Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 28, 13:46)
medziagos man atrodo kaip ir zapo niekuo nesiskiria g.gif bet siaip geros,aplamai Quinny kokybe man labai patinka thumbup.gif ratai stiprus kaip ir zapo negirdejau ,kad kazkas jiems atsitiktu ir pats remas ir medziagos stiprios ir tvirtos,bet ir gerai valomos.As kiek ziurijau ir kiek zinau tai lankstant zapp exstra sedyne reikia nuimti ir tuomet remas susilanksto,kadangi exstros sedyne nesusilenkia kaip zapo ax.gif Ilgi ir ploti jau cia gali tos mamytes pamatuot kurios turi,mano pazystama turi,bet dabar nepamatuos,nes isvyke g.gif Berods yra atsirade ir buomeliu siais metais kazka sake ,bet labai neisigylinau,nes siaip jie prekyboje be buomeliu.Kokia tiksliai komolektacija nepamenu,bet galit pasiskambinti i parduotuve ir pasiklausti viska pasakys thumbup.gif
Sekmes bigsmile.gif

Aciu uz informacija. mirksiukas.gif Kaip matau atsiliepimai apie ji geri. thumbup.gif Tai jau ko gero nebedvejosiu ir isigysiu si mini grazuoliuka. biggrin.gif Nors siaip man triraciai nelabai, as ju is vis nesu turejusi, tik stumdziau kazkada, bet pasilikau prie keturracio. ax.gif Bet va, vistiek teks isigyti trirati, nes nera kitos iseities. doh.gif
Apziurejau Quinny svetaine, tai ten maciau yra buomeliu, jie (kiek suprantu) komplektuojami atskirai. Bet pas mus el.parduotuvese ju nemaciau is vis kad kas pardavinetu, tai nebent reikes uzsisakyti is uzsienio kokios nors intern.pard. g.gif
Na, ir dar neapsisprendziu del spalvos. doh.gif Veziosim mergyte, bet vis suku galva, kuri spalvu butu praktiskiausia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 02 28, 13:55)
Aciu uz informacija.  mirksiukas.gif  Kaip matau atsiliepimai apie ji geri.  thumbup.gif  Tai jau ko gero nebedvejosiu ir isigysiu si mini grazuoliuka.  biggrin.gif  Nors siaip man triraciai nelabai, as ju is vis nesu turejusi, tik stumdziau kazkada, bet pasilikau prie keturracio.  ax.gif  Bet va, vistiek teks isigyti trirati, nes nera kitos iseities.  doh.gif
Apziurejau Quinny svetaine, tai ten maciau yra buomeliu, jie (kiek suprantu) komplektuojami atskirai. Bet pas mus el.parduotuvese ju nemaciau is vis kad kas pardavinetu, tai nebent reikes uzsisakyti is uzsienio kokios nors intern.pard.  g.gif
Na, ir dar neapsisprendziu del spalvos.  doh.gif  Veziosim mergyte, bet vis suku galva, kuri spalvu butu praktiskiausia.  ax.gif

na va as ir apie ji galvoju viena mamyte sake ,kad super.O mano drauges juos turi kaip papildomus mazus sportinukus,kaip sako visur ir visada tilps thumbup.gif man graziausia spalvyte pink emily superine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet cia kiekvienam pagal skoni o man va ji nereali.O del triracio nebijokite tikrai jis labai stabilus drauges vaikas 2,5 pats ilipa ir islipa ir ne karto neapvirto ir jau valdymas labai manevringas thumbup.gif As ir galvoju apie ji maziukas kelioneje thumbup.gif bet as jau turiu 2 vezimukus MB kaip pasakiau,kad noriu dar vieno uz galvos uzsieme,bet nieko nesake lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o as jauciu isigysiu,bet va kiek nueinu i kotryna nera mano spalvytes blush2.gif butu tai jau buciau turejus jauciu bigsmile.gif bet nieko vis uzeinu gal atvez ir mano spalvyte,nes pvz raudona man nelabai grazi wub.gif yra butent ji pardeje..
Atsakyti
Esu maciusi, kad ant zappo deda chicco multiway buomeli, jei kas is draugu turi, pabandykit pamatuoti. Bet is esmes ant tokio vezimo nelabai jis reikalingas.
Zappas megsta virsti atgal, jei ant tuscio pakabinsit rankine, atsidurs ant zemes. Su vaiku sedinciu viduje nevirs. Tokia remo kontrukcija, del ko lengvai lipa ant borsdiuru.
Siaip jis gana didelis tarskalas, jei yra galimybe pabandyti pastumdyti, kad ir paprasta zappa, siulyciau pirmiau isbandyti, gali erzinti, jei esate pripratus prie tyliu minkstu vezimu.
Medziagos tvirtos, neuzmusamos.
Rankenos nepritaikytos labai aukstoms, ivertinit savo ugi.
Rieda labai lengvai nest su sunkiu vaiku.
Dauguma labai uzknisa jo sulankstymo principas - paspausk knopke 1 , paskui knopke 2, paskui sulenk, tada paspausk knopke 3 tada pastumk , zodziu reikia pabandyt lotuliukas.gif
Del svorio - kaip sketukas, sunkus.
Susilanksto kompaktiskai, nors i kisene dek. As nededu, bet i miegamo lovos patalynes deze telpa kai nenaudojam biggrin.gif Aisku extra sedynes nei i kisene, nei i lagamina jau neidesi. Pas mus paprastas zappas.
Turi zappas trukumu, bet man jis vis tiek patinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 28 vasario 2012 - 14:15
tai butent sako,kad sunkokas galetu but lengvesnis,kad netyliai vaziuoja,bet kas nusiperka sako mielas ir tiek.Drauguzes mano turi ,bet ne viena neperleidzia sako oi dar pasivezinsim su juo,tad pliusu manau tikrai daugiau nei minusu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 28, 13:46)

