Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 34 tema.

QUOTE(Bonifacija @ 2011 01 18, 12:36)
o man uzdejus breketus sake pamirst riesutus ir tokio kietumo maista visam breketu nesiojimo laikui.

Tai čia matyt visoms sako, bet paskui įsigudrinam kramtyti laugh.gif aš duoną keptą kramtau (nelabai stipriai sukeptą), nors sakė, kad nebus galima. Riešutus irgi sukramtau, bet kartą kai užlindo už vielos taip nemaloniai, stengiuosi išvengti..

QUOTE(Bonifacija @ 2011 01 18, 12:57)
dar turiu klausima, ar imanoma bus kada nors valgyt normalu, ne kosiu tipo maista ir kada  biggrin.gif  bigsmile.gif

Bus, bet čia visoms labai individualiai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 18 sausio 2011 - 12:09
dar turiu klausima, ar imanoma bus kada nors valgyt normalu, ne kosiu tipo maista ir kada  biggrin.gif  bigsmile.gif

Tikrai galesi valgyti normalu maista, as kazkur po savaites jau viska valgiau smile.gif tik kieta maista valgydama stengiuosi atsargiai kasti, o kramtau su galiniais dantukais, nes ant ju nera breketu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2011 01 17, 23:56)
Aš ko gero jei viskas ok, vasario 24d. jau būsiu pilnai breketuotu viršum. :}

ooo sveikinu, kelinta valanda? nes as ir 24d eisiu i vizita smile.gif
Atsakyti
O paskui nueisiu paverzimui pas odontologa JAV, kuris aisku neapsidziaugs nemenka suma prarades  biggrin.gif

Sveika prisijungus 4u.gif įmanoma žinomą tą maistą valgyti, aš irgi viską valgau, tik kokius riešutus ar keptą duoną atsargiau kramtau, kad nenusilaužčiau breketų smile.gif
O tai ar gerai, kad gydymą keli daktarai atliks, juk kiekvienas turi savo gydymo planą... g.gif
Atsakyti
kramtau as kietesni maista tik atsargiai ax.gif nes buvo apacioj viela isejus... o siaip galima viska valgyti tik atsargiau... man po uzdejimo kokias tris dienas ne kas buvo ir po paverzimu buna diskomfortas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 01 18, 13:28)
Sveika prisijungus 4u.gif įmanoma žinomą tą maistą valgyti, aš irgi viską valgau, tik kokius riešutus ar keptą duoną atsargiau kramtau, kad nenusilaužčiau breketų smile.gif
O tai ar gerai, kad gydymą keli daktarai atliks, juk kiekvienas turi savo gydymo planą... g.gif

su abiem susitariau. sakiau, kad greiciausiai breketus desiuos LT, tai is JAV gydytojas kaip ir sutiko. Visa kita gydyma tesiu jau JAV, nes LT per ateinancius metus busiu tik dvi savaites. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*mozyle* @ 2011 01 18, 13:43)
kramtau as kietesni maista tik atsargiai  ax.gif  nes buvo apacioj viela isejus... o siaip galima viska valgyti tik atsargiau... man po uzdejimo kokias tris dienas ne kas buvo ir po paverzimu buna diskomfortas  blush2.gif

na o man iseina taip, kad praejus 3 dienom po breketu uzdejimo, raus kitoj pusej protinius, tai jau niekaip neiseis normalu maista valgyt ilgiau biggrin.gif be to, isrove 5 danti, tai maisto normaliai nesukramtau kita puse, jis i ta skyle sulenda. Zodziu pradzia mano sunki, bet antra diena sakau sau, kad jau viena diena maziau liko breketus nesiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2011 01 18, 15:01)
su abiem susitariau. sakiau, kad greiciausiai breketus desiuos LT, tai is JAV gydytojas kaip ir sutiko. Visa kita gydyma tesiu jau JAV, nes LT per ateinancius metus busiu tik dvi savaites.  4u.gif

Aaaa tai jei visas gydymas JAV tai normaliai, ne taip supratau iš pradžių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2011 01 18, 00:56)
Aš ko gero jei viskas ok, vasario 24d. jau būsiu pilnai breketuotu viršum. :}

Sveikinu, o man vasario menesi apacia suklijuos rolleyes.gif

QUOTE(Bonifacija @ 2011 01 18, 13:57)

Kaip aistuliaa sake, visoms labai individualiai smile.gif As jau viska valgiau po savaites, nes nebeskaudejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 01 18, 14:24)
Kaip aistuliaa sake, visoms labai individualiai smile.gif As jau viska valgiau po savaites, nes nebeskaudejo  mirksiukas.gif

tai savaite nedaug, as jau moraliskai porai menesiui nusiteikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2011 01 18, 11:57)

Tai vat jau menesi kankinuosi su visokiais dantu rovimais. Isrove du protinius, po savaites viena sveika toj pacioj pusej (beje, kaip anekdote isrove ne ta doh.gif  bet Andrius sake, papildomai teks panesiot 1 menesi breketus).

Kosmaras doh.gif Maniau, kad tik anekdotuose taip buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2011 01 18, 16:42)
tai savaite nedaug, as jau moraliskai porai menesiui nusiteikiau  biggrin.gif

Na tiek manau tikrai neskaudes biggrin.gif Tik po paverzimu pamaudzia pora dieneliu.
Atsakyti
bonifacija, nereiks tiek kankintis, pasikankinsi pora trejeta dieneliu ir viskas norma bus apsiprasi netruks praeiti tas laikas kai vel paverzimas ir vel kosmaras lotuliukas.gif
Atsakyti