Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *47 Namučiai...

Mūsų Pigios Knygos

Nuoroda i parduodamas knygas yra,bet ar yra knygu kurios neparduotos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 01 08, 20:55)
Mūsų Pigios Knygos

Nuoroda i parduodamas knygas yra,bet ar yra knygu kurios neparduotos? blush2.gif

Ištryniau savąsias, nes jų jau seniai nebeturiu blush2.gif
Šiaip aš esu abejoju šio albumo funkcionalumu blush2.gif Pati iš jo esu nusipirkusi tik vieną knygą (bet jau labai seniai). O ar ką pardavusi esu, net nebeatmenu g.gif
Man asmeniškai užtenka ir skelbimų temos SM.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 08, 21:59)
Ištryniau savąsias, nes jų jau seniai nebeturiu blush2.gif
Šiaip aš esu abejoju šio albumo funkcionalumu blush2.gif  Pati iš jo esu nusipirkusi tik vieną knygą (bet jau labai seniai). O ar ką pardavusi esu, net nebeatmenu g.gif
Man asmeniškai užtenka ir skelbimų temos SM.

Ir man,gal gali i az parasyti prisijungimo duomenis?Hario potterio senai nebeturiu. doh.gif
Atsakyti
tik Žiniuonės nėra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 01 08, 20:55)
Mūsų Pigios Knygos

nebeturiu nė vienos, kuri įdėta blush2.gif
sakau, gal kas turi suknyga.lt tegu isimeta, ką parduoda 4u.gif
arba lentyną pasidaryt- keičiamės ir panašiai ax.gif
man tas fotki.com atrodo visai nenaudojamas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 01 08, 19:30)
Noreciau,bet jau pasiimiau is Nerinhos knyga. blush2.gif

QUOTE(daite @ 2011 01 08, 19:32)
Gal aš norėčiau...  blush2.gif Tau nepatiko?

Tai kam siųst? biggrin.gif Prašom susitart ir siųst man adresą į až mirksiukas.gif

QUOTE(katilina @ 2011 01 08, 19:33)
O kaip tau ji patiko?

Visai patiko. Tokia paprasta, bet tikrai įdomiai susiskaitė. Buvo ir intriga smile.gif Bet tiesiog nemanau, kad antrą kartą ją skaitysiu, tai ir nusprendžiau padovanot ax.gif
Atsakyti
Ar istrint knygutes kuriu jau nebeturit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 01 08, 19:34)
Kas nors skaitret Janes Austen "Emma" ? Ar idomi?

Bandžiau porą kartų , paskaičiau keletą puslapių, niekaip ji man nelimpa.O "Puikybė ir prietarai" tai man patiko. Po šios net nusipirkau Nortangerio abatiją ir dar norėčiau "Proto ir jausmų"

QUOTE(Masako @ 2011 01 08, 19:58)
Man Kaimo mergaites tai be galo patiko wub.gif , o Tamsieji saltiniai - visai nauja, dar net neskaityta, bet gali buti, kad iki meeto dar perskaitysiu ja ir tadum pasakysiu savo nuomone mirksiukas.gif  4u.gif

tai gerai tada tas kaimo mergaites įdėk, o dėl šaltinių specialiai nepulk skaityti.Bus dar tų meetų, tai kitam kartui palikim.

QUOTE(MinusKg @ 2011 01 08, 19:59)
Sveikos,

ar kas nors skaitėte "Pribuvėjos paslaptis"?
Skaitau, istorija įdomi, bet jau vertimas.... doh.gif

Turiu dvi dalis, kai įsigysiu trečią, tada ir visas iš eilės skaitysiu.
Kitos temos vienai forumietei buvau paskolinusi, tai jai labai patiko.
Ai tai obuolio prasti vertimai jau ne naujiena doh.gif Reiks atkreipt dėmesį
Atsakyti
sveikos biggrin.gif
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 01 07, 23:50)
Ir, taip ne amerikietiška, taip ne banalu. Visai kita filmo dvasia.

aš būtent švediškąjį irgi norėčiau pamatyti- amerikietiškas netraukia schmoll.gif tik kad pas mane su siuntimais ne kas. o amžinai prašyti draugių, kad atsiųstų tą ar aną nemalonu verysad.gif nebent jos pasigiria, kad neseniai kokį filmą matė, tai paprašau, kad įrašytų, jei dar neištrynė.

QUOTE(muminukas @ 2011 01 08, 20:09)
prisidedu prie tų, kurioms Angelai ir demonai labiau patiko už Da Vinčio kodą.

o aš nė vienos neskaičiau doh.gif bet norėčiau abi perskaityt.

Tai pirmoji pažintis su George Orwell. Kodėl pasiėmiau būtent šią knygą? Na, tiesiog todėl, kad ji buvo mažiausiai apšiurusi. Kitos ne tik seno leidimo, bet ir tiek suskaitytos, kad net baisu į rankas paimti- dar koks lapas iškris. Grįžusi į namus perskaičiau anotaciją (įsivaizduokit, ėmiau knygą, nė neįsivaizduodama, apie ką ji) ir truputėlį entuziazmas ją skaityti prislopo- pagrindiniai herojai- gyvuliai, sąsajos su istorija- tai tikrai nesužavėjo manęs.

