padrasinai tu mane, nebe taip bijosiu dabar......

tampa is meiles, bet visgi statistika skyrybu atzvilgiu negailestinga). Tada vyras galetu mestelt fraze "vedziau nes laukeisi". Man asmeniskai tai butu labai skaudu, lyg vestuves butu ne is meiles, o is pareigos.
 tampa is meiles, bet visgi statistika skyrybu atzvilgiu negailestinga). Tada vyras galetu mestelt fraze "vedziau nes laukeisi". Man asmeniskai tai butu labai skaudu, lyg vestuves butu ne is meiles, o is pareigos.  ir teko tuoktis ne rugpjucio menesi, o geguzes
  ir teko tuoktis ne rugpjucio menesi, o geguzes  

Tiesiog bekalbant ir beklapsint akytemis apie ateities planus, lyg netycia padusauti, kad jau vaikucio kaip ir noretusi, o laikas vietoje nestovi...
  Tiesiog bekalbant ir beklapsint akytemis apie ateities planus, lyg netycia padusauti, kad jau vaikucio kaip ir noretusi, o laikas vietoje nestovi...    Nereikia ir pastoti-uzteks tik uzsiminti, kad jau nori tureti
  Nereikia ir pastoti-uzteks tik uzsiminti, kad jau nori tureti   Daugelis vyru vaikus isivaizduoja tik seimoje, todel jeigu jis tave tikrai karstai myli, nores igyvendinti tavo nora ir gal pasistengs suplanuoti vestuves
  Daugelis vyru vaikus isivaizduoja tik seimoje, todel jeigu jis tave tikrai karstai myli, nores igyvendinti tavo nora ir gal pasistengs suplanuoti vestuves   O po vestuviu juk ne is kart butina gandru sulaukti
  O po vestuviu juk ne is kart butina gandru sulaukti   

... Ir dar savo laiku labai kankinausi, kai jis niekaip negalėjo apsispręsti, ar nori su manim būti "visą likusį gyvenimą", ar ne. Bet žinote, apie ką galvoju dabar? Kai jau ruošiamės vestuvėms, taip norėtųsi sugrąžinti atgal tą draugystės pradžią, kai taip nedrąsu buvo prisiliesti, paimti už rankos, o jau pirmąkart sakomų žodžių "Aš tave myliu" klausyčiau ir klausyčiau...
 ... Ir dar savo laiku labai kankinausi, kai jis niekaip negalėjo apsispręsti, ar nori su manim būti "visą likusį gyvenimą", ar ne. Bet žinote, apie ką galvoju dabar? Kai jau ruošiamės vestuvėms, taip norėtųsi sugrąžinti atgal tą draugystės pradžią, kai taip nedrąsu buvo prisiliesti, paimti už rankos, o jau pirmąkart sakomų žodžių "Aš tave myliu" klausyčiau ir klausyčiau...  Deja, pirmas kartas niekada nebegrįš...
 Deja, pirmas kartas niekada nebegrįš...   Bet iš to, ką parašiau, norėjau tik papostringauti, kad kartais gal nebūtinai reikia skubėti, o galima tiesiog pasimėgauti tuo santykių etapu, kuris yra...
 Bet iš to, ką parašiau, norėjau tik papostringauti, kad kartais gal nebūtinai reikia skubėti, o galima tiesiog pasimėgauti tuo santykių etapu, kuris yra...