Įkraunama...
Įkraunama...

Svajoklių kampelis, romantinių knygų mylėtojams

Man graziausias pirmas,visi kiti prastoki.Nors cia man nera neivieno kuris uzkaitintu aistras arba griebtu uz sirdies blush2.gif Lauksim

QUOTE(Daina @ 2011 01 11, 23:54)
lotuliukas.gif Negraži ranka ar subinė?  lotuliukas.gif
Man tai iš viso toks grabaliojimas feee... saviškiui neleidžiu  schmoll.gif

o mes su MB megstam blush2.gif jis daznai eidamas megsta apkabinti ir ranka nuslysta zemiau liemens.As kartais taip eidama iznybiu jam blush2.gif Vyras dar megsta eidamas koki bucki nuvogti.Tai norejau pasakyti kad tas virselis man neigiamu minciu nesukelia,bet intrigos taip pat nesukuria. biggrin.gif

Bet kai pagalvoji-priekabios mes skaitytojos-islepintos hihihi.gif
Atsakyti
Vakar perskaičiau "Vedęs verslą" rolleyes.gif Noriu paskutinio mėnesio milijonieriaus unsure.gif Nors dar serijos nebaigusi, bet galiu drąsiai teigti jog man patiko 4u.gif

QUOTE(mikki @ 2011 01 12, 09:21)
megsta apkabinti ir ranka nuslysta zemiau liemens.

Apsikabinti mėgstam ir mes 4u.gif Ir jei ranka žemiau liemens (kurio aš neturiu blush2.gif ) nuslysta tai dar nieko irnesakyk.gif Nu bet kai žandukus grabinėja, tai man asmeniškai vaizdas susižavėjimo nekelia schmoll.gif
Mes tai už rankučių susikabinę dažniausiai vaikštom ax.gif 4u.gif O be bučkio atsisveikinant iš viso tokių rytų neprisimenu rolleyes.gif Dabar net gi du gaunu thumbup.gif nes mažasis nuo kūdikėlio matė jog atsisveikinat pasibučiuot reikia, dabar darželį abu pabučiuoja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 12 sausio 2011 - 09:36
Gražiausias 1 (paskui 2),o nepatraukliausas 7.Na tokie nefaoni žmonės ant jo rolleyes.gif blush2.gif
Turiu ir aš jau naujus svajonių romaniukus, bet kada iki jų prieis eilė dar nežinia doh.gif toooookia krūvą turiu skaitymo karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2011 01 12, 15:32)
Gražiausias 1 (paskui 2),o nepatraukliausas 7.Na tokie nefaoni žmonės ant jo  rolleyes.gif  blush2.gif
Turiu ir aš jau naujus svajonių romaniukus, bet kada iki jų prieis eilė dar nežinia doh.gif  toooookia krūvą turiu skaitymo karsta.gif

nu tai papasakok kas eilej laukia biggrin.gif as jau nebezinau ka skaityti.Turiu kelias Brown,o paskui mastau.gif
Atsakyti
na, perskaičiau knygeles, dabar lauksiu naujų, galėsiu toliau vertinti po apsikeitimo. Gerai, kad Tarp verslo ir meilės buvo kaip pridėtinė knyga. turbūt vienintelė nepatikusi.
Atsakyti
Viršelio rinkimai!!!
user posted image

Taigi, suskaičiavau (pridėjau kartu ir kelis patikusius):
pliusai-patiko; minusas-nepatiko
1-> +++++++ 7 pliusai wub.gif
2-> ++++ 4 pliusai
3-> - 1 minusas
4-> -+ 1 minusas ir 1 pliusas
5-> --- 3 minusai
6-> - 1 minusas
7-> -- 2 minusai
8-> - 1 minusas

Manau šių mėnesių lyderiai yra romanai "Aistringas žaidimas" ir "Valentis veda" thumbup.gif
Balsai už nepatikusius viršelius labai įvairūs... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 13 sausio 2011 - 14:48
QUOTE(mikki @ 2011 01 12, 16:00)
nu tai papasakok kas eilej laukia  biggrin.gif as jau nebezinau ka skaityti.Turiu kelias Brown,o paskui mastau.gif

