Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(Pentarda @ 2011 01 19, 12:32)
tiesa mergikes, prazydo mano Cybister Lima, bet man kazko kitoks ziedukas nei pernai zydejo g.gif  bent pgl fotkes g.gif  toks grakstesnis siemet  wub.gif

Kelk foto bigsmile.gif
O aš po savaitgalio pasirodysiu su Gervase wub.gif Miau koks gražus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2011 01 19, 14:32)

Liutpede, pamenat rudeni davet man su lapu dryziais Christmas gift, numete jis tuos lapus, pamiegojo, daba auga visiskai zali  bigsmile.gif na gal reik didesniu palaukt  g.gif  bet labai tikiuosi, kad nebebus tu dryziu unsure.gif

Laikyk jį atskirai , o paskui matysi. Aš tik informavau jei ką

Ice tea
Laukiam foto. Mano nežinau kada ta Gervase pražys. Jau atsibodo laukti

Atsakyti
Labutis 4u.gif gavau tokia dovanele
user posted image
ir jo saknys man nelabai patinka,vienas pakrastys papuves blink.gif ar galiu nupjovusi zieda ji dabar persodinti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2011 01 19, 19:49)

ir jo saknys man nelabai patinka,vienas pakrastys papuves blink.gif ar galiu nupjovusi zieda ji dabar persodinti? blink.gif

Gali nupjaut, jeigu svogūnas papuvęs apipjaustyk,patepk briliantine žaluma ir apžiovinusi sodink,tik lapų nepjauk matau,kad jų yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 19 sausio 2011 - 19:40
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 19, 20:39)
Gali nupjaut, jeigu svogūnas papuvęs apipjaustyk,patepk briliantine žaluma ir apžiovinusi sodink,tik lapų nepjauk matau,kad jų yra.

Aciu labai 4u.gif taip ir zadejau daryti,bet nusprendziau geriau pasikonsultuoti su labiau suprantanciom.
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 19, 19:39)

Jei man tenka "pasisukioti operacinėje" ant virtuvės stalo,tai aš tepu ne "'zelionke",o topsecret.gif cinamoną ar anglį iš pečiaus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 19 sausio 2011 - 23:49
Pasirodom rytinėse foto doh.gif Po savaitgalio bus foto su tikresnėmis spalvomis tongue.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 20, 10:47)
Pasirodom rytinėse foto doh.gif Po savaitgalio bus foto su tikresnėmis spalvomis tongue.gif

user posted image
user posted image

Pasaka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 20, 10:47)

Koks įdomus margumas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Taip tai 100% Gervase . Puikūs žiedai thumbup.gif
Mano dabar žydi bordinė Red Pearl, bet niekaip nepavyksta nufotografuoti, kad parodyt tikrą spalvą. Dieną tamsu, o prie dirbtinio apšvietimo irgi spalva išsikraipo
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 20, 09:47)

Koks grožis bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 20, 08:47)

wub.gif wub.gif ,koks grožis mega_shok.gif tokių net mačius nebeuvau bigsmile.gif
Atsakyti