Įkraunama...
Įkraunama...

Jau norėčiau tekėti, bet...

QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2010 01 28, 18:53)
bent mano akimis žiūrint į šią istoriją, patarčiau nepriimt skubotų sprendimų, suprantu, dabar galvoji "va viską mesčiau ir būtų kaip pasakoj -likimas viską sutvarkė ir jie gyveno ilgai ir laimingai" , realus gyvenimas kur kas sudėtingesnis, sugrįžk į Lietuvą, jei yra galimybė, pabūk viena ir susidėliok viską į vietas -ir jausmus, ir vertybes ir daugybę dalykų... Dabar pasidavei akimirkos žavesiui, taip būna  - bet žavesys išblėsta ir lieka karti realybė..

Tai as puikiai suprantu, del to ir dvejoju, nieko nesprendziu jau eilini karta. Tikrai baisu keisti gyvenima, prie kurio esi priprates. Nzn gal mane labiau ir laiko tas patogumo jausmas. Esu nuvezama kur reikia, paimama, zinau, kad su siuo zmogum gyvensiu patogiai, t.y. materialiniu poziuriu, keliones, namas ir t.t. dvasine ramybe ir laime yra svarbu, bet gyvenimas musu toks, kad ir pinigai daug nulemia. Aisku banalu, bet taip yra, nemanau, kad skurde zmones buna laimingi...
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 01 28, 18:09)
Tai as puikiai suprantu, del to ir dvejoju, nieko nesprendziu jau eilini karta. Tikrai baisu keisti gyvenima, prie kurio esi priprates. Nzn gal mane labiau ir laiko tas patogumo jausmas. Esu nuvezama kur reikia, paimama, zinau, kad su siuo zmogum gyvensiu patogiai, t.y. materialiniu poziuriu, keliones, namas ir t.t. dvasine ramybe ir laime yra svarbu, bet gyvenimas musu toks, kad ir pinigai daug nulemia. Aisku banalu, bet taip yra, nemanau, kad skurde zmones buna laimingi...

suprantu, pripratimas yra sudėtingas dalykas. Rodos, kad be to žmogaus, bet tų bendrų dalykų nemokėtume gyventi, bet (iš patirties sakau, nes šiuo metu aplinkybės privertė laikinai gyventi atskirai) gyvenimas einasi ir atskirai ir kažkaip atsiranda nauja veikla, nauji pomėgiai ir toks buvimas atskirai padeda puikiai susivokti, ar esi kartu dėl pripratimo, dėl patogumo ar vis tik jausmai užima pirmąją vietą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 01 28, 20:09)

Pabuti vienai su savo mintimis tikrai gera mintis smile.gif
Atsakyti
Pritariu AGarbanėlei. Reikia pabūti ir vienai, viską apmąstyti, viską susidėlioti.

Vat aš ir sakau, kad daugumoj vedybos ne iš meilės būna, o iš reikalo. Patogaus, meterialiai saugaus gyvenimo. Iš pripratimo ir bijojimo keisti. Ir tai tikrai nėra blogai. Tereikia susivokti savyje, žinoti ko nori, ko sieki. Tada bus lengviau apsispręsti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 01 28, 19:48)

Laiminga noriu buti, bet baisu apsispresti, nes nezinau kur ta laime... Baisu prarasti tai ka turiu, nes nezinau ka gausiu mainais, baisu, kad paskui teks gailetis... tokios dvejones jau tikrai ne pirma karta pas mane ir visada nugaledavo baime ir gailestis, del to ir esam dar kartu. Turbut is to neiseis nieko gero, jei jau tokios abejones kyla, pati tai zinau, bet eilini karta nezinau ar pavyks apsispresti verysad.gif

Jei netenkina Taves buvimas su dabartiniu, tai kam gaišti laiką?
Jau geriau su niekuo, negu su bet kuo...
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 29, 04:40)
Jei netenkina Taves buvimas su dabartiniu, tai kam gaišti laiką?
Jau geriau su niekuo, negu su bet kuo...

