Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(Ice tea @ 2011 01 20, 09:47)
Pasirodom rytinėse foto doh.gif Po savaitgalio bus foto su tikresnėmis spalvomis tongue.gif

user posted image
user posted image

super. O kuri spalva tikresne?
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 01 20, 12:55)
super. O kuri spalva tikresne?

Viršuj rolleyes.gif bet ir ta ne tikra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 20, 14:12)
Viršuj rolleyes.gif bet ir ta ne tikra  doh.gif

oj kokia grazi..
Atsakyti
Pas many pradėjo skleistis Intokasie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 01 21, 11:03)
Pas many pradėjo skleistis Intokasie  thumbup.gif

Na ir greitai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 01 21, 09:03)
Pas many pradėjo skleistis Intokasie  thumbup.gif

Neįtikėtina. Negali būti. Stebuklas. Reikia beatifikuoti. swoon.gif
P.S. Aišku, man dzin kas kokį paveikslėlį sau prisikabina, aš esu labai tolerantiška, bet ar negalima būtų ūkinės paskirties gyvūnų reklamuoti kur kitur? Nors aš ir įsigijau butą VILNIUJE, bet vis tiek tebeesu iš kaimo, o nuo tų avinų, kad ir paveikslėlyje, man bloga. Vemsiu... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 01 21, 12:41)

P.S. Aišku, man dzin kas kokį paveikslėlį sau prisikabina, aš esu labai tolerantiška

Vemsiu... irnesakyk.gif

Tai tau gi visai ne dzin, o del to, kad ne dzin, net tolerantiska apsimetineji... Vargsele... Uzjauciu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 01 21, 12:21)
Vargsele... Uzjauciu.. verysad.gif

Užjauti dėl ko? Ar dėl to, kad butą Vilniuje įsigijau? Tai tu nepergyvenk. Aš vis vien gyvensiu ŠVĖKŠNOJE. O butas tik šiaip, kai su reikalais į sostinę atvykstu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 01 21, 14:13)
Užjauti dėl ko? Ar dėl to, kad butą Vilniuje įsigijau? Tai tu nepergyvenk. Aš vis vien gyvensiu ŠVĖKŠNOJE. O butas tik šiaip, kai su reikalais į sostinę atvykstu.  thumbup.gif

Neeee, rasai, kad esi tolerantiska, o vis tiek nuo avinu bloga... Tai vat ir uzjauciu del asmenybes susidvejinimo.. Sunku gi tau, o ir laikai nelengvi.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 01 21, 14:22)
o vis tiek nuo avinu bloga...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Avinai visais, ir sunkiais ir nesunkiais laikais, buvo, kaip čia švelniau pasakius, tokiu "avinų" simboliu. Nelabai tokiu cool... nail.gif
P.S. Man laikai nesunkūs. Tikrai.
Atsakyti
Cia priejo Stepute doh.gif mirksiukas.gif .Nepakaltinama lotuliukas.gif Bet ar negali besidomintis zmogus tureti tokia gelyte? Ne jau tai prilygsta skrydziui i kosmosa blink.gif Pasiziurejau-nuostabi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2011 01 21, 11:41)
Neįtikėtina. Negali būti. Stebuklas. Reikia beatifikuoti. swoon.gif
P.S. Aišku, man dzin kas kokį paveikslėlį sau prisikabina, aš esu labai tolerantiška, bet ar negalima būtų ūkinės paskirties gyvūnų reklamuoti kur kitur? Nors aš ir įsigijau butą VILNIUJE, bet vis tiek tebeesu iš kaimo, o nuo tų avinų, kad ir paveikslėlyje, man bloga. Vemsiu... irnesakyk.gif

Galiu bliūdą padovanot mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2011 01 21, 09:31)
Na ir greitai  bigsmile.gif

user posted image
2011-01-21 07:16:34
Atsakyti