Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Apklausa: Kiek kvepalų buteliukų turite? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Smeltė @ 2012 11 19, 13:12)
aš ne LT ir tokie pinigai už kvepalus nėra daug  mirksiukas.gif o mokėti tūkstančius, kai pilna pasirinkimo normaliom kainom, nėra prasmės...

tuom viskas ir pasakyta lotuliukas.gif

tarp kitko mano parfumizmas prasidėjo nuo žinutės SM'e, kad turiu 5 kvepalus ir man užtenka lotuliukas.gif
tik taip hmmm.... kvailokai pamokslauti kažkaip neatėjo į galvą, visa laimė lotuliukas.gif dabar būtų žiauriai gėda. nors tiems, kurie skaičiuoja svetimus pinigus, gal nebūna gėda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 19 lapkričio 2012 - 19:35
Man iš viso neateitų į galvą mintis pamokslauti žmogui dėl jo paties pomėgiams išleidžiamų pinigų, beje, irgi paties uždirbtų: vieni moka šimtus už kažkokį šimto metų senumo pašto ženklą doh.gif už trollbeads žirnio dydžio karoliuką doh.gif tūkstančių tūkstančius už senutėlę mašiną, kuri galbūt prastovės garaže, bet jos savininkas vaikščios aplink užrietęs nosį ir glostys meiliau nei savo moterį. Dėl to žmonės ir įdomūs, kad jie skirtingi, kitokie, įvairūs. Lygiai kaip ir jų pomėgiai, uždarbiai, išlaidos 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif kažkaip diskusija prasmirdo lotuliukas.gif

tiek to kiekvieno nuomonė yra kiekvieno nuomonė drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif sėkmės ligonėms gydantis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeltė @ 2012 11 19, 20:43)
lotuliukas.gif kažkaip diskusija prasmirdo  lotuliukas.gif

tiek to kiekvieno nuomonė yra kiekvieno nuomonė  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif sėkmės ligonėms gydantis  lotuliukas.gif

Jūs visiškai teisi- prismardinot kaip reikiant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smeltė @ 2012 11 19, 21:43)
lotuliukas.gif kažkaip diskusija prasmirdo  lotuliukas.gif

tiek to kiekvieno nuomonė yra kiekvieno nuomonė  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif sėkmės ligonėms gydantis  lotuliukas.gif

tarp kita ko, jei jums irgi bus blogai (susirgsit), labai gera terapija- kvepalai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2012 11 19, 12:29)
O tie ''geri'' lygu brangūs, kaip suprantu. Labai smalsu, kiek už kiekvieną buteliuką sumokėjot  4u.gif   wub.gif .
Aš tai savo buteliukais jų kainom giriuosi prieš draugus - vyrus, draugės moterys nesupranta, pavydi  verysad.gif .

biggrin.gif 4u.gif

oooooooo, kokia cia diskusija uzsiveise!
pasilinksminau
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

mergytes,
1.tikrai zinau, jog pinigai yra tam, kad juos leisti,
2.tikrai zinau, jog tikras malonumas savo uzdirbtus pinigus isleisti savo dziaugsmui,
3.tikrai zinau, jog skirtingi dalykai dziugina

ir nesuprantu, kaip dziugina pinigai zr.1punkta smile.gif

tarp kitko su prabanga pas mus viskas tvarkoje smile.gif 5 paneles smell/smelt/smelt mylimukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 19 lapkričio 2012 - 21:41
QUOTE(by ki @ 2012 11 19, 21:09)
tarp kitko su prabanga pas mus viskas tvarkoje smile.gif 5 paneles smell/smelt/smelt mylimukai

thumbup.gif biggrin.gif ou je, mergaitei šaunuolio emigranto sindromas, akivaizdžiai smile.gif
staltiese keliukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 19 lapkričio 2012 - 22:09
QUOTE(Monmorensi @ 2012 11 19, 22:53)
thumbup.gif  biggrin.gif ou je, mergaitei šaunuolio emigranto sindromas, akivaizdžiai smile.gif staltiese keliukas.

Išverskite, prašau, į lietuvių kalbą, nesupratu kurioj vietoj staltiesę kloti unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2012 11 19, 22:05)
Išverskite, prašau, į lietuvių kalbą, nesupratu kurioj vietoj staltiesę kloti  unsure.gif .

čia į rusų kalbą reikia verst, ne į lietuvių biggrin.gif toks posakis yr, norint mandagiai palinkėti eiti ten, iš kur atėjus 4u.gif
Atsakyti
aaaa skatėrty daroška, dabar aišku smile.gif .
Atsakyti
lotuliukas.gif

pasilinksminau ir aš lotuliukas.gif visos tokiooos protingos čia, bet nė viena taip nieko ir nesuprato biggrin.gif
žodžiu sektantės kaip reikalas susirinkusios thumbup.gif liuks thumbup.gif

p.s. apie emigraciją ir darbus ne tuo adresu pataikėt schmoll.gif bet jaučiu sugebėjot daug ką įžeisti doh.gif taip ir toliau doh.gif
Atsakyti
baigiam tas be tiksles diskucijas.cia tema: kiek turite kvepalu? o ne kokiomis ligomis sergame. drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti