Įkraunama...
Įkraunama...

Jau norėčiau tekėti, bet...

QUOTE (kasiopeja @ 2004 06 08, 11:58)
[Man irgi lomkės dėl vaiko, o brangusis užsispyrė - pirma baigiam namą statyti, ir tik tada (o ta statyba dar mažiausiai metus ar du truks) mad.gif

Kasiopėja, man ir taip buvo, nors jau buvom vedę, aš vaikiuko norėjau, o pas mano vyrą nieko gyvenime nesuplanuoto nevyksta, teisingiau jis viską yra susiplanavęs. Vaiko ir neplanavom, nes planuose buvo namas(gyvenom 1 kambario bute), ir ups beveik prieš metus aš patapau nėščia, viskas savaime pasikeitė. Nusipirkom didesnį butą, namas kažkaip nusikėlė vėlesniai ateičiai. Beje vyras vis šmaikštauja, kad aš jį apgavau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (šilka @ 2004 06 08, 10:21)
Kasiopėja, man ir taip buvo, nors jau buvom vedę, aš vaikiuko norėjau, o pas mano vyrą nieko gyvenime nesuplanuoto nevyksta, teisingiau jis viską yra susiplanavęs. Vaiko ir neplanavom, nes planuose buvo namas(gyvenom 1 kambario bute), ir ups beveik prieš metus aš patapau nėščia, viskas savaime pasikeitė. Nusipirkom didesnį butą, namas kažkaip nusikėlė vėlesniai ateičiai. Beje vyras vis šmaikštauja, kad aš jį apgavau tongue.gif

Matai mes irgi dabar gyvenam su visu zoologijos sodu (katinas, suo a la senbernaras, vyro vaikas, vyras ir as - is viso 5 personos) mazulyciame butuke. Namas jau pradetas, bet visokie popierizmai stabdo. I nevilti ir varo butent tai, kad nuo musu nepriklauso, kada tas namas bus baigtas mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 08 birželio 2004 - 12:27
As pritariu daugumos nuomonei - nereikia spresti judvieju asmeniniu santykiu per vaika. Negerai bus, jei i vaika ziuresi kaip i kokia priemone ar iranki - po to tai gali atsiliepti tavo ir vaiko santykiams (ypac, jei nepavyks tikslo pasiekti).

Atsakyti
Mes pries vestuves irgi kuri laiko gyvenom kartu. Ir as norejau isteketi, netempiant daug laiko, nes tiesiog musu visuomenej zmonos statusas visgi kitoks nei sugyventines. Yra skirtumas ar pas gimines nusivezi drauge (eiline) ar zmona...
Na, aisku ir mamos spaudimas buvo, tipo paliks ir t.t., dar buvo, tokiu kurie minejo, jog taip gyvendami vyrai viska turi, ko reikia (ir seimininke namie ir sexa kada nori...), tai kam zenytis? Dalis tiesos yra...
Ir as pasakiau draugui savo nuomone, kaip jauciuosi, kaip turi vos ne aishkinti, kad jis myli mane ir nepaliks...
O kadangi visgi rimtu motyvu nesituokti kaip ir nebuvo, tai viena vakara manasis pasiule tapti jo zmona wink.gif

Tu neparasei aiskiu priezasciu, del ko nori vestuviu, bet siulyciau savo draugui pasakyti, kad blogai jautiesi nebudama zmona. O rimtu argumentu priesh gal ir neatsiras. Jei pvz. pinigine puse, tai galima juk nedaryti vestuviu...

O pastoti as irgi nesiulau...
Atsakyti
QUOTE (kasiopeja @ 2004 06 08, 12:24)
Matai mes irgi dabar gyvenam su visu zoologijos sodu (katinas, suo a la senbernaras, vyro vaikas, vyras ir as - is viso 5 personos) mazulyciame butuke. Namas jau pradetas, bet visokie popierizmai stabdo. I nevilti ir varo butent tai, kad nuo musu nepriklauso, kada tas namas bus baigtas mad.gif

Tada kantrybės tau, įsivaizduoju, kaip nervuojies, mūsųs namo statyba ir sustojus dėl savivaldybės biurokratizmo, tai žinau, kas tai yra.
Atsakyti
QUOTE (šilka @ 2004 06 08, 13:28)
Tada kantrybės tau, įsivaizduoju, kaip nervuojies, mūsųs namo statyba ir sustojus dėl savivaldybės biurokratizmo, tai žinau, kas tai yra.

Aha, bjauriausia, kai reikia, o tu nieko negali padaryti... bet jau panasu, kad reikalai gereja (tfu, tfu, tfu)...
Atsakyti
čia dabar blink.gif panai piršits pačiai ??? baikit baikit - palikit tą reikalą vyrukams. Nė už ką nesipirščiau savo draugui.

