QUOTE(*mozyle* @ 2011 01 18, 11:38)
labukas, as retas svecias pas jus, kazkaip vis laiko pritruksta

mazasis vis ramybes neduoda. o mano breketukai visai neblogai, jau virsuje mano antruka pamazu kabina, sekantis vizitas 4dieni, tai jauciu dar prikabins

kazkaip greitai laikas eina virsutinius jau nesioju 4 menesius

o va apaciai tik menesiukas

nejauciu jokio diskomforto, aisku po tempimu buna sioks toks, bet siaip galima gyvneti
Bonifacija, sveika prisijungus! kokius nesioji? kaip savijauta? o tu kartais neturi 2009 rugsejinuko?
turiu turiu rugsejinuka
mano situacija idomi. prasidejo viskas rugpjuti, kai nuejau pas Andriu Poceviciu. Jis liepe israut 3vnt sveiku dantu, bet ne protinius. As padvejojau, sakau, israut spesiu ir su ta mintim grizau i JAV (ten dabar man su MB komandiruote). Nuejau pas vietini gydytoja, kuris linkes israut kuo maziau. Tas apziurejes liepe traukt protinius ir viena sveika. Su ta mintim grizau i LT pas Poceviciu

Aisku, Pocevicius nelabai apsidziauge, kai su savo diagnozem ir nurodymais atsibeldziau ir liepiau breketus uzdet

bet sutiko.
Tai vat jau menesi kankinuosi su visokiais dantu rovimais. Isrove du protinius, po savaites viena sveika toj pacioj pusej (beje, kaip anekdote isrove ne ta

bet Andrius sake, papildomai teks panesiot 1 menesi breketus). O jau nuo vakar esu su geleziukais. Pas mane paprasti metaliniai. Valgau maista kosiu tipo ir tai skauda viska. Kur dantis isrove ne tik, kad skauda, bet ir nepatogu, nes teisingo danties atsikast maistui nera. O prie visu dziaugsmu rytoj istrauks kitoj pusej protinius.
Su visom siulem skrendu atgal i status, ten ieskosiu, kas tuos siulus isims
O paskui nueisiu paverzimui pas odontologa JAV, kuris aisku neapsidziaugs nemenka suma prarades
dar turiu klausima, ar imanoma bus kada nors valgyt normalu, ne kosiu tipo maista ir kada