Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *47 Namučiai...

QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 08, 17:01)
Man "Angelai ir demonai" patiko labiau už "Da Vinčio kodą".

Man taip pat. drinks_cheers.gif Nepalyginamai įdomiau skaitėsi.
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 01 08, 18:11)
koks viršelis gražus  wub.gif

raso, kad Harper Lee Nezudyk strazdo... prilyginama
tai padedu Karina Mauno dukra kol kas ir imu sita laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 01 08, 16:13)
Galvojau, apie kokią trečią čia kalbi. Tai pasižiūrėjau. Tikriausiai "Prarastas simbolis". O aš ir nežinojau, kad ir ji apie profesorių Lengdoną.

Aha, apie šitą ir kalbu drinks_cheers.gif
Fati, kaip rašė, apie pusę metų su ja kankinosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 08, 17:01)
O pati vakar pardėjau Frederic Beigbeder autobiografinę knygą "Prancūziškas romanas". Tik dar nedaug teperskaičiau, į savaitės galą susikaupė nuovargis ir ankstokai nuėjau miegoti. Iš to, kiek perskaičiau, rodos, kad man patinka. Pati jaučiu simpatiją šiam rašytojui, nors, kiek supratau, daug kas jo ir nemėgsta.

Aš mėgstu, netgi labai. smile.gif Nors kad "Prancūziškas romanas" tikrai patiko, galėjau pasakyti tik pabaigusi visą knygą.

QUOTE(*IsaDora* @ 2011 01 08, 17:15)
Man taip pat.  drinks_cheers.gif Nepalyginamai įdomiau skaitėsi.

Man "Da vinčio kodas" labai patiko, negalėjau atsitraukti, o jei "Angelai..." dar įdomesnė, tai išvis liuks. smile.gif
Atsakyti

Labas dienas mirksiukas.gif

Heliouuuuuu naujoms skaitovėms mirksiukas.gif 4u.gif Smagu, kad prisijungėt ir prabilot biggrin.gif

QUOTE(Stikliukas @ 2011 01 08, 14:12)
*Didelis ačiukas Sielos sparnams už knygeles wub.gif
**Kadangi iš Sielos sparnų gavau dovanytę, norėčiau paklausti - Gal kam reikia knyga Tanatonautai (nebepamenu autoriaus - galiu padovanoti 4u.gif gal tiesiog kažkas ieško, kažkam reikia 4u.gif
*Į sveikatą biggrin.gif
** Aš norėčiau šitos rolleyes.gif 4u.gif Ne kartą akis už jos buvo užkliuvusi, bet vis kažkaip susilaikydavau ir nepirkdavau.

QUOTE(LEEja @ 2011 01 08, 15:46)
user posted image
Viršelis tikrai labai gražus wub.gif Man tie paukštukai kokie mieli wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 08 sausio 2011 - 17:02
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 08, 16:01)
Man "Angelai ir demonai" patiko labiau už "Da Vinčio kodą". O trečiosios taip ir nebeskaičiau (labai jau ją išpeikė doh.gif ). Nors, jei pasitaikytų proga, gal ir perskaityčiau (bet jau net ir nebepamenu, kaip ji vadinasi).

drinks_cheers.gif Man irgi "Angelai ir demonai" labiau patiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 08 sausio 2011 - 17:03
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 08, 14:57)
Turi omeny knygų dovanojimą (grandininiu principu)? Jei taip, tai mes jau darom (darėm? ) šį dalyką. Tik dabar gal kiek apmiręs šis procesas.

na va, sakau...nė sykio nedalyvavau, net nepamačiau blush2.gif
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 08, 17:01)
** Aš norėčiau šitos rolleyes.gif 4u.gif Ne kartą akis už jos buvo užkliuvusi, bet vis kažkaip susilaikydavau ir nepirkdavau.

mirksiukas.gif pioneer.gif
Atsakyti
Kas nors skaitret Janes Austen "Emma" ? Ar idomi?
Atsakyti
Manęs dar angelai ir demonai dar laukia,taip pat kaip ir jo naujoji knygą . doh.gif
Gal kam visi reikia skaitymo lempos dovanoju blush2.gif Tik ji sunkiai issijungia,nauja. doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 08 sausio 2011 - 17:38
QUOTE(luiziana @ 2011 01 08, 17:34)

Aš kiek girdėjau, tai viena iš prastesnių jos knygų, jeigu nori pažinčiai, manau imk kitą, kad ir "Puikybė ir prietarai".

Aš Brown'o nieko neskaičiau ir neplanuoju skaityt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 08 sausio 2011 - 17:40
QUOTE(luiziana @ 2011 01 08, 18:34)

pakęsti negaliu šitos knygos. personažo, tiksliau smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 08, 17:39)
Aš kiek girdėjau, tai viena iš prastesnių jos knygų, jeigu nori pažinčiai, manau imk kitą, kad ir "Puikybė ir prietarai".

QUOTE(marakeš @ 2011 01 08, 17:40)
pakęsti negaliu šitos knygos. personažo, tiksliau smile.gif)

aaa,tai vistik atmintis manes nepaveda,kazka ir atsimenu,kad buvau skaiciusi,jog tai prastesne jos knyga,tada nepirksiu gal...o Puikybe ir prietarus jau skaiciau mirksiukas.gif
Atsakyti