Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

QUOTE(angeloangel @ 2011 02 06, 18:13)
tai jei pirksite naują, tai jau tikrai bus ta XL sėdynė komplektacijoje ax.gif  jei neklystų tai nuo 2009 metų jau eina su jomis ax.gif

o tia tada super,reiks nuvaziuoti dar iki baby city ir viska issiklausineti,kaip ten kas,kokias nuolaidas taiko.tai kaip suprantu naujuosiuose ieina ta standartine sedyne ir plius xl?ar dabar tik xl?

beje kuo skiriasi 2010 metu buzz 3 ar 4 nuo 2011?gal kas zinot?
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2011 02 07, 00:44)
mes turime, tikrai patogus, labai!!! pravazumo prasme. patogus buomelis.
man asmeniskai minusas, kad nera stacios sedejimo padeties. uztat gulima beveik horizontali.(ir seip pastebejau daugelis vezimu, kurie turi gulima padeti-nestati sedima pozicija)
ir pakelimo mechanizmas galetu buti tobulesnis. visa kita liuks smile.gif

pas mane buzz su xl sėdynę tai sėdima gan stati blush2.gif

QUOTE(ewelina @ 2011 02 07, 13:57)
o tia tada super,reiks nuvaziuoti dar iki baby city ir viska issiklausineti,kaip ten kas,kokias nuolaidas taiko.tai kaip suprantu naujuosiuose ieina ta standartine sedyne ir plius xl?ar dabar tik xl?

beje kuo skiriasi 2010 metu buzz 3 ar 4 nuo 2011?gal kas zinot?

baby city nėra quinny, bent jau nebuvo geriau važiuokite į baby center ten kur banginis 4u.gif
o nesiskiria niekuo apart spalvyte 4u.gif

taip naujuose įeina ir ta standartinė ir ta XL nes ji skirta tik nuo 18mėn berods, dabar nepasakysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 07 vasario 2011 - 15:09
QUOTE(angeloangel @ 2011 02 07, 17:08)
baby city nėra quinny, bent jau nebuvo geriau važiuokite į baby center  ten kur banginis 4u.gif
o nesiskiria  niekuo apart spalvyte 4u.gif

taip naujuose įeina ir ta standartinė ir ta XL nes ji skirta tik nuo 18mėn berods, dabar nepasakysiu  rolleyes.gif

aciukas,reiks pasnekint vyra ir nuvaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2011 02 07, 15:16)
aciukas,reiks pasnekint vyra ir nuvaziuoti smile.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2011 02 07, 16:08)
baby city nėra quinny, bent jau nebuvo geriau važiuokite į baby center  ten kur banginis 4u.gif
o nesiskiria  niekuo apart spalvyte 4u.gif

taip naujuose įeina ir ta standartinė ir ta XL nes ji skirta tik nuo 18mėn berods, dabar nepasakysiu  rolleyes.gif

Neklaidinkite zmoniu. Baby center yra Grandus centre, o prie banginio Baby City.
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 02 07, 17:26)
Neklaidinkite zmoniu. Baby center yra Grandus centre, o prie banginio Baby City.

tai kad ir as kiek zinau tai baby center prie banginio, ax.gif bent iki siol buvo nebent issikrauste g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 02 07, 16:26)

Baby center yra prie banginio adresu P. LukŠio g. 34, 08235 Vilnius

Baby city yra Verkių g. 29, 33 korpusas (PC “Parkas”), Vilnius

O Grandus prekybos centras kiek žinau yra Klaipėdoje, o mes apie Vilnių šnekam biggrin.gif
o Klaipėdoj taip yra atvirkščiai, taip kad niekas nieko neklaidina, taip drąstiškai teigdama pasižiūrėkite į miestus tongue.gif prie mano profilio aiškiai parašyta, kad aš iš Vilniaus manau turėtų būti aišku, kad ne apie Klaipėdos parduotuves ar Palangos šenku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 07 vasario 2011 - 19:22
i babycity isvis nera ko vaziuoti...ten jau paskutine vieta kur galima vaziuoti kanors beieskant...nes kainos doh.gif , ir konsultantai doh.gif
Atsakyti
pas mus baby city tai pries kokius metus dirbo pardaveja tamsiais plaukais tai ven del jos puse klp zmoniu neidavo vezimuku ten ziureti nes prilipdavo kaip muse prie..... ir klausdavo kuo galiu padet,kai pasakai ko nori tai sako oi neeee cia sunku labai :DDD cia prasiau kad vezimelio lopsi uzdetu ant remu,tai sakau jei jum sunku kaipa suzsidesiu ji tada su vaiku,nu zodziu tundra ten kaip reikalas dirbo,bet jau nebera,bent jau prie vezimu,matyt gal daug nusiskundimu gavo smile.gif
as tai siaip net nepirkciau is lt tikriausiai nebent gera kaina rasti,cia gerai apsiklasut paziuret o jau pirkti is vokisku psl,bent jau as perku man daug pigiua viskas gaunasi
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2011 02 08, 14:44)
i babycity isvis nera ko vaziuoti...ten jau paskutine vieta kur galima vaziuoti kanors beieskant...nes kainos  doh.gif , ir konsultantai  doh.gif

nusigyveno jie visai doh.gif pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
domiuosi siais vezimukais turim maksi cosi auto kedute
kazkaip mazai zinau apie tuos modeliukus norejau paklaust kuris modelis manevringesnis ir kuris patogesnis visais atzvilgiais ir kuris naujesnis
quinny buzz 4in1
buzz 3in1

quinny speedi
dar quinny freestyle
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule1: 09 vasario 2011 - 22:15
QUOTE(saule1 @ 2011 02 09, 21:43)
Labas vakaras 4u.gif
domiuosi siais vezimukais turim maksi cosi auto kedute
kazkaip mazai zinau apie tuos modeliukus norejau paklaust kuris modelis manevringesnis ir kuris patogesnis visais atzvilgiais ir kuris naujesnis
quinny buzz 4in1
buzz 3in1

quinny speedi
dar quinny freestyle

manevringiausias gal quinny buzz3 aš taip sakyčiau ax.gif o be to pliusas, kad yra sportinuko sėdynė mažiukui o paskui jau paaugusiam kleckui ax.gif ir susideda gerai ax.gif aišku buzz4 turi tą patį, tik jau manau manevringumas, kaip su 4 ratais gal šiek tiek skirsis ax.gif
Atsakyti