Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 34 tema.

QUOTE(renachiuke @ 2011 01 21, 05:25)
Mano tai gydytojas. Ir jis tikrai nezais ir negais laiko,paklaus kokios spalvos noriu,parodys nebent ir tiek...

Bet gi tu jam moki pinigus, toks jo darbas, tiesiog reikalauk mirksiukas.gif

Čia apie higienas prabilot, aš pirmą kartą ją dariausi gal koks mėnuo iki breketų blush2.gif seniau ar nereikėjo, ar šiaip lb nesidomėjau. Nebuvo daug akmenų, bet po higienos dantis dar kruopščiau ėmiau prižiūrėti. Gal breketai taip veikia, bet dbr daug rečiau pasitaiko dienų kai nėra laiko ar tiesiog tingisi dantis plaut smile.gif
Atsakyti
Reiks ir man paklaust dakteres ar jau reik darytis higiena smile.gif ziuresim ka jin patars, geras jei yra kur uz 60lt daro smile.gif
Atsakyti
O gal žinot kur Vilniuj galima pasidaryti higieną neitin brangiai? smile.gif
ir merginos, kas kurs sekančią temukę?
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 01 21, 13:23)
natale,dance baby,dance,baigesi tau sesija thumbup.gif  smartass.gif  nail.gif

taip! smile.gif
user posted image
dane, babe, dance
siandien dar ta proga sampes isgersiu su MB
user posted image
Atsakyti
gal kas galit atsiųsti prisijungimo duomenis? kažko nebeprisijungiu..sad.gif jaučiu primaliau ten kažko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 01 21, 14:29)
taip! smile.gif
user posted image
dane, babe, dance
siandien dar ta proga sampes isgersiu su MB
user posted image

Noriu ir as gathering.gif
Atsakyti
Man vėl bėdos su tais išrautais protiniais dantims... Pirmadienį išrauti, atrodo jau gijo viskas, tik šiek tiek pamaudžia, o vienas pradėjo kraujuoti iš po nakties, kad ir susiūta, bet matyt kad atsivėrę žaizda unsure.gif O mano chirurgas nedirba šiandien. Gal turi įtakos kad apačioje pašalintas, o viršuje toj pačioj pusėj ne, gal prikandau sad.gif Bet žiojėt žaizda man atrodo neturi taip būti... Gal kam taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 01 20, 20:13)
O man taip apvalūs gražu wub.gif pas mane kampuoti, bet irgi labai nesiskundžiu biggrin.gif

QUOTE(renachiuke @ 2011 01 21, 04:25)
Bet tai tikrai,kaip grazu apvalus!!! Mano tai kampuoti,tai fe fe. Bet cia tas pats kai jei turi garbanotus plaukus,tai nori tiesiu ir atvirksciai biggrin.gif

Rimtai jums gražu apvalūs antrukai? bigsmile.gif Man kaip fe.. doh.gif Norėčiau, kad būtų tokie:

user posted image

QUOTE(natale @ 2011 01 21, 12:13)
nes ten kur as moku 100lt tai daro is su krapstukais ir su ultragarsu. bet matyt ci priklauso nuo situacijos, jei nera apnasu tai nera reikalo ten ir krapstyti  smile.gif

O kas tas ultragarsas? Kaip jis veikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 01 21, 19:26)
Rimtai jums gražu apvalūs antrukai?  bigsmile.gif  Man kaip fe..  doh.gif  Norėčiau, kad būtų tokie:

user posted image

Man tai isvis graziau apvalus dantys, todel man ir nepatinka mano priekiniu dantu forma, nes jie tokie kampuoti doh.gif
Atsakyti
idomu
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 01 21, 18:00)

Pas mus yra sensation white(Colgate) ?
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 01 21, 18:26)
O kas tas ultragarsas? Kaip jis veikia?  blush2.gif

Susiformavę kieti dantų akmenys šalinami ultragarsiniu skaleriu ir panaudojant specialius rankinius instrumentus. Dėl ultragarsinio skalerio vibracijos akmenys atskyla nuo danties paviršiaus. Sunkiau prieinamiems akmenims pašalinti naudojami rankiniai instrumentai.

Ant dantų susidariusį rudą pigmentą nuo kavos, arbatos, tabako ar vyno yra nesudėtinga pašalinti oro abrazijos būdu arba vadinamuoju Air-Flow būdu. Tai atliekama į danties paviršių purškiant stiprią vandens ir sodos miltelių srovę. Taip pigmentas yra pašalinamas nuo danties paviršiaus.
Burnos higienos procedūra užbaigiama nupoliruojant dantis abrazyvine poliravimo pasta.
Atsakyti