pas mus ne buzz, bet speedi, niekas nejudejo
, na kedute gal siek tiek, bet vaziuojant tikrai nesibaladoja, tik jega paspaudus ant kedues krasto, jautesi kad turi siek tiek laisvumo. (vezima pirkom nauja)

Pas mus Quinny buzz, tai supasi truputį ir lopšys ir sportinė dalis-juk natūralu, nes tvirtinasi ant 2 taškų. Bet vaikui daug minkščiau važiuoti, ypač, kol dar guli lopšyje, nesikrato ties kiekvienu šaligatvio nelygumu. Aš tik už Quinny, nors tai ir nepigus malonumas, tačiau vertas "grieko"

gal kas gali parasyti kuom skiriasi quinny buzz 4 2008 modeliukas nuo 2009 ir kuom skiriasi 2009 nuo 2010 m ? 
kaip atskirti kuris modelis naujesnis, o kuris senesnis?

QUOTE(aistukass @ 2011 01 28, 19:26)

QUOTE(iwoniux @ 2011 01 29, 20:21)
gal kas gali parasyti kuom skiriasi quinny buzz 4 2008 modeliukas nuo 2009 ir kuom skiriasi 2009 nuo 2010 m ? 

skiriasi spalvomis, o pažiūrėti kur koks ir kelintų metų gali pažiūrėti štai čia

sveiki,norejau pasiteirauti kas turi quinny buzz,kokio plocio ir ilgio yra xl sedynes sedimoji dalis?kur uzpakaliuka deda vaikas?
ir sakykit man va klausimas vis kyla paaugusiam vaikuciui vr metu pakojukas labai trumpas ir kojytes sulenktos gaunasi gal zinot ar 2011 metu modelyje jis ilgesnis nei anksciau.
ir kaip jus vaikuciai ar jus migdot po 2 3 valandas lauke buzz vezimeliuose ar rekomenduotume geriau tiesia miegojimo padeti kaip tuose didesniuose vezimuose,kur ruriukas nera idubes
ir sakykit man va klausimas vis kyla paaugusiam vaikuciui vr metu pakojukas labai trumpas ir kojytes sulenktos gaunasi gal zinot ar 2011 metu modelyje jis ilgesnis nei anksciau.
ir kaip jus vaikuciai ar jus migdot po 2 3 valandas lauke buzz vezimeliuose ar rekomenduotume geriau tiesia miegojimo padeti kaip tuose didesniuose vezimuose,kur ruriukas nera idubes
QUOTE(ewelina @ 2011 02 03, 14:41)
sveiki,norejau pasiteirauti kas turi quinny buzz,kokio plocio ir ilgio yra xl sedynes sedimoji dalis?kur uzpakaliuka deda vaikas?
aš turiu šį vežimaitį, dėja mašinoje dabar neišmatuosiu XL sėdynės, bet mano bernaitis sveria dabar 13kg ir yra apie 95cm ūgio, ta dar pilnai jame išsitiesia

o su XL sėdyne kojytėms vietos tikrai daug, nes ta sėdynė didesnė žymiai ir giliau vaikutis atsisėda, bei platesnė nei paprasta

QUOTE(angeloangel @ 2011 02 04, 19:06)
aš turiu šį vežimaitį, dėja mašinoje dabar neišmatuosiu XL sėdynės, bet mano bernaitis sveria dabar 13kg ir yra apie 95cm ūgio, ta dar pilnai jame išsitiesia
ir išmiega normaliai
o su XL sėdyne kojytėms vietos tikrai daug, nes ta sėdynė didesnė žymiai ir giliau vaikutis atsisėda, bei platesnė nei paprasta

o sakykit kur ja butu galima isigyti?ar internetu ar tuose paciuose baby city ar babycenter?ir kokia tos sedynes kaina?
QUOTE(ewelina @ 2011 02 04, 21:22)
o sakykit kur ja butu galima isigyti?ar internetu ar tuose paciuose baby city ar babycenter?ir kokia tos sedynes kaina?
Jos būna prie naujesnių modeliukų, o šiaip ebay galit paieškoti, nes LT nemačiau, kad atskirai parduotų

QUOTE(angeloangel @ 2011 02 05, 11:40)
Jos būna prie naujesnių modeliukų, o šiaip ebay galit paieškoti, nes LT nemačiau, kad atskirai parduotų 

labai aciu

Sveikos mamytės
Ruošiamės pirkti sportinį vežimuką ir išsirinkom quinny speedi. Gal kas galit pasakyti, ar patogus jis kaip sportinis vežimas? Ar apsimoka pirkti? Ar galima bus naudoti iki kokiu dviejų - trijų metukų. Norim vežimėlio su dideliais ratais

QUOTE(ewelina @ 2011 02 05, 14:13)
labai aciu
nes va jei jau nuspresim pirkti quinny tai tada reiks parsisiusti ta sedyne papildoma 

tai jei pirksite naują, tai jau tikrai bus ta XL sėdynė komplektacijoje

QUOTE(Indare @ 2011 02 06, 14:39)
Sveikos mamytės
Ruošiamės pirkti sportinį vežimuką ir išsirinkom quinny speedi. Gal kas galit pasakyti, ar patogus jis kaip sportinis vežimas? Ar apsimoka pirkti? Ar galima bus naudoti iki kokiu dviejų - trijų metukų. Norim vežimėlio su dideliais ratais 

mes turime, tikrai patogus, labai!!! pravazumo prasme. patogus buomelis.
man asmeniskai minusas, kad nera stacios sedejimo padeties. uztat gulima beveik horizontali.(ir seip pastebejau daugelis vezimu, kurie turi gulima padeti-nestati sedima pozicija)
ir pakelimo mechanizmas galetu buti tobulesnis. visa kita liuks