Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 34 tema.

Sveikos,
vėl kalbat aktualia man tema - dantų forma smile.gif ir tas atvirkštumo dėsnis galioja, aš va kampuotais dantim, o gražiausi - apvalūs... Na, tokie apvaliais kraščiukais, kaip šitie:
user posted image

ech, kaip dar toli iki jų...

Aplinkiniai nutarė, kad aš mazochistė - maža dar skausmų po kiekvieno paveržimo, tai įsivėriau auskarą į liežuvį... Dabar bijau ortodontės reakcijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2011 01 21, 22:21)
Sveikos,
vėl kalbat aktualia man tema - dantų forma smile.gif ir tas atvirkštumo dėsnis galioja, aš va kampuotais dantim, o gražiausi - apvalūs... Na, tokie apvaliais kraščiukais, kaip šitie:
user posted image

ech, kaip dar toli iki jų...

Aplinkiniai nutarė, kad aš mazochistė - maža dar skausmų po kiekvieno paveržimo, tai įsivėriau auskarą į liežuvį... Dabar bijau ortodontės reakcijos biggrin.gif

Tobula sypsena wub.gif Mano irgi dantys kampuoti, kai nuims breketus, sakiau bandysiu kazka daryt as su jais doh.gif Nu ir kaip auskaras? Neskauda? thumbup.gif
Atsakyti
Man apačią pašlifuos, o viršuj ant pirmukų ir antrukų estetinis laukia doh.gif
Viskas gerai ir gražu, bet skaudaaa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliuxx @ 2011 01 21, 10:07)
Labas rytas visoms 4u.gif
Noreciau is jusu pasisemti ziniu biggrin.gif  Gal ka nors zinote apie, tai ar galima nusiimti breketukus, kelioms dienoms? Pvz vestuvems ax.gif

Labas smile.gif

O as per vestuves busiu su breketais smile.gif

nes atideti breketu dejima dar pusmeciui nebenorejau, ir taip kelias link ju uztruko daugiau nei metus.

Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 01 21, 23:22)
Labas smile.gif

O as per vestuves busiu su breketais smile.gif

nes atideti breketu dejima dar pusmeciui nebenorejau, ir taip kelias link ju uztruko daugiau nei metus.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
kaip jums rezultatas?
pries
user posted image
po
user posted image
Papildyta:
man tai atrodo dar toli iki Holyvudo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 01 22, 00:51)
kaip jums rezultatas?
pries
user posted image
po
user posted image
Papildyta:
man tai atrodo dar toli iki Holyvudo  ax.gif

Cia breketais tik tiek sutvarke? doh.gif unsure.gif
Natale, tu tikras holivudas busi kai nuims breketus thumbup.gif
Atsakyti
Natale, čia kraupu...
Atsakyti
QUOTE(Džinga @ 2011 01 22, 00:46)
Natale, čia kraupu...

Ziauru, cia tipo sutvarke doh.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad visai čia nesutvarkyta...bet jei kam nors tiek užtenka tai bravo smile.gif
O man tai ir apvalūs ir kampuoti gražūs dantys, ir šiaip ta pati šypsena vienam gražiai prie veido atrodo, kitam nelabai smile.gif
Atsakyti
smile.gif sveiki,

planuoju tiesinti dantukus. Ieskau pigaus, bet patikimo varianto. Uz plokstele keramikine galeciau moketi iki 2 tukst., o uz metaline - iki 1500 Lt. Siaip svarstau, kas geriau, nes jei luztu keramikine, vargu, ar tureciau pinigu ja pakeisti...

Paskaiciau ivairiu kliniku Vilniuje siulomas paslaugas ir ... sutrikau. Kaip issirinkti profesionalu gydytoja? smile.gif gal galite patarti, ka girdejote apie "Domus dentes"ir "Dantu harmonija" smile.gif ? O gal zinote kitu geru gydytoju kontaktus, kuriu klinikos neturi el. svetainiu? smile.gif buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 01 21, 22:51)
kaip jums rezultatas?

man tai atrodo dar toli iki Holyvudo  ax.gif

O siaubeli.. doh.gif doh.gif Kur tu čia tokių foto radai? Mane taip paleistų, aš gydytoją į teismą paduočiau.. lotuliukas.gif

Gardi, tokią foto kur įdėjai man labai gražu, bet čia dar neapvalūs man.. ax.gif Mano daug apvalesni, todėl ir nepatinka.. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Man irgi tose nuotraukose nepakankamai geras rezultatas.

Mergaites, jus jau su "stazu", sakykite ar galejo vielute su breketais siektiek "pasmukti/nusileisti" zemyn per pirmaja breketu savaite, rysium su tuo, kad siektiek pajudejo dantukai?
Klausiu nes atrode, jog tas lankelis buvo auksciau ir paprastai kalbant (nesisypsant) jo nesimatydavo pirmaja savaite, o paskui kai "pasmuko" tai ir minimaliai kalbant matosi , kad esu su breketais smile.gif

Cia smulkmena aisku,tiesiog idomu ar galejo pasmukti.
Atsakyti