Visu pirma aciu visoms uz mintis ir patarimus,kartais tai padeda, kai salia nera kas patartu blush2.gif
o atsakant i jusu klausima (ne)eiline, tai nera viskas taip juoda ar balta.Negaliu pasakyt,kad manes visiskai netenkina santykiai, aisku yra blogu dalyku, bet yra ir geru.NEmanau, kad su kitu zmogum problemu nebus, ju visada buna. Del to ir sunku apsisprest, jei man butu labai blogai ir viskas nepatiktu, tada butu lengviau iseiti, o dbr nera taip blogai,arba man paciai atrodo, nes kita karta pamascius ir prisiminus ka jums pasakojau apie moters padeti seimoje, vedybu svarba, meile ir t.t. kyla mintys,kad nera taip viskas gerai musu santykiuose, kaip visada bandziau save itikinti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2010 01 28, 22:49)
Pritariu AGarbanėlei. Reikia pabūti ir vienai, viską apmąstyti, viską susidėlioti.

Vat aš ir sakau, kad daugumoj vedybos ne iš meilės būna, o iš reikalo.

turbut taip ir yra, kiekvienas ieskom sau patogaus gyvenimo...
Atsakyti
...bet eilė nepriėjo dar doh.gif
Atsakyti
Cia jau nuo zmogaus priklauso .. jei patogu jam ir gali jis gyventi apsuptas patogumu tai ir gyvens ...bet tada nemanau, kad bus meile ... nors senoveje zmones tuokdavosi tikrai ne is meiles, o kad tevai to noredavo ir gyvendavo, bet nzn ar jos ir jie laimingi budavo g.gif kazkaip abejoju ... yra vienetai, kurie nugyvena visa gyvenima graziai ir tuokesi, pasak ju, ne is meiles ... bet cia tik vienetai ... ir tai manau, kad nugyventi visa gyvenima kartu, reikejo daug ko ismokti ir patirti ... smile.gif
Atsakyti
na taip, seniau moterys budavo kantresnes, nes kur jos "apart" vyro namus eis?niekas ju nelauke.
Davus moterims galimybe susikurti gyvenima padaugejo skyrybu smile.gif
Atsakyti
Kiek skaitau, kiek ziurineju, bet niekur nerandu tokios nenoro vesti ar kartu gyventi priezasties - vyras nemano, kad uzdirba pakankamai moteriai islaikyti, o moteris uzdirba minimuma, tad gyvenant kartu ar susituokus vyrui tektu moteri paremti. O jis nenori moters remti ir apie bendra ateiti galvoja tik kai ji gales save pilnai issilaikyti.
Diskutavau su draugemis sia tema ir viena ju mano, kad tikroji priezastis - nera meiles.
Ka jus galvojate siuo klausimu?
Atsakyti
Runy, ,arba tas vaikinas labai skrudzas,ir nuovaikystes mokomas,kad pinigus turi uzsidirbti pats ir tik pats,ir kad moteris lygi vyrui ir pinigais turi pasirupinti pati ...neaisku koks auklejimas seimoje buvo,gal pas ji tetis irgi mamai nei lito neduodavo.. ? koki pavyzdi mate ,tuo ir gyvena dabar.Arba istikruju jis nemato ateities su ta mergina,kam jam investuot i kazka,su kuo net nenori praleist ateities...nes kitokio varianto nematau... mes pradejom gyvent kartu ,as tik mokslus buvau pabaigus nei lito neturejau ,tik butuka tevu palikta gyvent,atsikraustem ten ir po biski gyvenom,o ir db drasiai galiu pasakyti ,kad didzioji ir pagrindine dalis pinigeliu yra MB,bet nera taip pas mus ,kad va cia tavo ,o cia mano ..gyvenam is bendros kisenes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Runy @ 2010 05 02, 23:54)
Kiek skaitau, kiek ziurineju, bet niekur nerandu tokios nenoro vesti ar kartu gyventi priezasties - vyras nemano, kad uzdirba pakankamai moteriai islaikyti, o moteris uzdirba minimuma, tad gyvenant kartu ar susituokus vyrui tektu moteri paremti. O jis nenori moters remti ir apie bendra ateiti galvoja tik kai ji gales save pilnai issilaikyti.
Diskutavau su draugemis sia tema ir viena ju mano, kad tikroji priezastis - nera meiles.
Ka jus galvojate siuo klausimu?

Nius nežinau, nežinau g.gif Man atrodo, kad kai jau galvoji apie bendrą ateitį, nes žmogų myli, tai tada piniginiai klausimai nueina į antrą planą. Pinigus uždirbti galima, o meilės jei nėra, tai ir nebus
Atsakyti