Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

Matau linksminatės blink.gif Visoms čia mums iš kišenių žagrės rankenos kyšo,taigi nereikėtų užgaulioti vienai kitos, schmoll.gif O tolerancija,tai net nesuprantu tokius postus paskaičius ką tas žodis reiškia g.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 21, 18:16)
Matau linksminatės blink.gif

Biski biggrin.gif O del zagres - kas teisybe, tai nemelas. Nereik ne rankenos is kisenes - pas mane garaze visa ciela rastum thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 01 21, 21:31)
Biski biggrin.gif O del zagres - kas teisybe, tai nemelas. Nereik ne rankenos is kisenes - pas mane garaze visa ciela rastum  thumbup.gif

turiu ir aš tą gėrį doh.gif prie traktoriaus . Buvau nuėjusi į sodą.Pelės ant mano lelijų lzidų prikurusios,tai jaučiu teks tik amariliais ant palangių džiaugtis verysad.gif
Papildyta:
Klaipėdos Ermitaže mačiau tokių didelių cibulių,po 23,99,bet beveik visi raudoniukės užpulti ir dar+ apipelyje,lievi kažkokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 01 22, 00:18)
turiu ir aš tą gėrį  doh.gif  prie traktoriaus . Buvau nuėjusi į sodą.Pelės ant mano lelijų lzidų prikurusios,tai jaučiu teks tik amariliais ant palangių džiaugtis  verysad.gif
Papildyta:
Klaipėdos Ermitaže mačiau tokių didelių cibulių,po 23,99,bet beveik visi raudoniukės užpulti ir dar+ apipelyje,lievi kažkokie g.gif

Man atrodo,kad šiemet išvis pardavime mažokai amarilių,o jei yra tai su raudonlige doh.gif Įdomu,kad žalioj stotelėj taip ilgai nėra g.gif
Atsakyti
Nuostabus Gervase wub.gif thumbup.gif

Rodausi ir as ax.gif
Pernykstis LIMOS ziedas 4u.gif

user posted image
Siemetinis ziedas 4u.gif ant ziedlapiu nemazai sodrios zalios spalvos wub.gif nu neina perteikti doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 01 21, 23:18)
turiu ir aš tą gėrį  doh.gif  prie traktoriaus . Buvau nuėjusi į sodą.Pelės ant mano lelijų lzidų prikurusios,tai jaučiu teks tik amariliais ant palangių džiaugtis  verysad.gif
Papildyta:

Nu bet kaina uz pelesi..
o tu leliju neiskasi ziemai? as girdejau, kad jas reikai iskasti. Galvojau, kad pas mane del to jos ir isnyko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 22 sausio 2011 - 11:42
[quote=Pentarda,2011 01 22, 01:30]
Nuostabus Gervase wub.gif thumbup.gif

[color=blue]Rodausi ir as ax.gif
Pernykstis LIMOS ziedas 4u.gif

Meno šedevras wub.gif visada stebiuosi,ką gali gamta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 01 22, 12:59)

Meno šedevras wub.gif  visada stebiuosi,ką gali gamta wub.gif

speju selekcininkai, o ne gamta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2011 01 22, 15:08)
speju selekcininkai, o ne gamta smile.gif

Net juokas paėmė kai parašiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,kad hibridas tai faktas,bet vistiek gamtos kūrinys,tik laukiau kito žmogaus atsakymo,kažko panašaus į tai [COLOR=yellow]na ir nesąmonė tuoj nusišausiu tik duokit su kuo]
Atsakyti
I Zalia stotele sake vezt prades tik vasario menesi gumbus visokius, bent taip ten dirbancios merginos sake
Atsakyti
Labai gražios jūsų gėlytės thumbup.gif
pasirodysiu ir aš ax.gif

Elvas iš scheteligo, bet panašu, kad ne jis g.gif
user posted image

Carmen ir iš ten pat
user posted image user posted image

ir Pink, bet keista kodėl, jis tampa ''albinosu''? kažko truksta?? g.gif
user posted image
Atsakyti
Pentarda, Livai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti