Įkraunama...
Įkraunama...

Jau norėčiau tekėti, bet...

būtent wink.gif o kai leliukas suplanuotas ir pradėtas šeimoj, dar ir naujas būstas, tai ir nebus taip kad "tik pavardė keičiasi", kaip sakant reikia truputį pačiam pasistengti kad nebūtų "nieko naujo", aišku kam tas pasikeitimas aktualus, suprantu kad taip pat sėkmingai galima gyventi ir prieš ir be vestuvių. Aš tai tokių senovinių pažiūrų šiuo klausimu huh.gif
Atsakyti
Tai, kad daugelis žmonių dar senovinio požiūrio ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (kasiopeja @ 2004 06 16, 12:24)
O aš tai atvirkščiai manyčiau - 2.gif turėtų gimti oficialioj šeimoj, o norint paskolą gauti visai nebūtina tuoktis. Bent jau mums ir nesusituokusiems davė rolleyes.gif

Na, mums tik susituokus pakankama paskola duotu, nes abu mazdaug polygiai uzdirbam, tai turbut tik del paskolos ir tuoksimes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (ziv @ 2004 06 22, 12:31)
Na, mums tik susituokus pakankama paskola duotu, nes abu mazdaug polygiai uzdirbam, tai turbut tik del paskolos ir tuoksimes. biggrin.gif

Nezinau, kaip pas jus skaiciuoja, bet mums Hansa paskaiciavo bendrai pajamas, nors mes ir nesusituoke. O pinigeliu emem nemazai - namui...
Atsakyti
g.gif As kaip tik Hansa ziurejau. O kaip bendrai skaiciuoja - tipo jungtine nuosavybe, ar kaip? Ir dar jeigu nesusituoke, tai lengvatines lygtai neduos.
Atsakyti
pritariu visoms kad maziuko saskaita nereikia spresti savo santykiu. o tu buk drasi ir pasakyk noriu isteketi ir taskas. pasakyk jam kad tu taip geriau jausiesi.o nama galite statyti bendrai, nes jai neiteisinai santuokos o pradesite statyti ir neduok dieve isiskirsite tai vienas negausite nieko, o kitam visas namas atiteks nesvarbu kiek busite kuris i ta nama pinigeliu investaves. santuoka manau reikalinga apibrezti turtinius santykius.
Atsakyti
QUOTE (ziv @ 2004 06 22, 12:39)
g.gif As kaip tik Hansa ziurejau. O kaip bendrai skaiciuoja - tipo jungtine nuosavybe, ar kaip? Ir dar jeigu nesusituoke, tai lengvatines lygtai neduos.

Nea, mes darem nuosavybe per puse (jungtine nuosavybe gali buti tik sutuoktiniu, o tokiais mes patapsim dar tik penktadieni). Lengvatine mums ir taip nepriklauso, bet nustate geras palukanas, atrodo 3,7...
Atsakyti
mes ir esame dar nevede. taciau planuojame siais metais. As del tam tikru priezasciu norejau dar palaukti. Ka tik nusipirkome sklypa, draugas kadangi eme paskola (ketvirtadali paskolino mano tevai), tai rasesi sklypa ant savo vardo. Mano tevai dar papriekaistavo, mazdaug juk dar esi ne -iene. Nu nezinau, labai skaudu man, kad taip galvoja, kad viskas paremta i pinigus. Mes kartu jau 7 metai, kartu jau metus gyvename drauge, o cia va tokiom replikom svaidosi cry.gif Siaip ar taip jau galvojame nesti pareiskimus, bet tikrai ne del to, kad "apsaugotumem" turta schmoll.gif
Atsakyti
įdomiai jūs čia rašot dirbu nekilnojamo turto srityje ir labai gerai žinau, kad nereikia būti susituokus, norint užregistruoti butą, ar kitą turtą bendrai, užtenka abiems nukeliauti pas notarą ir pareikšti bendrą norą.
Atsakyti
QUOTE(dzudi @ 2004 06 11, 12:04)
Jei abejoji, duok sau laiko kol jausmai susigules ir galesi juos aiskiai ivardinti... arba kol nelauktai nauja meile trinktels...  Kai ateina laikas, tada net neabejoji rolleyes.gif  Patikek manim...
Mes irgi draugaujame beveik 4 metai... Buvo laikas, kai nebezinojau ka jauciu, buvau labai pasimetusi..., viskas atrode grazu, jauciau jo meile, su juo buvo gera, bet mano jausmai buvo neaiskus... Geda buvo net apie tai jam pasakyti... kai prakalbo apie vestuves... Bet as jam labai dekinga uz supratinguma ir kantrybe... Paskui gyvenime buvo tokiu ivykiu..., po kuriu supratau, kad negaliu be sito zmogaus... Va tada ir viskas savaime susideliojo i savo vietas...

Taip kad, sirduke, nebijok duoti sau laiko, nebijok jei pasirodys, kad tai ne tas zmogus, kad kazkas keisis... As visada tikejau ir tikiu, kad tokie isbandymai tik padeda atrasti ko troksti..., kas tau skirta...  wink.gif

na as pati dar nei istekejusi, nei susiziedavusi, bet kazkodel pritariu, kad nereikia bijot issiskirt g.gif jei zmogus ne tas, geriau suzinot tai anksciau nei veliau ir negaisti savo laiko. jei draugyste neatlaiko laiko (ar kitokio) patikrinimo, santuoka to greiciausiai irgi neatlaikytu g.gif

Atsakyti
manyciau kad deretu pasikalbeti su jo....kad geriausia pirma suruost vestuves o paskui jau taupyt judvieju turta...
Atsakyti
QUOTE(spurga @ 2004 06 05, 13:05)
sveikos, mielosios!
skaitau apie suzadetuves, vestuves ir dziugu kad jus tokios laimingos clap.gif
as ir svajoju, tiesiog trokste trokstu, suzadetuviu, ir vestuviu....... tiesiog neisivaizduoju kito zmogaus salia saves, tai ir atrodo ko cia dar laukti?????? kaip tik vakar buvo mums metukai kai gyvename kartu thumbup.gif !!!!!!!!!!! taciau jis neskuba, jis mano kad geriau palaukti, prasigyventi, pasistatyti nama, tada iskelti vestuves..... bet man kazkodel darosi baisu.... ir nezinai kiek tai uztruks.......kaip tai negrazu gyventi susimetus....... Padekit prasau, nebezinau kaip elgtis....

Zhinai, spurga, mes su draugu vienas kita mylime ir kartu gyvename jau beveik 5 metus ir nesam susituoke. Nors jau tikrai esame ir jauchiames kaip shejma, vadiname vienas kita vyru ir zhmona, bet tuoktis nenori mano draugas (ash visai buchiau UZ). Anot jo ir taip esame kaip shejma, kam chia formalumai??? (beje, nebesam vaikai - man 24, jam 29)
Taigi labai gerai tave suprantu, bet manau vyru mastymo mes nei suprasim, nei pakeisim:)
Atsakyti