Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *47 Namučiai...

QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 09, 01:25)
Tai ant šaldytuvo su magnetukais  lotuliukas.gif
Jei gyvenčiau viena, atskirai, tada gal ir būtų nebloga idėja biggrin.gif bet dabar šaldytuvas bendras, bendroje erdvėje, tai gal neviešinsiu visiems savo reikalų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 01 08, 19:32)
Masako,primygtinai rekomenduoju tau šią,jei nepatiks,galėsi mest į mane šią knygą biggrin.gif

bigsmile.gif laugh.gif
***** turesiu omeny bigsmile.gif
itariu, kad nemesciau laugh.gif
ir dar norvegu bigsmile.gif wub.gif
aciu 4u.gif

QUOTE(Pajauta @ 2011 01 08, 22:15)
  *tai gerai tada tas kaimo mergaites įdėk,

**Ai tai obuolio  prasti vertimai jau ne naujiena

* drinks_cheers.gif

**rimtai? Nepastebejau g.gif
Man is pastaruoju metu skaitytu laaabai aki reze baisus Kaulu sodo pirmuju puslapiu vertimas (Jotemos leidyklos)
Nustebino Prisilietimo (tyto alba) vertimo klaidos. Pvz., niekas butu nepasakes ir pan. huh.gif
Papildyta:
Nebedaug liko man Dvasiu namu, bet skaitau tik del to, kad reikia perskaityt. Ne mano knyga schmoll.gif o paskutinis trecdalis - viena politika cool.gif

nu, panos, minesit mano zodi, kaip dabar isparduotuves temoj visi ieskos Never let me go knygos (ka tik filmas pasirode) biggrin.gif
Papildyta:
katilina, tiesa, saunu, kad Menulio akmuo - gera knyga, dar neskaiciau bigsmile.gif
beje, o kas ten zadejo po Kaledu pasirodyti? bigsmile.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Laba ryta
QUOTE(laTulipe @ 2011 01 08, 22:35)

Tai pirmoji pažintis su George Orwell. Kodėl pasiėmiau būtent šią knygą?

Glaustas ir informatyvus atsiliepimas mirksiukas.gif . Neskaiciau dar jo knygu, bet turesiu dabar bendra supratima kas ten rasoma apie tuos gyvulius biggrin.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 01 09, 00:29)
*Kažkada ir man šios knygos patiko, bet tik šios dvi. Jo 'Skaitmeninė tvirtovė' labai jau lėkšta, o 'Meteoritą' numečiau vos perskaičius 60 psl. Absurdas....

**Tiesa, Vessta prisiminiau, kad aš tau žadėjau 3 filmus, pastatytus pagal J.Ch.Grange knygas, įrašyti. Kadangi namie neradau DVDR, tai rašysiu senuoju būdu į CDR biggrin.gif

* O man visai nieko buvo 'Meteoritas' ax.gif , bet labiausiai patiko "Angelai ir demonai" . Senokai jas skaiciau, o tada buvo tik prasidejes sis religiniu detektyvu bumas doh.gif
**Labai sudomino sie filmai bigsmile.gif , gal galetum brukstelti pavadinimus. Skaiciau "Miserere" knyga ir man laaabai patiko thumbup.gif . Filmai nepamaisytu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš jau taip noriu skaityti, kad šiąnakt sapnavau, jog gavau knygą ir taip džiaugiaus thumbup.gif Man knygų badas doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 01 09, 10:47)
nu, panos, minesit mano zodi, kaip dabar isparduotuves temoj visi ieskos Never let me go knygos (ka tik filmas pasirode) biggrin.gif

net neabejoju, kad Alma littera susigriebs ir pakartos leidimą smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 01 09, 11:14)
Man knygų badas  doh.gif

o kodel nepasiimi kartu knygos? ner kada skaityt? filmus tai, kaip matau, veizi pilnu tempu biggrin.gif

o as simta metu jokio filmo nemaciau. O dabar dar ir salygu ner ziuret...Per TV kaip tycia irgi nieko nerodo vakarais cry.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

QUOTE(daite @ 2011 01 08, 23:11)
Ingėnai, "Džiulė ir Džiulija" filmas tikrai fainas, siūlau atsipalaidavimui pažiūrėti.  mirksiukas.gif

Turėsiu omeny 4u.gif

Beje, per tarpušvenčius kažkurią dieną bandžiau žiūrėti įsirašytą "Valgyk, melskis, mylėk". Pasitaikė kaip niekad lievas įrašas (blogas įgarsinimas doh.gif ) Pasikankinau truputėlį ir nusprendžiau nebežiūrėti toliau. Aišku, kadangi didžioji kaltė tenka įgarsinimui, kitu atveju gal būtų ir patikę. Bet dabar mano atveju susidarė negeras įspūdis, kažin, ar tai tikrai tas filmas, kuris galėtų mane sužavėti g.gif Pati pradžia kažkaip net ir neužkabino. O gal aš tiesiog apskritai pernelyg atpratusi nuo filmų žiūrėjimo g.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 01 09, 10:23)
O dabar dar ir salygu ner ziuret...Per TV kaip tycia irgi nieko nerodo vakarais cry.gif

