Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

QUOTE(lionita @ 2011 01 08, 22:42)
O Vero moda, ne Lietuviska imone  mirksiukas.gif

ne yra Vokietijoje tikrai biggrin.gif

QUOTE(tuticiukas @ 2011 01 09, 11:28)
man zape truksta buomelio, vaikas priprates muroi neprisektas vazineti tai jauciu bus problemu su zapu kai teks prisektam vazineti g.gif  o kaina tai tikrai didoka ipac dabar kai atsirado xtra tai paprastas turetu isvis papigei but bet gereusiu atveju 500lt doh.gif

o tu nebandei paieškoti atskirai universalaus buomelio, mačiau mamytės deda kažkokius g.gif
o tu diržais nesegi? kažkaip man su jais jokių problemų, neprireikia buomelio blush2.gif tik bėda kol tais diržais prisegu, nes vaikas pabėgt nori cool.gif
Atsakyti
ispradziu segiau dirzais bet jam labai nepatinka varzo jy tie dirzai, o su buomeliu thumbup.gif gali laisvai sau sedeti, pasilenkti, dairytis, as asmeniskai uz buomelius thumbup.gif klausiau babycenter del buomelio sake kad nera, ir negalima jokio pritaikit, bet as manau gal ir galima kanors sugalvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuticiukas @ 2011 01 09, 13:13)
ispradziu segiau dirzais bet jam labai nepatinka varzo jy tie dirzai, o su buomeliu  thumbup.gif  gali laisvai sau sedeti, pasilenkti, dairytis, as asmeniskai uz buomelius thumbup.gif  klausiau babycenter del buomelio sake kad nera, ir negalima jokio pritaikit, bet as manau gal ir galima kanors sugalvoti g.gif

tikrai pas kažką ar mačiau ar forume rašė, kad prie zapp'o prisitaikė buomelį g.gif
dar labai stebėjaui rolleyes.gif
aš ir su buomeliu segu vaiką jei buzz'e sėdi, nes jis išlipa labai greit be buomelio, nelabai šiaip vežimėlius mėgstam blush2.gif o gaudyt du vaikus būnant nestuke.gif nelabai norisi, tai buomelio mes ir nepasigendam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2011 01 11, 08:42)
tikrai pas kažką ar mačiau ar forume rašė, kad prie zapp'o prisitaikė buomelį g.gif
dar labai stebėjaui rolleyes.gif
aš ir su buomeliu segu vaiką jei buzz'e sėdi, nes jis išlipa labai greit be buomelio, nelabai šiaip vežimėlius mėgstam blush2.gif o gaudyt du vaikus būnant  nestuke.gif  nelabai norisi, tai buomelio mes ir nepasigendam blush2.gif

Galetu Quinny pametinukams kazka sugalvoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2011 01 11, 15:48)
Galetu Quinny pametinukams kazka sugalvoti  ax.gif

galėtų, bet dėja 4u.gif
aš pirkau ratukus su sėdynę papildomai ir kažkaip užteko kai vaikas pavargsta, bet jei miegui ar kam tai jo tada ne kas unsure.gif
Atsakyti
paaiskinkit prasau, ziurejome quiny buzz, istrigo tai kad lopsiukas labai jau nestabilai isitato ant remo, labai didelis laisvumas, cia norm, ar tik toks pakleres pasitaike?
Atsakyti
QUOTE(Ribbena @ 2011 01 13, 12:23)
paaiskinkit prasau,  ziurejome quiny buzz, istrigo tai kad lopsiukas labai jau nestabilai isitato ant remo, labai didelis laisvumas, cia norm, ar tik toks pakleres pasitaike?

ta prasme nestabiliai? gal adapteriai blogai įstatyti buvo, nepatarė klik kai įstatai g.gif
pas mane lopšiukas stabilus ax.gif aišku kai važiuoji duobėm jis pasisupa bet labai minimaliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2011 01 09, 11:11)
ne yra Vokietijoje tikrai biggrin.gif

As ir sakau jog tai ne tik Lietuvoje 4u.gif

O siandien kaip tik pazystama su savo new baby buvo uzvaziavusi, isigijusi Quinny, bet man irgi pasirode, kad lopsys juda gana smarkokai, na musu irgi judejo (kitos firmos), nu bet kazkaip ne tiek man rodos g.gif
Atsakyti
QUOTE(lionita @ 2011 01 14, 00:28)
As ir sakau jog tai ne tik Lietuvoje  4u.gif

O siandien kaip tik pazystama su savo new baby buvo uzvaziavusi, isigijusi Quinny, bet man irgi pasirode, kad lopsys juda gana smarkokai, na musu irgi judejo (kitos firmos), nu bet kazkaip ne tiek man rodos  g.gif

man irgi atrodė kad juda, bet patikrinkite ar adapteriai sudėti į tinkamas puses, tai yra R į dešinę pusę ir t.t. plius jų tarpeliai ten tokie yra jie turi tolygiai sutapti su vežimo pačio, nemoku paaiškint, vienu žodžiu, kai viską taisiklingai sudėjau tai niekas tiek nejudėjo, kaip prieš tai blush2.gif gyveni ir mokaisi blush2.gif
Atsakyti
nu ir man viskas ok buvo, niekas nejudejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lionita @ 2011 01 14, 02:28)
As ir sakau jog tai ne tik Lietuvoje  4u.gif

O siandien kaip tik pazystama su savo new baby buvo uzvaziavusi, isigijusi Quinny, bet man irgi pasirode, kad lopsys juda gana smarkokai, na musu irgi judejo (kitos firmos), nu bet kazkaip ne tiek man rodos  g.gif

g.gif galbut visi lopsiukai su adaptoriais turi koki laisvuma, juk lopsiukas laikosi ant dvieju tasku, ne taip kaip ant paprasto remo kur yra keturi atramos taskai.
Atsakyti
QUOTE(Ribbena @ 2011 01 14, 11:48)
g.gif  galbut visi lopsiukai su adaptoriais turi koki laisvuma, juk lopsiukas laikosi ant dvieju tasku, ne taip kaip ant paprasto remo kur yra keturi atramos taskai.

tai kad visi quinny vežimukai man rodos ant dviejų, tai mano jau antras quinny (buzz) prieš tai freestyler turėjau, nejudėjo man niekas, nors freestyler lopšys ant keturių laikėsi, bet autokėdutė ant dviejų ir nejudėjo, o buzz judėjo kol taisiklingai nenustačiau adapterių rolleyes.gif ten tokie grioveliai sueiti turi, tada nejuda blush2.gif vos vos bet labai labai nedaug, tikrai ne tiek kaip rašo, kad nesaugu būtų ax.gif
Atsakyti