Kaip tik atsiminiau atvejį - viena buvusi grupiokė draugavo dragavo su vaikinu - o jai metukų buvo berods 26 ar 27 ir sugalvojo pati pasipiršti. Nupirko žiedus ir.....pasipiršo, o ant rytojaus paskaitose negalėjo ramiai pasėdėt - bliovė krokodilo ašarom (mat vyriokas išsigando tokio jos išpuolio ohmy.gif )

praėjo kiek laiko (moklsai buvo jau baigti) sužinojau iš pažįstamos, kad ji visgi ištekėjo už to bernioko nes........ėmė ir pastojo laugh.gif

O čia - na gal ir gražu - ta romantika žvakės ir t.t... bet tai ir tegu sau lieka paprastai romantikai - o piršlybos manau - vyrų reikalas. Šalin tą tokį feminizmą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Bagyra @ 2004 06 08, 21:03)
čia dabar blink.gif panai piršits pačiai ??? baikit baikit - palikit tą reikalą vyrukams. Nė už ką nesipirščiau savo draugui.

praėjo kiek laiko (moklsai buvo jau baigti) sužinojau iš pažįstamos, kad ji visgi ištekėjo už to bernioko nes........ėmė ir pastojo laugh.gif

Man is dvieju "blogybiu" pasipirsimas atrodo geresnis variantas, nei pastojimas. Kai pastoji netycia, tai jau ka bepadarysi, bet samoningai, tai jau ne, man tai nepriimtina.
O pasiulyti susituokti tikrai nematau jau taip tragiskai blogo, kartais is poros moteris buna iniciatyvesne. Toks gyvenimas smile.gif
Idomu, Spurga, ka pati manai rolleyes.gif
Atsakyti
matyt, tokia jau musu, moteru, dalia - laukti, kol vyrai pasipirsh.... jei pacios pirshimes - tai paskutinius vyrelius pamesim, bo ishleks jie, kur kojos nesha, nuo tokio musu izhulumo wink.gif blink.gif

ash irgi manau, kad vaikas vyrui "uzh nugaros" neteisinga ir negarbinga... geriau ish tikruju viska kartu ishsiaishkinti... pvz., manishkis vestuviu kol kas neplanuoja ne del "reikia mokslus baigti", ir ne del "reikia pinigus sutitaupyti", ir net gi ne del "ish pradzhiu namas/butas, automobilis, darbas ir pan.", o del to, KAD JIS KAIP VELNIO BIJO PACIOS PROCEDUROS! blink.gif biggrin.gif

tai kad gal ir tavishkiam tas pats? tai mums, panoms vestuves shvente, svajones ishsipildymas ir pan., o jiems - akmuo ant kaklo... gal juos reikia tiesiog nuraminti ir paaishkinti, kad ner cia ko baisaus? smile.gif
Atsakyti
O man buvo atvirksciai, as bijojau vestuviu... Tada mano busimasis sedo ir kalbejosi su manimi..., kodel... rolleyes.gif Tada as jo klausiau: "O kodel vyrai bijo vestuviu? Gal man tas pats?" O jis zinot ka pasake: "Vieni bijo laisves praradimo, kiti didelio atsakomybes jausmo, o kiti tiesiog isivaizduoja vedybas, kaip kad moterys gimdyma. Viskas atrodo baisu is toli... Kaip kad moteris prisiklauso "siaubo" istoriju apie gimdymo skausmus ir kitus vargus, taip ir vyrai prisiklauso "siaubo" istoriju apie moteru transformacija i raganas, apie moteru prispauda, savo interesu atsisakyma ir pan ir t.t." tongue.gif tongue.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (dzudi @ 2004 06 10, 16:12)
O man buvo atvirksciai, as bijojau vestuviu...

vat ir man taip yra smile.gif jis atrodo dusios zmogutis, mielas, geras, nuosirdus. zinau, kad tikrai mane myli ir man su juo is tikruju gera gyventi, bet tuoktis bijau nors tu ka sad.gif net nezinau pati kaip tai paaiskinti...
Atsakyti
QUOTE (sirduke @ 2004 06 10, 20:13)
vat ir man taip yra smile.gif jis atrodo dusios zmogutis, mielas, geras, nuosirdus. zinau, kad tikrai mane myli ir man su juo is tikruju gera gyventi, bet tuoktis bijau nors tu ka sad.gif net nezinau pati kaip tai paaiskinti...

Jei abejoji, duok sau laiko kol jausmai susigules ir galesi juos aiskiai ivardinti... arba kol nelauktai nauja meile trinktels... Kai ateina laikas, tada net neabejoji rolleyes.gif Patikek manim...
Mes irgi draugaujame beveik 4 metai... Buvo laikas, kai nebezinojau ka jauciu, buvau labai pasimetusi..., viskas atrode grazu, jauciau jo meile, su juo buvo gera, bet mano jausmai buvo neaiskus... Geda buvo net apie tai jam pasakyti... kai prakalbo apie vestuves... Bet as jam labai dekinga uz supratinguma ir kantrybe... Paskui gyvenime buvo tokiu ivykiu..., po kuriu supratau, kad negaliu be sito zmogaus... Va tada ir viskas savaime susideliojo i savo vietas...

Taip kad, sirduke, nebijok duoti sau laiko, nebijok jei pasirodys, kad tai ne tas zmogus, kad kazkas keisis... As visada tikejau ir tikiu, kad tokie isbandymai tik padeda atrasti ko troksti..., kas tau skirta... wink.gif
Atsakyti