Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Apklausa: Kiek kvepalų buteliukų turite? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos merginos:)
Kvepalai man yra liga, as galeciau tai pirkciau ir pirkciau biggrin.gif
tiesiog neatsispiriu geriems kvepalams,kaip ir kosmetikai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(g.gum @ 2012 11 23, 09:38)
Sveikos merginos:)
Kvepalai man yra liga, as galeciau tai pirkciau ir pirkciau  biggrin.gif
tiesiog neatsispiriu geriems kvepalams,kaip ir kosmetikai smile.gif

O kiek liga įsismarkavusi, t.y. kiek jų turite? bigsmile.gif
Atsakyti
Šįvakar jaučiuosi nudirbusi diiiidelį, ilgai trukusį darbą - pagaliau prisiruošiau (kad ir kaip to laisvo laiko betrūktų) ir padariau savo kvepalyno inventorizaciją, kuriai ruošiausi daugiau kaip metus biggrin.gif

Taigi pasirodo šiandien namie užsislėpę 468 kvepalų buteliukai ir 17 miniatiūrų.. Nu nesu dar pasiekusi kvepalų maniakės lygio, kaip apklausoj nurodyta biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2012 12 09, 00:11)
468 kvepalų buteliukai ir 17 miniatiūrų.

photo.gif photo.gif photo.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2012 12 09, 00:31)

Su photo.gif sudėtingas reikalas.. biggrin.gif
Atsakyti
Šįvakar jaučiuosi nudirbusi diiiidelį, ilgai trukusį darbą

Taigi pasirodo šiandien namie užsislėpę 468 kvepalų buteliukai ir 17 miniatiūrų.. Nu nesu dar pasiekusi kvepalų maniakės lygio, kaip apklausoj nurodyta  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif belieka palinkėti dar šiemet pasiekt parfmaniakės lygį biggrin.gif
Atsakyti
Šįvakar jaučiuosi nudirbusi diiiidelį, ilgai trukusį darbą - pagaliau prisiruošiau (kad ir kaip to laisvo laiko betrūktų) ir padariau savo kvepalyno inventorizaciją, kuriai ruošiausi daugiau kaip metus  biggrin.gif

Taigi pasirodo šiandien namie užsislėpę 468 kvepalų buteliukai ir 17 miniatiūrų.. Nu nesu dar pasiekusi kvepalų maniakės lygio, kaip apklausoj nurodyta  biggrin.gif

Tai tau nedaug trūksta bigsmile.gif
Galėjai ir nufotkint, ir parodyt kaip atrodo tiek butelaičių vienoj vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2012 12 09, 09:46)
Tai tau nedaug trūksta  bigsmile.gif

Žinok aš ją suprantu koks yra darbas tiek nufotkint. Visai neseniai vėl mėginau kažką įdomesnio išgaut iš saviškių - 4 kartus mažiau dėliojau pusė dienos, viena buvau, niekas netrukdė ir tai fotkių viešai dėt nesiryžau. Nesigauna susidėt taip, kad gerai matytųsi visi, jeigu tam skirtų lentynų neturi. Ir noras praeina tą kratinį rodyt.
Atsakyti
Turiu gal apie 15 skirtingų, sakiau nebepirksiu, kol neiškvepinsiu to, ką turiu, bet neišeina taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 12 09, 10:17)
Žinok aš ją suprantu koks yra darbas tiek nufotkint. Visai neseniai vėl mėginau kažką įdomesnio išgaut iš saviškių - 4 kartus mažiau dėliojau pusė dienos, viena buvau, niekas netrukdė ir tai fotkių viešai dėt nesiryžau. Nesigauna susidėt taip, kad gerai matytųsi visi, jeigu tam skirtų lentynų neturi. Ir noras praeina tą kratinį rodyt.

Na, galiu tik įsivaizduot kaip čia kas - niekad neturėjau tokio kiekio.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2012 12 09, 09:46)
Tai tau nedaug trūksta  bigsmile.gif

Tikrai norisi bent pamatyti ax.gif
Atsakyti
Iki parfumerinio olimpo man kaip iki mėnulio,nes turiu tik kelias dešimtis butelaičių ax.gif ,bet pagalvojus,kad per pastarąjį pusmetį apgyvendinau 5
naujus kvapus,gal parfumerinės apimtys ir padidės blush2.gif
Atsakyti