Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(domassss @ 2011 02 15, 21:14)
dar galima piešti savo ūgio ir net į save panašias lėles (ant tapeto). Tai būtų lyg lėlių kūrimas, po to galima jas demonstruoti, žingsniuojant ,,podiumu" ar kt. Čia jau būtų veiklos 2-3 pamokoms.

O lėlės gali būti pagal pasakų veikėjus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 02 15, 21:14)
dar galima piešti savo ūgio ir net į save panašias lėles (ant tapeto). Tai būtų lyg lėlių kūrimas, po to galima jas demonstruoti, žingsniuojant ,,podiumu" ar kt. Čia jau būtų veiklos 2-3 pamokoms.

Jėga, geras patarimas thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(b.s @ 2011 02 15, 21:16)
O lėlės gali būti pagal pasakų veikėjus  thumbup.gif

Tinka, ačiū mergaitės už pagalbą thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, man reik pagalbos. Gal kartais turite dainą ,,Žemėj Lietuvos", bet, kad dainuotų choras ar atlikėjas.
Atsakyti
Su lithuania.gif švente.
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2011 02 10, 22:51)
mano ketvirtokai ir neįkabina šių autorių testų  verysad.gif vos pora mergaičių iš klasės sugeba juos atlikti. mes renkamės kitas užduotis, kurias padarau aš pati ar kopijuoju iš kokios pratimų knygos.

Labukas, ačiū už paguodą, maniau mano vaikai bukoki blush2.gif Aš taip pat ruošiu pati užduotis rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, marginos. Senokai buvau užsukusi, kiek čia priplepėjot gathering.gif Viską kol perskaičiau...Labai smagu, šaunuolės, kad taip greitai viena kitai suteikiat pagalbą, patarimą ir t.t.
Pirmadienį ir antradienį nedirbom, kažin kaip bus rytoj g.gif Kitą savaitę atostogaujam, tai gal šalčiai ir baigsis, tik man baisu, kad su ketvirtokais nieko naespėju verysad.gif
Atsakyti
Jei trūksta veiklos kokiom 2 pamokom, tai tegu darosi klasėje kaukes, bet prieš tai reikia informuoti temą ir po to salėje susirinkę ekspromtu suvaidinkite. Tegu kažkas seka pasaką, o kiti vaidina. Aš esu dariusi per tėvų susirinkimą su tėvais, bet jiems nereikėjo daryti kaukių, jos buvo jau išdėliotos ir kiekvienas išsirinko kokią norėjo, pasipuošė tam tikrais elementais: ar skarelė, ar šalikas ir t.t Aš sekiau pasaką o jie vaidino. Tėvams tai patiko. Sėkmės.
Atsakyti
mergaitės, pavaduotoja ateis stebėti pamoką, gal ką patartumėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 16 vasario 2011 - 17:19
QUOTE(ninkute @ 2011 02 16, 17:36)
Jei trūksta veiklos kokiom 2 pamokom, tai tegu darosi klasėje kaukes, bet prieš tai reikia informuoti temą ir po to salėje susirinkę ekspromtu suvaidinkite. Tegu kažkas seka pasaką, o kiti vaidina. Aš esu dariusi per tėvų susirinkimą su tėvais, bet jiems nereikėjo daryti kaukių, jos buvo jau išdėliotos ir kiekvienas išsirinko kokią norėjo, pasipuošė tam tikrais elementais: ar skarelė, ar šalikas ir t.t Aš sekiau pasaką o jie vaidino. Tėvams tai patiko. Sėkmės.

Ačiū 4u.gif . Mintis irgi gera thumbup.gif . Dabar belieka viską suvirškinti ir paskirstyti veiklą per dieną mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos pradinukes 4u.gif

Labai aciu uz pasiulymus tevu susirinkimui. Praejo puikiai. Noriu paklausti, kaip 2 kl. jus prasote vaiku aprasyti perskaitytas knygas ar kaip kitaip jie jas pristato? Pasidalinkite svao patirtimi, aciu labai
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 02 16, 17:19)
mergaitės, pavaduotoja ateis stebėti pamoką, gal ką patartumėt ax.gif

Paklausiu aiškiau, į ką reikėtų labiausiai atkreipti dėmesį, ko nepamiršti? žadu vesti pasaulio paž. 3kl. ir matematika 4kl. net nežinau kaip ruoštis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2011 02 15, 16:04)
Laba visoms,
Aš niekaip negaliu atsikratyti gripo padarinių, tai nieko nežinau apie savo mokinius, ar jie buvo, ar ne. Tik tėvai prašo greičiau grįžti, nes nėra kam vaduoti, vaikai našlaičiai verysad.gif

Likimo draugė unsure.gif
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 15, 16:08)
Tėvams rūpi jų vaikai, o ne mokytojos sveikata. Manau, neskubėk, pasveik , o tik tada eik į darbą, nes kai tau bus blogai, tėvai nenupirks vaistų ir nepadarys už tave darbų unsure.gif

drinks_cheers.gif o kartu jaučiuosi kaip tigruolė...Išėjau į darbą tik po gripo su plaučių uždegimu, tai dabar sėkmingai namie sėdžiu ir gydausi komplikacijas, ūmų rinosinusitą verysad.gif Sąžinę graužia dėl darbo, siaubas kažkoks, bet ką daryt, juk ir savi vaikai namie...ir tie patys ligoniukai verysad.gif

Sveikutės 4u.gif

Paskaitau, pasidžiaugiu kartu su jumis, tik neparašau, nes taip ligos įsisuko, kad oj doh.gif
Atsakyti