Įkraunama...
Įkraunama...

Jau norėčiau tekėti, bet...

niu dziaugiuos kartu, Pypt!!! kad viskas ok
padrasinai tu mane, nebe taip bijosiu dabar...... clap.gif
Atsakyti
Sekmės Tau- viskas bus gerai wink.gif linkiu šaunaus ar šaunios 2.gif . Svarbu, kad šalia tavęs yra mylimas ir mylintis žmogus.
Atsakyti
niu va, palengvejo!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
O as vistik manau, kad pirmiausia su juo reiketu tiesiog pasisneketi- paaiskinti KODEL tu nori teketi, kas tau negerai tokioj situacijoje. Nes jei jus gyvenat kartu, po vestuviu faktiskai niekas nepasikeis.
Pries kuri laika as pati panasiai elgiaus, bet tokius kvailus dalykus aiskinau, jog jauciuosi prastesne uz tas, kurias vede ju mylimi zmones... ir t.t.
Atsakyti
Spurga, o as nesiulyciau pastoti vien del to, kad tavo draugas tave vestu rolleyes.gif Jau tikrai geresne iseitis paciai pasipirsti smile.gif kaip Hereja aprase su akyciu klapsejimu biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad nestumas nera geriausia iseitis. Neduok Dieve, nepasisektu gyvenime ir jus atsidurtumet prie skyrybu slenkscio (aisku as to nelinkiu, bet daug poru tuokiasi is dideles meiles ir nestuke.gif tampa is meiles, bet visgi statistika skyrybu atzvilgiu negailestinga). Tada vyras galetu mestelt fraze "vedziau nes laukeisi". Man asmeniskai tai butu labai skaudu, lyg vestuves butu ne is meiles, o is pareigos.
Maniskis is pradziu irgi svaigo apie savus namus ir visa kita. O laikas bega ir tikrai norisi iteisinti santykius. Buvo toks metas, kai turejom apsigyventi vienam mieste ir as sugalvojau, kad gyvensim atskirai. Sviesiai tiesiai pasakiau, kad tai darysime todel, kad jei gyventume kartu, jam tai butu labai patogu ir vestuviu lauktume iki pensijos. Priejom kompromisa - jis man pasipirso, nuo rudens gyvenam kartu, o vasara kelsim vestuves.
Atsakyti
sunku ka ir patarti...aisku niestumas pagreitintu ivykius...bet ar tai geriausia iseitis??? aisku, nesituokti vien del to, kad neturit namo, milijono, sodybos prie ezero ir jachtos - gal neverta...beje, vyrai visi bijo vedybu kaip velniai kryziaus..cia jiems kazkoks kompelksas...viengungystes dziaugsmu praradimas...panciu uzsidejimas....

as pavyzdziui juokais paklausiau vyro, kai dar darugavom, koks skaicius jam geriau patinka...2003 ar 2004. jis pasake, kad 2003...gerai, sakau, tada ir bus musu vestuves..taip ir data isrinkom...(rugpjucio menesi)...bet po kokiu poros menesiu pasijutau nestuke.gif ir teko tuoktis ne rugpjucio menesi, o geguzes laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
O as siulyciau dar paprastesni dalyka wink.gif Tiesiog bekalbant ir beklapsint akytemis apie ateities planus, lyg netycia padusauti, kad jau vaikucio kaip ir noretusi, o laikas vietoje nestovi... rolleyes.gif Nereikia ir pastoti-uzteks tik uzsiminti, kad jau nori tureti 2.gif Daugelis vyru vaikus isivaizduoja tik seimoje, todel jeigu jis tave tikrai karstai myli, nores igyvendinti tavo nora ir gal pasistengs suplanuoti vestuves tongue.gif O po vestuviu juk ne is kart butina gandru sulaukti laugh.gif
Atsakyti
As nerizikuociau pastoti pries vestuves arba "neplanuotai", kadangi teko paragauti vienisos mamos dalios wink.gif gyvenime visko buna, tu nezinai kaip tavo draugas sureaguos, gal jam pasirodys kad tu ji apgavai.
Atsakyti
Aš taip pat manau, kad neverta pastoti prieš vedybas, nes gal paskui suprasi kad jis netas, o vaikas jau bus.
Atsakyti
mat kaip jus vyrus sutvarstot.. tongue.gif o as galvojau, kad viskas ivyksta netycia.. bet gal zmogus dar nenori vaiku? gal apie tai irgi turetum su juo pasneketi, aisku neklausti akivaizdziai, bet jo nuomone isgirsti pries zengiant toki zingsni vertetu.. ar ne?
Atsakyti
Kai mes draugavom, aš irgi dažnai akytėm klapsėdavau, pamačiusi mažą vaikiuką (labai myliu vaikučius) ištirpdavau ir jam aiškindavau, koks nuostabus tas vaikelis ir kaip nuostabu tokį turėti rolleyes.gif ... Ir dar savo laiku labai kankinausi, kai jis niekaip negalėjo apsispręsti, ar nori su manim būti "visą likusį gyvenimą", ar ne. Bet žinote, apie ką galvoju dabar? Kai jau ruošiamės vestuvėms, taip norėtųsi sugrąžinti atgal tą draugystės pradžią, kai taip nedrąsu buvo prisiliesti, paimti už rankos, o jau pirmąkart sakomų žodžių "Aš tave myliu" klausyčiau ir klausyčiau... wub.gif Deja, pirmas kartas niekada nebegrįš... wink.gif Bet iš to, ką parašiau, norėjau tik papostringauti, kad kartais gal nebūtinai reikia skubėti, o galima tiesiog pasimėgauti tuo santykių etapu, kuris yra...
Atsakyti