Daniel Steel "Namas", "Nuotaka ne savo noru" reikia kažkaip pabaigti, Susan Mallery dar nemaža krūvelė knygų laukia biggrin.gif Deveraux "Aksominė saga" vos pradėta skaityti, dar keli seni svajonių romaniukai,kurių pasirodo nesu skaičiusi (pvz "Brangutė").Turiu gražaus skaitymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2011 01 13, 22:33)
Daniel Steel "Namas", "Nuotaka ne savo noru" reikia kažkaip pabaigti, Susan Mallery dar nemaža krūvelė knygų laukia  biggrin.gif  Deveraux "Aksominė saga" vos pradėta skaityti, dar keli seni svajonių romaniukai,kurių pasirodo nesu skaičiusi (pvz "Brangutė").Turiu gražaus skaitymo biggrin.gif

ir kaip tiek susikaupia? Aš tuoj pat praryju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2011 01 13, 22:33)
Daniel Steel "Namas", "Nuotaka ne savo noru" reikia kažkaip pabaigti, Susan Mallery dar nemaža krūvelė knygų laukia  biggrin.gif  Deveraux "Aksominė saga" vos pradėta skaityti, dar keli seni svajonių romaniukai,kurių pasirodo nesu skaičiusi (pvz "Brangutė").Turiu gražaus skaitymo biggrin.gif

neskaiciau tik Namas ir \nuotaka(sita tikiuosi akda perskaityti) biggrin.gif Aisku nezinia ka Mallery turi ax.gif O neskaitytu svajoniu belike tik keletas.Kazkada bandziau susirasyti,ale siustis po viena man nepatinke,o retai kada buna keli vienoj vietoj blush2.gif
Be to as jei pradejau ir nebaigiau knygos-vadinasi neidomi.Itin retai gryztu pabaigti,nes jei idomi tai suriju akimirksniu.
QUOTE(Isila @ 2011 01 14, 10:22)
ir kaip tiek susikaupia? Aš tuoj pat praryju biggrin.gif

as ir neprikaupiu.Jei turiu neskaitytu tai ir siju,kai tik minute nutveriu rolleyes.gif Dabar kramtau S.Brown senus meiles romaniukus "Skaistuolis ir kekse" bei "Ketvirtadienio kudikis".Pastaraji vakar suvartojau.Nu toks paskaitei ir pamirsai ax.gif Nors mintis visai idomi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 14 sausio 2011 - 12:43
vienintelė knyga, kurios nepabaigiau buvo Dinos knyga hihihi.gif
Atsakyti
Pas mane yra nemazai knygu pradetu ir nebaigtu, nuo Brown detektyvu, iki Roberts, Devero, Steel... pradedu skaityt ir jauciu kad nekabina schmoll.gif , dar prasikankinu skaitydama iki kokio 100 psl. ir jei luzis neivyksta, tada tikrai dedu i sali kitam kartui smile.gif. Taip per kelis kartus ir perskaiciau Roberts "Nakties sokis", Brown "Svetimas veidas" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2011 01 14, 14:41)
neskaiciau tik Namas ir \nuotaka(sita tikiuosi akda perskaityti)  biggrin.gif Aisku nezinia ka Mallery turi  ax.gif O neskaitytu svajoniu belike tik keletas.Kazkada bandziau susirasyti,ale siustis po viena man nepatinke,o retai kada buna keli vienoj vietoj  blush2.gif
Be to as jei pradejau ir nebaigiau knygos-vadinasi neidomi.Itin retai gryztu pabaigti,nes jei idomi tai suriju akimirksniu.

as ir neprikaupiu.Jei turiu neskaitytu tai ir siju,kai tik minute nutveriu rolleyes.gif Dabar kramtau S.Brown senus meiles romaniukus "Skaistuolis ir kekse" bei "Ketvirtadienio kudikis".Pastaraji vakar suvartojau.Nu toks paskaitei ir pamirsai  ax.gif Nors mintis visai idomi

Jau turiu namie"Pagieža" smile.gif pasirodo pas vyrą darbe dviese skaitė , labai patiko,sakė ir ašarų buvo.Tai mikki aš būtinai palaikysiu,kad ir tu perskaitytum :mirksiukas:tai kai tik neturėsi ką skaityt parašyk sms mirksiukas.gif
Atsakyti