiausia įsiklausyti į savo poreikius.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 11 20, 14:21)
... tai gali atrodyti, kad turiu kuo kvėpintis  tongue.gif

na va, iš tikrųjų, gali pasirodyt, kad ir pasikvėpint yra kuo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif

Tikrai įdomi temutė. Smagu paskaityti kas kiek kvepaliukų turi namuose.Pastebiu kad kvepalai ir man po truputį tampa "priklausomybė", bet dar bandau kvepalų parduotuves gražiai "apeiti" ir nepastebėti, kol nepataisomai nesusirgau biggrin.gif .

Turiu šiuo metu apie 10vnt. buteliukų, bet pačių pačiausių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mexx-: 21 lapkričio 2012 - 18:31