Taigi, siužetas paprastas : gyvuliai sumano pasipriešinti šeimininkui ir patys valdyti fermą. Tačiau manau, kad skaitant šią knygą reikia būti gan gerai susipažinusiam su tuo laikotarpiu, kai valdė Stalinas. Tuomet įmanoma atrasti sąsajų su tuo laiku. Deja, nors mokykloje istoriją mokausi, bet su siaubu galvoju apie dvyliktos klasės istorijos egzaminą- nes šis mokslas nėra mylimiausias, o istoriniai įvykiai greitai išsitrina iš mano galvos. Tad skaitydama menkai ką galėjau atpažinti, nors pagrindą- diktatūrą- supratau ir suvokiau, apie ką perkeltine prasme buvo šnekama. Todėl tiesiog mėgavausi istorija.

Be galo buvo gaila kai kurių gyvulių, kurie dėl melų turėjo kentėti, o kai kurie- mirti. Puslapių viso labo vos pusantro šimto, jie persiskaitė tikrai greitai. George Orwell rašo gan įtaigiai ir įdomiai, jo pasirinkti personažai-vadovaujantys ir paklūstantys- buvo pasirinkti būtent tie, kuriuos jo vietoje būčiau pasirinkusi ir aš. Svarbiausia, kad žmonės buvo nukelti į antrą planą- jie buvo lygūs su tos fermos gyvuliais, net prekiavo ir gėrė už vieno stalo kartu su kiaulėmis.

Manau, kad galbūt ją kada vėl skaitysiu iš naujo. O šiaip- rekomenduoju.

menkas šis atsiliepimas, bet taip jau yra. biggrin.gif

dabar nežinau, ką imsiu ax.gif
Papildyta:
sugalvojau- imsiu Julie Powell ,,Džiulė ir Džiulija''. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 01 08, 21:02)
Ir man,gal gali i az parasyti prisijungimo duomenis?Hario potterio senai nebeturiu. doh.gif

Parašiau mirksiukas.gif

QUOTE(adžani @ 2011 01 08, 21:13)
Ar istrint knygutes kuriu jau nebeturit? blush2.gif

Tai žinoma ištrinkit

QUOTE(laTulipe @ 2011 01 08, 21:35)
sugalvojau- imsiu Julie Powell ,,Džiulė ir Džiulija''. biggrin.gif

Man tai silpna ta knygutė pasirodė. Perskaičiau gal kokius 50 psl., bet nesudomino, tai ir nebeskaičiau toliau blush2.gif
Atsakyti

Khaled Hosseini Bėgantis paskui aitvarą - viena iš tų nuostabių knygų, kurios įsibrauna į širdį ir mintis.

Bėgantis paskui aitvarą nukelia mus į visiškai skirtingą laikotarpį – 1960-uosius. Amiras ir Hasanas, draugai, užaugę tuose pačiuose namuose, bet skirtinguose pasauliuose. Amiras yra turtingo verslininko sūnus; Hasanas – chazaro tarno. Jų gyvenimai visiškai skirtingi, tačiau tai netrukdo jiems tapti neišskiriamais draugais. Amiras buvo išlepintas berniūkštis, o Hasanas protingas ir nuovokus tarno sūnus. Vaikų, o vėliau vyrų, gyvenimai susipina, net jiems išsiskyrus.

Kai rusų armija įsiveržia į Afganistaną, Amiras su tėvu pabėga į Ameriką. Berniukas užauga visiškai kitokioje žemėje, tačiau auklėjamas taip tarsi augtų Afganistane. Gyvendamas Amerikoje jaunuolis pagaliau suartėja su tėvu. Amiras įstoja į koledžą, veda, kuria karjerą, bet niekada nepamiršta vaikystės draugo; jį graužai kaltė dėl išdavystės.

Tačiau gyvenimas tęsiasi. Amiro tėvą pasiglemžia vėžys, o jis sulaukia skambučio iš Pakistano. Šis įvykis visiškai pakeičia Amiro gyvenimą.

Bėgantis paskui aitvarą labai tikroviška knyga. Piešiamas įvairialypis Afganistano paveikslas - parodoma tiek gražioji, tiek žiaurioji jo pusė. Papročiai, maistas, miesto kvapai… Lengvai galima įsivaizduoti visą Afganistaną, tačiau tik ne ten vykstančius siaubus…
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnĖ.**: 08 sausio 2011 - 21:54
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 08, 22:52)
Man tai silpna ta knygutė pasirodė. Perskaičiau gal kokius 50 psl., bet nesudomino, tai ir nebeskaičiau toliau blush2.gif

na, nepasakyčiau, kad ji mane labai traukia. blush2.gif tiesiog nusprendžiau, kad arba dabar, arba niekada. o gražinti neperskaitytos nesinori rolleyes.gif na, bus matyt biggrin.gif
Atsakyti