Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(*joka* @ 2011 01 17, 19:01)

Vis vien labai grazi  thumbup.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

user posted imageNa o kaip šitas?
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 17, 18:27)
]Na o kaip šitas?

Ka cia ir pridursi, grazus tie ziedai ziema bigsmile.gif
Atsakyti
user posted imagedar vienas gražuoliukas iš arčiau...
Atsakyti
QUOTE(*joka* @ 2011 01 17, 14:56)
thumbup.gif Kita karta pasitaisysiu, idesiu aukstielninkai  drinks_cheers.gif , o jei rimciau ten buvo rodykles kad apvers galetumet  ax.gif

Man su tom rodyklėm problematiška susigaudyti. Jei įdėsi aukštielninkas nuotraukas, tol suksiu galvą išsižiojusi iš nuostabos, kol protezai iš burnos iškris. irnesakyk.gif

Dabar apie "kolibri-serie" amarilius. Kolibriai - tai tie patys amariliai, bet sukurti specialiai.... tokioms ligonėms kaip jūs. Mat nuo normalių jie skiriasi tuo, kad jų svogūnai vos ne perpus mažesni už normalius, o va žiedą iškelia gal vos truputį mažesnį. Kolibriai skirti vietai ant palangės taupyti. Pavadinimai kolibrių turi būti dvigubi: kolibri - Red, kolibri - White ir t.t. Na, o kolibri - Alfresco dar labai retas ne tik Lietuvoje. Ar aišku dabar? Jėzau - Marija doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 01 17, 20:22)
Man su tom rodyklėm problematiška susigaudyti. Jei įdėsi aukštielninkas nuotraukas, tol suksiu galvą išsižiojusi iš nuostabos, kol protezai iš burnos iškris. irnesakyk.gif

Dabar apie "kolibri-serie" amarilius. Kolibriai - tai tie patys amariliai, bet sukurti specialiai....  tokioms ligonėms kaip jūs. Mat nuo normalių jie skiriasi tuo, kad jų svogūnai vos ne perpus mažesni už normalius, o va žiedą iškelia gal vos truputį mažesnį. Kolibriai skirti vietai ant palangės taupyti. Pavadinimai kolibrių turi būti dvigubi: kolibri - Red, kolibri - White ir t.t. Na, o kolibri - Alfresco dar labai retas ne tik Lietuvoje. Ar aišku dabar? Jėzau - Marija  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

doh.gif Dabar jau aisku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 17, 16:43)
Nymph,tik kažkodėl nelabai išsiskleidusi.Ir nežada skleistis,žiedlapiukai jau ruduoja

O vandens jai netrūksta g.gif

QUOTE(*joka* @ 2011 01 17, 17:01)
As visa tai labai gerai suprantu, todel ir prasau gal galit imesti tos gelytes foto (butent kolibrio), kadangi zinot kaip jis atrodo, noreciau paziureti ir isitikint kad tai tikrai ne kolibris  ax.gif

Kolibris tiesiog yra mažaūgis tas pats meilenis rolleyes.gif Kuris po kelių metų išauga į normalaus dydžio meilenį (turbūt nieko nesumaišiau g.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 18 sausio 2011 - 09:03
[quote=Ice tea,2011 01 18, 11:02]
O vandens jai netrūksta g.gif

Kad gal ne,laisčiau nei per daug nei per mažai,matyt pats svogūnas silpnas g.gif ,nes ir žiedkotis trumputis,nors pažiūrėjus kitų nuotraukas nymphų žiedkočiai irgi nėra ilgi g.gif Pažiūrėsim kokia bus kitais metais po naminio auginimo tikiuosi,kad pagražės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 18, 09:37)
Kad gal ne,laisčiau nei per daug nei per mažai,matyt pats svogūnas silpnas g.gif

Tada rėžk ir į vazą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 18, 11:44)
Tada rėžk ir į vazą  bigsmile.gif

Na gerai nurėšiu,bet leidžia dar du žiedkočius doh.gif ,tai ar nebus jam išvis atia?
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 18, 09:02)
Kolibris tiesiog yra mažaūgis tas pats meilenis rolleyes.gif Kuris po kelių metų išauga į normalaus dydžio meilenį (turbūt nieko nesumaišiau g.gif )

Viską sumaišei!!!!! bash.gif Į nieką jis neišauga. Kolibris tam ir sukurtas, kad jo svogūnas mažas būtų, kad vietos nedaug užimtų. O žiedo ūgis beveik normalus būna nuo pat pradžių. Ir be to, kolibriai yra trumpaamžiai - neišgyvena jie tų kelių metų. Ir silpnos sveikatos jie - todėl ir nepopuliarūs pasaulyje. Na, ir supratimas tavo. Duokit su kuo - nusišausiu. gun_rifle.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
pametusi temuke buvau doh.gif blush2.gif

QUOTE(daivasen @ 2011 01 06, 16:37)
Man taip ir buna perzydi ir stovi sau neleidzia saknu, bet pernai kai jau susodinau i darza (su priedanga) tai visi isisaknijo...

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 01 06, 18:39)
daivasen mano pernai kažkuris t.p. peržydėjo ir kokius 2-3 mėnesius be šaknų gyveno. Aš vis patikrindavau ar nepūva, o gal šaknelės lenda. Vėliau kažkurį laiką nepažiūrėjau ir norėjau pakelt - nepasikelia biggrin.gif šaknimis į žemę įsikabino. (vos vos liedavau tik į lėkštutę)

tai be reikalo jaudinuosi ir as tada karsta.gif nors jau istepiau stimuliatoriaus milteliais visa pada ir laukiu rezultatu tongue.gif
QUOTE(jediara @ 2011 01 08, 20:02)
Mano auginamas Papilio (tikiuosi, kad toks) turi jau du vaikus, bet nei karto nežydėjo doh.gif

Mano irgi taip pat doh.gif

QUOTE(ingole @ 2011 01 11, 22:20)
Mano svanone ruzavas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

as ir lb svajoju ruzavo wub.gif papirkau maxej neiskentus su ruzavo kortele ir raso Sweet Pink, nu laukiu kas prazys, o gal ruzavas bigsmile.gif o gal tikrai bus sweet pink bigsmile.gif

tiesa mergikes, prazydo mano Cybister Lima, bet man kazko kitoks ziedukas nei pernai zydejo g.gif bent pgl fotkes g.gif toks grakstesnis siemet wub.gif

Liutpede, pamenat rudeni davet man su lapu dryziais Christmas gift, numete jis tuos lapus, pamiegojo, daba auga visiskai zali bigsmile.gif na gal reik didesniu palaukt g.gif bet labai tikiuosi, kad nebebus tu dryziu unsure.gif
Atsakyti