Turi omeny, negali ištrūkti į kinoteatrą , ar kaip? Nagi naminiai DVD ar žiūrėjimas online tam labai gelbsti, jei tik toks noras yra mirksiukas.gif
Įsirašytų į DVD, bet taip kol kas ir nepažiūrėtų filmų pas mane yra devynios galybės doh.gif , nė kiek ne mažiau nei knygų. Bet tą laiką, kurį pati sugaiščiau žiūrėdama filmus, aš dabar skiriu knygoms.
Atsakyti
Ingenai, net prajukau, kad siulai man kompe filmus ziuret laugh.gif oj, gi as maniake to reikalo biggrin.gif bent jau savo laiku buvau laugh.gifkinoteatru ar siaip ar taip nelabai megstu, retai kada noriu ten nueiti, o dar kai kainos bezboznos...

Dabar butent tas laikotarpis, kai, kaip ir tu - skaitau, o ne ziuriu filmus drinks_cheers.gif

O siaip buvo ilgas laiko tarpas, kai daugiau ziurejau filmus (butent per kompa mirksiukas.gif ), skaiciau maziau. O siuo metu, kai su vaiku sedim namie, ner kaip man tu filmu ziuret cool.gif tuolab, kad diedas gi mano kompiuterastas cool.gif Be to, kai sergi, maloniau lovoj trintis biggrin.gif

Be to, pastaruoju metu buvo aplankes jausmas, kad visi geri filmai isziureti, niekas nekabliavo, ale dabar labai noriu paziuret tuos naujuosius Never let me go ir Rabbit hole...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 09 sausio 2011 - 10:49
labas rytas.

vakar perskaičiau 50 psl ,,Džiulė ir Džiulija''. Na, dar tik pradžia... Lengvai skaitosi, būčiau daugiau paskaičiusi, bet miegas darė savo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 01 09, 08:47)

Kažkada skaičiau, visai nieko, bet nesakyčiau, kad būvau stipriai sužavėta knyga.

QUOTE(Nerinha @ 2011 01 09, 09:10)
**Labai sudomino sie filmai  bigsmile.gif , gal galetum brukstelti pavadinimus. Skaiciau "Miserere" knyga ir man laaabai patiko  thumbup.gif . Filmai nepamaisytu.

o filmai yra šie:
'Purpurinės upės' - 'Les rivières pourpres' - 'Blood-Red Rivers'
'Vilkų imperija' - 'L'Empire des loups' - 'The Empire of the Wolves'
'Akmenų sinodas' - 'Le Concile de Pierre' - 'The Stone Council'
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 01 09, 10:44)
Ingenai, net prajukau, kad siulai man kompe filmus ziuret laugh.gif oj, gi as maniake to reikalo biggrin.gif  bent jau savo laiku buvau laugh.gifkinoteatru ar siaip ar taip nelabai megstu, retai kada noriu ten nueiti, o dar kai kainos bezboznos...

Dabar butent tas laikotarpis, kai, kaip ir tu - skaitau, o ne ziuriu filmus drinks_cheers.gif
O siaip buvo ilgas laiko tarpas, kai daugiau ziurejau filmus (butent per kompa mirksiukas.gif ), skaiciau maziau. O siuo metu, kai su vaiku sedim namie, ner kaip man tu filmu ziuret cool.gif tuolab, kad diedas gi mano kompiuterastas cool.gif Be to, kai sergi, maloniau lovoj trintis biggrin.gif

Be to, pastaruoju metu buvo aplankes jausmas, kad visi geri filmai isziureti, niekas nekabliavo, ale dabar labai noriu paziuret tuos naujuosius Never let me go ir Rabbit hole...

Na aš pati per kompą niekad jų nežiūrėjau (ir abejoju, ar artimoje ateityje kada nors žiūrėsiu). Aš įsirašau parsisiuntusi į DVD (kad kompo neperkrauti visokiais niekais). Na ir kylus norui žiūrėdavau juos per DVD. Net mano mergica ir ta daugiau per DVD, nei per TV programas rodomų filmų žiūri. Vienintelis minusas - mano naudojamame trakeryje nieko gero dabar nebebūna iš naujienų verysad.gif Mat kai kylo kalbos dėl galimybų nuobaudų filmų siuntėjams, ilgokai to nebedariau, ir , matyt, būtent dėl pasyvumo mane išmetė iš daugumos trakerių, kuriuose buvau prisiregistravusi doh.gif
Atsakyti