su buomeliu yra nuo 2011 kolekcijos mirksiukas.gif
medžiaga tikrai labai gera thumbup.gif

QUOTE(gitulia @ 2012 02 28, 14:14)

mums buomelio neprireikė nei su vienu vaiku mirksiukas.gif

su xtra apsukta sėdyne į mamą nebevirsta mirksiukas.gif

man tai kažkaip asmeniškai patinka sulankstymas, gal neįsikirto kaip sulankstyt greitai smile.gif arba lanksto ne taip smile.gif su koja pastūmiai ir sulenkei, paprasčiau nebūna smile.gif

man jis tikrai nesunkus pasirodė rolleyes.gif aš nelyginu su lenkiško ale metalo konstrukcijos skėtuku kuris po kelių važynėjimų lūžta cool.gif

jo gaila, kad xtra nesusilanksto kartu, bet bėdų nekelia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 28 vasario 2012 - 14:55
Sveikos,

Planuojame įsigyti Quinny Buzz 3 vežimėlį, birželį gimsiančiam 2.gif Labai daug gerų atsiliepimų jau prisiskaičiau ir šiaip man jis labai patinka, bet dar vis nerimauju dėl žiemos. Naudojusios šį vežimėlį gal galit parašyt ar telpa į lopšį pusės metų vaikiuks žiemą, kai dar aprengtas storiau, vokelis ax.gif ir atitinkamai kaip sportinukas žiemai, ar į vokelius dedat ar patogu ir pan. Labai lauksiu atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 02 28, 14:14)
Esu maciusi, kad ant zappo deda chicco multiway buomeli, jei kas is draugu turi, pabandykit pamatuoti. Bet is esmes ant tokio vezimo nelabai jis reikalingas.
Zappas megsta virsti atgal, jei ant tuscio pakabinsit rankine, atsidurs ant zemes. Su vaiku sedinciu viduje nevirs. Tokia remo kontrukcija, del ko lengvai lipa ant borsdiuru.
Siaip jis gana didelis tarskalas, jei yra galimybe pabandyti pastumdyti, kad ir paprasta zappa, siulyciau pirmiau isbandyti, gali erzinti, jei esate pripratus prie tyliu minkstu vezimu.
Medziagos tvirtos, neuzmusamos.
Rankenos nepritaikytos labai aukstoms, ivertinit savo ugi.
Rieda labai lengvai nest su sunkiu vaiku.
Dauguma labai uzknisa jo sulankstymo principas - paspausk knopke 1 , paskui knopke 2, paskui sulenk, tada paspausk knopke 3 tada pastumk , zodziu reikia pabandyt  lotuliukas.gif
Del svorio - kaip sketukas, sunkus.
Susilanksto kompaktiskai, nors i kisene dek. As nededu, bet i miegamo lovos patalynes deze telpa kai nenaudojam  biggrin.gif Aisku extra sedynes nei i kisene, nei i lagamina jau neidesi. Pas mus paprastas zappas.
Turi zappas trukumu, bet man jis vis tiek patinka.  mirksiukas.gif

