Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

[quote=viga,2011 02 17, 21:40]
[quote=zuzanele,2011 02 17, 18:04]

Mano klasėj taip pat yra daug skaitančių, mes darom gėlytes, ketvirtokams už vieną žiedlapį reikia perskaityti 100 psl., o trečiokams 50. Gale mokslo metų nufotografuosiu ir jums nusiųsiu, jau dabar įspūdingai kai kurių vaikų gėlės atrodo, tikrinu beveik kiekvieną dieną kiek perskaitė, įgavę mano pasitikėjimą atsiskaito knygas kai perskaito. Perskaitytas knygas vaikai pristato, papasakoja apie ką jos, aš arba vaikai užduoda klausimų. Pas mus vat taip ir turiu pasidžiaugti, kad vaikų neblogi skaitymo įgūdžiai. ax.gif
Papildyta:
Gal jau laikas pagvildenti Užgavėnių ar Kaziuko temas? g.gif Gal kuo turtingos? mirksiukas.gif
[/quote]
Iš kur tiek laiko reikia rasti, kad visus išklausyti ir dar klausimus užduoti? g.gif Man gaila pamokos laiko. O per pertrauką reikia visiems pailsėti. ax.gif
Atsakyti
[quote=viga,2011 02 17, 21:40]

Gal jau laikas pagvildenti Užgavėnių ar Kaziuko temas? g.gif Gal kuo turtingos? mirksiukas.gif
[/quote]

Aš anksčiau buvau įdėjus tokią paruoštą medžiagą apie kaziuko mugę... Galima klasėje į stendą pakabinti ar dar kur...
Atsakyti
Merginos yra tokia Olialia grupes dainele "Spindulelis" gal kas turite karaoke sios daineles??? Cia vaiku grupe, jei ka biggrin.gif
Atsakyti
[quote=viga,2011 02 17, 20:40]

[/quote]

http://www.uzgavenes.projektas.lt/

Ar žinojote apie šią svetainę?

ten konkursas yra skelbiamas... Nugalėtojų darbai yra skelbiami ir juos galima parsiųsti ir pažiūrėti smile.gif Gal kils kokių nors minčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 02 17, 22:48)

ten konkursas yra skelbiamas... Nugalėtojų darbai yra skelbiami ir juos galima parsiųsti ir pažiūrėti smile.gif Gal kils kokių nors minčių  4u.gif

O KAIP TEN PRISIREGISTRUOT?
NIEKAIP NESUPRANTU? blush2.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už patarimus dėl pamokos stebėjimo. Šiandien turėjo stebėt, bet neturėjo laiko, tai atkėlė po atostogų doh.gif O taip buvau prisiruošus doh.gif reikės per atostogas kažką sumąstyt smile.gif bet tampo nervus tokie dalykai.

O kada užgavėnės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 17 vasario 2011 - 22:30
QUOTE(vai2 @ 2011 02 17, 22:29)
Ačiū merginos už patarimus dėl pamokos stebėjimo. Šiandien turėjo stebėt, bet neturėjo laiko, tai atkėlė po atostogų doh.gif  O taip buvau prisiruošus  doh.gif reikės per atostogas kažką sumąstyt smile.gif bet tampo nervus tokie dalykai.

O kada užgavėnės blush2.gif

Šįmet vėlai - kovo 8-ąją thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 02 17, 22:04)
O KAIP TEN PRISIREGISTRUOT?
NIEKAIP NESUPRANTU? blush2.gif

Ten ir neprisiregistravus galima parsisiųsti pateiktis ir filmukus... žiūrėkit ankstesnių metų laureatus...

Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 02 17, 23:39)
Ten ir neprisiregistravus galima parsisiųsti pateiktis ir filmukus... žiūrėkit ankstesnių metų laureatus...

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 02 17, 23:39)

Filmukų neradau g.gif
Tai pabandžiau per kitą naršyklę bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 17 vasario 2011 - 22:59
QUOTE(b.s @ 2011 02 17, 23:11)
Iš kur tiek laiko reikia rasti, kad visus išklausyti ir dar klausimus užduoti?  g.gif Man gaila pamokos laiko. O per pertrauką reikia visiems pailsėti.  ax.gif

Tam skiriu laiką po pamokų verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(jugeta @ 2011 02 17, 23:48)

ten konkursas yra skelbiamas... Nugalėtojų darbai yra skelbiami ir juos galima parsiųsti ir pažiūrėti smile.gif Gal kils kokių nors minčių  4u.gif

Ačiū, nežinojau apie tą svetainę, būtinai pažiūrėsiu
Atsakyti
Sveikos mergaites,
gavau laiskuti is jusu i savo email...taip as esu senosios dezutes ikureja ir sumastymo kurti ir kaupti, dalintis(cia jau kartu mintis gime su jumis) siais lobiais autore...paskaiciau forume zinutes...beje tokie vandaliski poelgiai(galbut ne butinai is blogos valios-daznai is nemokejimo, nes jei pradedi trinti besikartojancias zinutes, jos atsiranda vis persisiunciant medziaga-viskas keliauja i siuksledeze net ir pirmine zinute...taip gautuose nelieka originalo)jau nepirma syki....gal tiesiog reiktu susitari, kad jei jau jumis pasitikejo-bukit tokios malonios naudokites, dalinkites, siuskite savo(tik jau i kita nurodyta dezute)...ir nedarykit savo tvarkos(tiksliau betvarkes)....atrodo nieko sudetingo...reikia tik supratimo

Su pagarba Loreta
P. s. BEJE ,MERGINOs PANASU JOG REIKIA KURTI KITA FORUMO TEMELE...nes sios limitas senka...greit bus paskutine zinute(NORETUSI JOJE SUZNOT KITOS TEMOS ADRESIUKA)...kad paskui butu aisku kur JUSU IESKOT...NEREIKTU KLAIDZIOT
Atsakyti