Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(Ice tea @ 2011 01 17, 12:07)
Kaip taviškiai  bigsmile.gif Rodo gyvybę  g.gif

Rodo gyvybę, bet labai iš lėto. Lenda net 3 žiedstiebiai tai vos juda.
Dabar žydi Nymph
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2011 01 17, 13:33)
Rodo gyvybę, bet labai iš lėto. Lenda net 3 žiedstiebiai tai vos juda.
Dabar žydi Nymph

Kokia garbanota gražuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2011 01 17, 11:33)
*Rodo gyvybę, bet labai iš lėto. Lenda net 3 žiedstiebiai tai vos juda.
**Dabar žydi Nymph

* pas mane irgi trys doh.gif
** nice wub.gif
Atsakyti
[quote=Ice tea,2011 01 17, 10:20]
Pakaupiau ir aš foto blush2.gif PASIRODOM bigsmile.gif

b]*joka* [/b] Minerva, Baltas pilnaviduris, 2 nežiniukai

Sveiki, matau pakliuvau ir as i siu nuostabiu geliu augintoju sarasa, man labai malonu, thumbup.gif Tik noreciau patikslinti kokias turiu gelytes (rasau tokius pavadinimus kokie yra ant korteliu, nes prazydo butent tokios kaip pavaizduota paveikslelyje):
Exotic Striped
http://img198.images.../dscf1886z.jpg/
Royal Red
http://img29.imagesh...dscf1885cf.jpg/
Alfresco
http://img202.images...dscf1888ix.jpg/
Kolibri
http://img707.images...i/imga0901.jpg/
Nezinomas pavadinimas, bet vis vien grazi
http://img443.images...dscf1844xn.jpg/
Yra dar viena, bet kol kas dar tik lenda snapas, tai nezinau ar atitiks pagal pavadinima, kai prazys tada ir pasirodysiu. mirksiukas.gif
atsiprasau kad nuotraukos ant sono blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *joka*: 17 sausio 2011 - 13:19
QUOTE(*joka* @ 2011 01 17, 13:17)
Tik noreciau patikslinti kokias turiu gelytes

Patikslinau ir į albumėlį sudėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*joka* @ 2011 01 17, 15:17)

Joks čia Kolibri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 17 sausio 2011 - 14:13
QUOTE(*joka* @ 2011 01 17, 13:17)
atsiprasau kad nuotraukos ant sono blush2.gif

Tai nieko. Bekraipydama galvą, pasitempiau kaklą, bet ką tai reiškia, palyginus su tuo, ką pamačiau. Ateičiai žinok, - nuotraukas dar galima ir aukštielninkas įdėti. Tikrai tikrai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2011 01 17, 15:08)
Joks čia Kolibri.

Na as nesu eksperte siu geliu pavadinimuose, as jau rasiau kad sakau geles pagal korteles kurios uzdetos buvo parduotuvej, o gal tada galit parodyti koks yra kolibris. 4u.gif Beje jusu gelyte nuostabi thumbup.gif , Labai grazus man pilnaviduriai amariliai, nesvarbu net kokie pavadiniamai ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Steputė @ 2011 01 17, 15:39)
Tai nieko. Bekraipydama galvą, pasitempiau kaklą, bet ką tai reiškia, palyginus su tuo, ką pamačiau. Ateičiai žinok, - nuotraukas dar galima ir aukštielninkas įdėti. Tikrai tikrai.  biggrin.gif

thumbup.gif Kita karta pasitaisysiu, idesiu aukstielninkai drinks_cheers.gif , o jei rimciau ten buvo rodykles kad apvers galetumet ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *joka*: 17 sausio 2011 - 15:00
QUOTE(*joka* @ 2011 01 17, 16:56)
Na as nesu eksperte siu geliu pavadinimuose, as jau rasiau kad sakau geles pagal korteles kurios uzdetos buvo parduotuvej, o gal tada galit parodyti koks yra kolibris.  4u.gif Beje jusu gelyte nuostabi  thumbup.gif , Labai grazus man pilnaviduriai amariliai, nesvarbu net kokie pavadiniamai  ax.gif

Ne į etiketę dairykis, o į tai, kas pas tave pražydo. Parduotuvėse tokios vėplos dirba, kad tą etiketę su Kolibrio pavadinimu gali ir ant torto uždėti. Beto net ir iš rimtesnių tiekėjų galima gauti ne tą ka užsisakei ir kas etiketėje būna nurodyta
Atsakyti
user posted image
Nymph,tik kažkodėl nelabai išsiskleidusi.Ir nežada skleistis,žiedlapiukai jau ruduoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 17 sausio 2011 - 16:45
QUOTE(Lutpede @ 2011 01 17, 17:02)
Ne į etiketę dairykis, o į tai, kas pas tave pražydo. Parduotuvėse tokios vėplos dirba, kad tą etiketę su Kolibrio pavadinimu gali ir ant torto  uždėti. Beto  net ir iš rimtesnių tiekėjų  galima gauti ne tą ka užsisakei ir kas etiketėje būna nurodyta

As visa tai labai gerai suprantu, todel ir prasau gal galit imesti tos gelytes foto (butent kolibrio), kadangi zinot kaip jis atrodo, noreciau paziureti ir isitikint kad tai tikrai ne kolibris ax.gif Nes as visai nerandu googlei tokios geles su tokiu pavadinimu, apart paukstukus bigsmile.gif Kazkada klausiau cia forumieciu kai nusipirkau Alfresco ar kartais cia ne ta pati gele kur as turiu su pavadinimu Kolibris, bet man kazkuri atsake, kad kartais geles buna labai panasios ir labai sunku atskirt pavadinimus. Tai uztai ir pamaniau gal cia ir kita, na bet jei turiu 2 Alfresco visai nesigailiu nes man jie laaabai grazus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 17, 17:43)
Nymph,tik kažkodėl nelabai išsiskleidusi.Ir nežada skleistis,žiedlapiukai jau ruduoja

Vis vien labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*joka* @ 2011 01 17, 19:01)
As visa tai labai gerai suprantu, todel ir prasau gal galit imesti tos gelytes foto (butent kolibrio), kadangi zinot kaip jis atrodo, noreciau paziureti ir isitikint kad tai tikrai ne kolibris  ax.gif Nes as visai nerandu googlei tokios geles su tokiu pavadinimu, apart paukstukus  bigsmile.gif Kazkada klausiau cia forumieciu kai nusipirkau Alfresco ar kartais cia ne ta pati gele kur as turiu su pavadinimu Kolibris, bet man kazkuri atsake, kad kartais geles buna labai panasios ir labai sunku atskirt pavadinimus. Tai uztai ir pamaniau gal cia ir kita, na bet jei turiu 2 Alfresco visai nesigailiu nes man jie laaabai grazus  thumbup.gif
Papildyta:
Vis vien labai grazi  thumbup.gif

Man atrodo, kad jau buvo rašyta, kat tavo Kolibris ir yra Alfresco
Atsakyti