QUOTE(danida @ 2005 12 15, 16:29)
ir nesutinku, kad visiskai tas pats, ar siaip gyveni kartu, ar susituokus... kad ir kaip ten bebutu, ne tas statusas. tesu drauge (dar blogiau- sugyventine

) ir tiek. ir per sias sventes vaziuosim i Lietuva ir patrauksim kiekvienas savo keliais- as pas savo seima, o jis pas savaja. nesvarbu, kad gyvenam kartu. zinau, kad maniskiui seimos kurimas bus svarstomas tada, kai jis nuspres, kad laikas tureti vaikuciu. o man ir be vaikuciu (nors jau greit ir ju reikes, metai gi bega!) norisi to kito lymens. ir, kaip kazkas sake, svarbiau zinot, kad jis nori, jog buciau JO, jo zmona, o ne pats vestuviu faktas. del manes galima butu ir susirasyt eiline diena.
Danida,
Nesutinki, kad visiškai tas pats, ar šiaip gyventi kartu, ar susituokus....
Aš po vestuvių mudviejų santykiuose ypatingo pasikeitimo nepastebėjau - jau ir prieš vestuves kartu gyvenom, buvo bendras biudžetas, kartu vykdavom į abiejų šeimų šventes. Po vestuvių gal tik tampame atlaidesni mažiau svarbiems dalykams (juk žmogaus nepaliksi ir į kitą nepakeisi), o kartais tiesiog labiau susierzini, kad tam tikras savybes visgi teks kęsti visą gyvenimą
Tai, kad ketinate Kalėdas švęsti kiekvienas savo šeimoje - irgi nėra ypatingas rodiklis. Mes jau vedę - tačiau šią ypatingą šventę kiekvienas labiau norime sutikti su savo šeima. Kiekvienam sava šeima yra ypatingesnė

Aišku, ieškome bendro kompromiso - arba pasirenkame kurioje šeimoje abu švęsime, arba švęsime atskirai... tiesiog, kai ieškoma bendro sprendimo, tuomet tas sprendimas ir būna geriausias.
Mudu jau prieš vestuves gyvenome kaip šeima, turbūt dėl to minėto skirtumo ir nejaučiu. Man tik įdomu, ar pasikeis ir kaip judviejų santykiai po vestuvių. Ar po jų nebenorėsit Kalėdų šventės kiekvienas sutikti savo šeimoje? Ką pakeis vestuvės?
Sutinku - maloniausia žinoti, kad jis nori, jog būtum JO žmona
Linkiu, kad Taviškis Tau kuo greičiau pasakytų tai
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo)
Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo.Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.