Na, kadangi Quinny XTR sedyne persideda ir i mamos puse, tai manyciau neturetu virsti. ax.gif Svoris man nera aktualus, svarbu, kad maziukas, kad sedynes padetis keiciasi ir turi gulima padeti. mirksiukas.gif
Aisku, labai jau barskalai man nepatinka, bet turim PP Switch irgi nera is minkstuju, tai gal baisiau Quinny XTR nebarskes. biggrin.gif Esu nei auksta, nei zema 167cm, gal pasieksiu rankenas. biggrin.gif Nera kur psimatuoti, kai pas mus pardese ju nera. doh.gif
Atsakyti
Puses metu vaika i buzzo lopsi su kombiu ar voku ikist manau nerealu, nebent vaikas visai zaislinis g.gif

angeloangel, ir man zappas mielas kompaktiskas zaislas, bet prirasiau visokiu minusiuku (vieniems minusai, kitiems ne), kad pries perkant mamos galetu kiekviena niuansa apgalvot ir nusprest ar joms tas kliudo ar ne. Juk gaila, kai sumoki pinigus, o paskui pasirodo, kad del kazkokiu savybiu nepasvarstytu tau jis netinka ir nepatinka. mirksiukas.gif

Tekantisaule, su tokiu ugiu turetu tikti manau. Uz perega vaziuos tikraiu garsiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 28 vasario 2012 - 15:28
QUOTE(angeloangel @ 2012 02 28, 14:54)
mums buomelio neprireikė nei su vienu vaiku  mirksiukas.gif

man tai kažkaip asmeniškai patinka sulankstymas, gal neįsikirto kaip sulankstyt greitai smile.gif arba lanksto ne taip smile.gif su koja pastūmiai ir sulenkei, paprasčiau nebūna smile.gif

man jis tikrai nesunkus pasirodė rolleyes.gif  aš nelyginu su lenkiško ale metalo konstrukcijos skėtuku kuris po kelių važynėjimų lūžta  cool.gif

jo gaila, kad xtra nesusilanksto kartu, bet bėdų nekelia smile.gif

Mums irgi neipatingai to buomelio reikejo su pirmaisiais vaikais, bet ziuriu musu dukriukui patinka isikibus i buomiuka vaziuoti, tau sakau dapirksiu ji. biggrin.gif

As tai ismoksiu greit sulankstyt, aibes vezimu turejau, tai manau cia man bus ne kliutis. biggrin.gif

O gal turite si vezimeli ir galite parasyti kiek viso ilgis ir plotis yra sulanksciu ji? Didelis aciu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2012 02 28, 15:27)
Puses metu vaika i buzzo lopsi su kombiu  ar voku ikist manau nerealu, nebent vaikas visai zaislinis  g.gif

angeloangel, ir man zappas mielas kompaktiskas zaislas, bet prirasiau visokiu minusiuku (vieniems minusai, kitiems ne), kad pries perkant mamos galetu kiekviena niuansa apgalvot ir nusprest ar joms tas kliudo ar ne. Juk gaila, kai sumoki pinigus, o paskui pasirodo, kad del kazkokiu savybiu nepasvarstytu tau jis netinka ir nepatinka.  mirksiukas.gif

Tekantisaule, su tokiu ugiu turetu tikti manau. Uz perega vaziuos tikraiu garsiau  biggrin.gif

Pritariu, kad Buzzo lopsys tikrai mazas, sakyciau jame tik leles vezioti. biggrin.gif

Zalia ruta, tai taskesim kaip reikalas. lotuliukas.gif
Atsakyti
As galeciau pamatuoti nebent paprasta zappa. Aisku nuo extros jis nieko nesiskirs tik sedynes ilgio plocio nezinosiu.
O siaip ir oficialus psl. dydzius raso.

Nu va kaip atrodo maziausias pasaulyje sulanktytas vezimas biggrin.gif
The Zapp is the smallest buggy ever made. (69x27x30cm)
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 02 28, 15:39)
As galeciau pamatuoti nebent paprasta zappa. Aisku nuo extros jis nieko nesiskirs tik sedynes ilgio plocio nezinosiu.
O siaip ir oficialus psl. dydzius raso.

Nu va kaip atrodo maziausias pasaulyje sulanktytas vezimas biggrin.gif
The Zapp is the smallest buggy ever made. (69x27x30cm)

Aciu Gitulia! 4u.gif
Puoliau centimetro ieskot ir savo akim paziuret, kiek istikruju yra tie tavo parasyti ismatavimai. biggrin.gif Ale mazuliukas visai, nu liux! thumbup.gif Vadinasi gera varianta issirinkau. biggrin.gif
O kaip spalvos, neblunka?
Atsakyti
Mano juodas, neblunka, nepanasu, kad galetu isblukt, gera ta medziaga ten. Nors po lova guledamas, gal ir nelabai salygu turi isblukt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 28 vasario 2012 - 15:47