Įkraunama...
Įkraunama...

Šilumos siurbliai

QUOTE(Paliukas @ 2011 01 03, 15:12)
O cia zmogus - laimi milijona ir galvoja kaip ji isleist - as galvoju kaip islaikyt kuo didesni kieki smile.gif

Grįžtant prie milijono temos - nematote naudos investuoti į atitivaras sandarumą? Piršti nenoriu, esat protingas - belieka suintrigavus "išvirti savose sultyse" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2011 01 03, 15:12)
Pasiduodu, su Jumis gaunas diskutuoti, nors ir daznai issiskiria nuomones, su ta persona tai kaip katina mokint kalbet....
O cia zmogus - laimi milijona ir galvoja kaip ji isleist - as galvoju kaip islaikyt kuo didesni kieki smile.gif

Kodėl granulių ekspertas nusuka kalbą nuo akivaizdžių faktų? Pats parašė - KK pagrindinis šildymo elementas (nes turi pigių malkų), o GKK - tik rezervas. Pacitavau, nes po naujų neatismena, ką ką tik parašė. Tuomet jau neatsako į užduotą klausimą, o pradeda žmones užgaulioti.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 03, 15:15)
Grįžtant prie milijono temos - nematote naudos investuoti į atitivaras sandarumą? Piršti nenoriu, esat protingas - belieka suintrigavus "išvirti savose sultyse"  smile.gif

Teisingai pastebite, bet tam kad protingai investuoti, reikia ir protingai suzinoti kur reiketu, pvz. "prasieiti" su termovizorium ir patikrinti ar is tikruju yra "skyliu/klaidu"

Tuomet ivertinus padeti priimti sprendima.

Is prigimties esu "shykstus kurmis" todel viska perskaiciuoju pries priimant sprendima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2011 01 03, 15:14)
o kas TUPAS?
jeigu as turiu misko, tai tegul man isvartos ir kita mediena puva?
jeigu as nenoriu siuo metu kurti KK, tai tegul granules sildo man namus, kol atsiras noras kurti.

Kada DASILS kad mane aprupina GAMTA kuru ir as tuo naudojuos?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu ir protas. Nu ir mintys. Iš pradžių vieną, po to kitą.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2011 01 03, 15:19)
Teisingai pastebite, bet tam kad protingai investuoti, reikia ir protingai suzinoti kur reiketu, pvz. "prasieiti" su termovizorium ir patikrinti ar is tikruju yra "skyliu/klaidu"
Tuomet ivertinus padeti priimti sprendima.
Is prigimties esu "shykstus kurmis" todel viska perskaiciuoju pries priimant sprendima smile.gif

Mes truputi apie skirtingus dalykus. Pabrėžiau - ant plyno lauko, statyba nuo nulio. O termovizorių galite panaudoti tik stovintiems pastatams smile.gif
"Šykštus kurmis" yra tikro inžinieriaus apibūdinimas. Taip realiai ir turi būti, su kuo jus sveikinu smile.gif
p.s. kai kurie dalyviai visiškai nusipelnė IGNORE. Kviečiu prisijungti. Palikim jam Delfį ten tegu drapstosi.
Atsakyti
Eilinė užteršta tema sad.gif jau noriu atsiimti žodžius, nes jaučiu pakursčiusi ugnį...
Atsakyti

QUOTE(Vilienė @ 2011 01 03, 15:24)
p.s. kai kurie dalyviai visiškai nusipelnė IGNORE. Kviečiu prisijungti. Palikim jam Delfį ten tegu drapstosi.

ok pasirasau, is manes tyla drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paliukas: 03 sausio 2011 - 14:27
QUOTE(Giedruolė @ 2011 01 03, 15:24)
Eilinė užteršta tema sad.gif jau noriu atsiimti žodžius, nes jaučiu pakursčiusi ugnį...

Aš irgi užstojau, PN temoj, sakiau nenurašykim į š.. gal bus kas iš jo... Gailiuosi panašiai kaip jūs. IGNORE labai gydo išsišokėlius.
Atsakyti
Grand išsakėt savo poziciją, ačiū. Tačiau tiek mane, tiek kitus čia ateinančius domina ŠS ir norim gauti info apie tai, o ne apie tai kas tupas, durnas ar dar kažkoks. Be abejo visi turime savo nuomonę, patirtį kažkokią, tuom remdamiesi darome išvadas, tačiau būtų puiku jei komentuotumė ŠS privalumus ir trukūmus, kadangi apie juos jūsų žinios ribotos, tai būtų malonu, kad savo nuomonę tolesnėse diskusijose pasilaikytumėt sau. Ačiū už supratingumą.
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2011 01 03, 15:26)
Grand - cia jau ne diagnoze.

Jus gal koks fanatikas ar lunatikas? - cia ne izeidimas.

Gal pereisiu ant "tu" labiau suprasi.

Jeigu tu turi misko ir esi lauku viduryje, tai tu imsi ir statysies geotermini?

Jeigu as turiu misko ir esu lauku viduryje, tai as tuom naudosiuos:
a) isvartos taps malkomis kurios smagiai keliaus i KK katila
b ) granulinis leis man arba dirbti arba nedirbti kuriku (busiu nepriklausomas).

Tai yra MANO poreikiai.

tai kuris TUPAS dabar?

Papildyta:

ok pasirasau, is manes tyla  drinks_cheers.gif

Jo. Ir pabandyk su tokiais susikalbėti. Jau ir apie geoterminį tauzyja. Baisu su tokiais ekspertais. Balanos gadynė.

Ignoruokit jūs kiek tik norit, bet žmonių lankomumas tik įrodo, kad SM "ekspertų" jau daug kas atsikando. Susirinkę čia kelių sričių nevykę pardavėjai ir statybininkai ir stumia visiems savo "išminti". doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2011 01 03, 15:28)
Grand išsakėt savo poziciją, ačiū.  tai būtų malonu, kad savo nuomonę tolesnėse diskusijose pasilaikytumėt sau.

Mintis super thumbup.gif
Senai senai buvau išsakęs mintį, kad temos koordinatorius/autorius turėtų BARN galimybę...
Atsakyti
Tai kuris nors ekspertas pasiulys man kokį nors silumos siurblį, kuris tiktu kaip alternatyva prie mano KKK ar pasilikti rezerva rekuperacines tenus?? smile.gif
Atsakyti