Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 22, 11:59)
quote=Pentarda,2011 01 22, 01:30]
Nuostabus Gervase  wub.gif  thumbup.gif

[color=blue]Rodausi ir as ax.gif
Pernykstis LIMOS  ziedas 4u.gif

Meno šedevras wub.gif  visada stebiuosi,ką gali gamta wub.gif

Ką čia kur parodei? doh.gif doh.gif doh.gif Lyg ir nebuvai pas mane įkurtuvėse alc.gif , o visos žinutės kaip girtos!!! doh.gif doh.gif doh.gif O gal tas hibridinis gamtos stebuklas ne pernykštis, o užužpernykštis. g.gif Tai nenuostabu, kad ir iš nuotraukos išnyko. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 22 sausio 2011 - 18:28
[quote=Livai,2011 01 22, 17:24]
Labai gražios jūsų gėlytės thumbup.gif
pasirodysiu ir aš ax.gif

Labai grazus ziedai, ypac Carmen spalva wub.gif
Atsakyti
Ice tea, įrašyk į sąrašą Red charm - tikiuosi, kad tos ir bus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Na va mano jau perzydejes papilio user posted image
Ir raudonukas gal red lion user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2011 01 22, 21:17)
Na va mano jau perzydejes papilio

Kai nuspalvintas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 01 22, 20:23)
Ką čia kur parodei? doh.gif  doh.gif  doh.gif  Lyg ir nebuvai pas mane įkurtuvėse alc.gif , o visos žinutės kaip girtos!!!  doh.gif  doh.gif  doh.gif O gal tas hibridinis gamtos stebuklas ne pernykštis, o užužpernykštis.  g.gif  Tai nenuostabu, kad ir iš nuotraukos išnyko.  irnesakyk.gif

Stepute, kada dariau ikurtuves, tu turbut atostogu buvai isvykusi g.gif o gal pobuvy kokiam, kad tau viskas girtai rodosi tongue.gif todel ir praleidai si fakta mirksiukas.gif o nuotraukos neisnyko, ir jos pernykstes ir yra bendram albumely ikeltos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2011 01 22, 20:59)
Stepute, kada  dariau ikurtuves...

Visai ne tau rašiau, tai ir nesikišk. hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2011 01 22, 19:17)
Na va mano jau perzydejes papilio ....

Atleisk, bet visai nemoki gražiai fotografuoti. Nors buities detalių fotografijose ir jokių nėra, bet kam abiejų žiedų žiedlapius apkandžiojai? doh.gif Jei aš nepapriekaištausiu, tai ir toliau poškinsi nevykusius kadrus. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steputė: 22 sausio 2011 - 22:49
QUOTE(Steputė @ 2011 01 22, 23:49)
Visai ne tau rašiau, tai ir nesikišk.  hihihi.gif
Papildyta:

Atleisk, bet visai nemoki gražiai fotografuoti. Nors buities detalių fotografijose ir jokių nėra, bet kam abiejų žiedų žiedlapius apkandžiojai?  doh.gif Jei aš nepapriekaištausiu, tai ir toliau poškinsi nevykusius kadrus.  wink.gif

ATSIPRASAU, as tik pradedanti "fotografe", pasistengsiu ismokti tinkamai fotografuoti....user posted image Ar sita geriau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 22 sausio 2011 - 23:01
QUOTE(daivasen @ 2011 01 22, 22:59)

Jau geriau, bet viršutinio žiedlapio galelis vis tiek nukastas. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 01 22, 20:23)
Ką čia kur parodei? doh.gif  doh.gif  doh.gif  Lyg ir nebuvai pas mane įkurtuvėse alc.gif , o visos žinutės kaip girtos!!!  doh.gif  doh.gif  doh.gif O gal tas hibridinis gamtos stebuklas ne pernykštis, o užužpernykštis.  g.gif  Tai nenuostabu, kad ir iš nuotraukos išnyko.  irnesakyk.gif

Grožėjausi Pentardos Limos žiedais lotuliukas.gif O į įkurtuves tai negavau pakvietimo verysad.gif būčiau užsukusi 4u.gif vakar kaip tik buvau Vilniuje doh.gif 4u.gif

Daivasen,ačiū kad leidai pasigrožėti savo Papilio wub.gif Labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 01 22, 11:42)
Nu bet kaina uz pelesi..
o tu leliju neiskasi ziemai? as girdejau, kad jas reikai iskasti. Galvojau, kad pas mane del to jos ir isnyko..

Kast kasu metai dėl vaikų blush2.gif
O šiaip ne ,pas mane priesmėlis tai gerai žiemoja,biški apmulčiuoju ir psio smile.gif
Panos,kokių grožių pridėjot wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 23 sausio 2011 - 14:50
QUOTE(merga @ 2011 01 23, 14:48)
Panos,kokių grožių pridėjot  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif

Gervase wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 24 sausio 2011 - 08:58