Įkraunama...
Įkraunama...

QUINNY vežimėliai

QUOTE(Tekantisaule @ 2012 02 28, 15:26)
Na, kadangi Quinny XTR sedyne persideda ir i mamos puse, tai manyciau neturetu virsti.  ax.gif Svoris man nera aktualus, svarbu, kad maziukas, kad sedynes padetis keiciasi ir turi gulima padeti.  mirksiukas.gif
Aisku, labai jau barskalai man nepatinka, bet turim PP Switch irgi nera is minkstuju, tai gal baisiau Quinny XTR nebarskes.  biggrin.gif  Esu nei auksta, nei zema 167cm, gal pasieksiu rankenas.  biggrin.gif  Nera kur psimatuoti, kai pas mus pardese ju nera.  doh.gif

as 170 ir man normaliai tos rankenos Quinny zapo,tai ir tau tiks thumbup.gif
Atsakyti
quinny medžiagytė tikrai gan kokybiška net blukimo atžvilgiu wink.gif

QUOTE(Villy @ 2012 02 28, 15:17)
Planuojame įsigyti Quinny Buzz 3 vežimėlį, birželį gimsiančiam

mano gimė gegužės gale du paskutinieji vaikai ax.gif galiu pasakyti, kad nei vienas nenorėjo jau tam lopšy gulėt tiek laiko, nors ir tilpo blush2.gif esmė tame, kad nuo kokio 4-5 mėn vaikai jau nori dairytis, aš perkėliau į sportinuką ir buvo ramu ax.gif
jei lopšiukas turėtų pakeliamą nugarėlę gal būtų kitaip rolleyes.gif šiaip tai jie nėra iš mažųjų lopšių, blogiausiu atveju galima išimti dar ta medžiagytę kur aplink eina, tuomet dar vietos atsiranda saugiau smile.gif

QUOTE(Tekantisaule @ 2012 02 28, 15:26)
167cm, gal pasieksiu rankenas.

mano ūgis 178 man su žemais batukais pats tas, bet jau su aukštu kablu reik prisilenkt biggrin.gif

QUOTE(gitulia @ 2012 02 28, 15:27)
* Puses metu vaika i buzzo lopsi su kombiu  ar voku ikist manau nerealu, nebent vaikas visai zaislinis 

angeloangel, ir man zappas mielas kompaktiskas zaislas, bet prirasiau visokiu minusiuku (vieniems minusai, kitiems ne), kad pries perkant mamos galetu kiekviena niuansa apgalvot ir nusprest ar joms tas kliudo ar ne. Juk gaila, kai sumoki pinigus, o paskui pasirodo, kad del kazkokiu savybiu nepasvarstytu tau jis netinka ir nepatinka.  mirksiukas.gif

* retai kuris pusmetinukas jame dar nori gulėt biggrin.gif
* pritariu tikrai, bet manau, kad vis dėl to turėtų mamytės apžiūrėti prieš perkant, o ne iš atsiliepimų spręsti, nes kaip ir sakai kas vienam minusas kitam pliusas ir t.t. tai dėl to parašiau tik rolleyes.gif

QUOTE(Tekantisaule @ 2012 02 28, 15:32)
*Mums irgi neipatingai to buomelio reikejo su pirmaisiais vaikais, bet ziuriu musu dukriukui patinka isikibus i buomiuka vaziuoti, tau sakau dapirksiu ji.  biggrin.gif

*As tai ismoksiu greit sulankstyt, aibes vezimu turejau, tai manau cia man bus ne kliutis.

O gal turite si vezimeli ir galite parasyti kiek viso ilgis ir plotis yra sulanksciu ji? Didelis aciu.  4u.gif
Papildyta:
Pritariu, kad Buzzo lopsys tikrai mazas, sakyciau jame tik leles vezioti.  biggrin.gif

Zalia ruta, tai taskesim kaip reikalas.  lotuliukas.gif

* kiek klausiau tai xtra 2010 modeliui nelabai pritaikysi buomelį, o nuo 2011 modelio jau jie eina komplektacijoje su jais wink.gif tik kad naujųjų spalvytės tamsokos kiek mačiau blush2.gif
* aš pradžioje lanksčiau kaip man parodė viena mama cool.gif tai irgi galvojau jetau nesąmonė, o kai man pardėj parodė kaip tai padaryti greitai ir be pastangų, tai dievinu jį dėl paprastumo sudėjimo rolleyes.gif
*aš kaip tik išnešiau į mašinuką unsure.gif bet užvakar draugei matavau gulimos vietos ilgį tai buvo apie 104cm, šiaip sėdynės pačio rėmo ilgis 92cm , o plotis ties plačiausia vieta rėmo 40cm, na čia plius minus cm koks rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 28 vasario 2012 - 19:29
QUOTE(angeloangel @ 2012 02 28, 19:28)
quinny medžiagytė tikrai gan kokybiška net blukimo atžvilgiu wink.gif
mano gimė gegužės gale du paskutinieji vaikai ax.gif galiu pasakyti, kad nei vienas nenorėjo jau tam lopšy gulėt tiek laiko, nors ir tilpo blush2.gif  esmė tame, kad nuo kokio 4-5 mėn vaikai jau nori dairytis, aš perkėliau į sportinuką ir buvo ramu ax.gif
jei lopšiukas turėtų pakeliamą nugarėlę gal būtų kitaip rolleyes.gif šiaip tai jie nėra iš mažųjų lopšių, blogiausiu atveju galima išimti dar ta medžiagytę kur aplink eina, tuomet dar vietos atsiranda saugiau smile.gif
mano ūgis 178 man su žemais batukais pats tas, bet jau su aukštu kablu reik prisilenkt biggrin.gif
* retai kuris pusmetinukas jame dar nori gulėt biggrin.gif
* pritariu tikrai, bet manau, kad vis dėl to turėtų mamytės apžiūrėti prieš perkant, o ne iš atsiliepimų spręsti, nes kaip ir sakai kas vienam minusas kitam pliusas ir t.t. tai dėl to parašiau tik rolleyes.gif
* kiek klausiau tai xtra 2010 modeliui nelabai pritaikysi buomelį, o nuo 2011 modelio jau jie eina komplektacijoje su jais wink.gif tik kad naujųjų spalvytės tamsokos kiek mačiau blush2.gif
* aš pradžioje lanksčiau kaip man parodė viena mama cool.gif  tai irgi galvojau jetau nesąmonė, o kai man pardėj parodė kaip tai padaryti greitai ir be pastangų, tai dievinu jį dėl paprastumo sudėjimo  rolleyes.gif
*aš kaip tik išnešiau į mašinuką unsure.gif  bet užvakar draugei matavau gulimos vietos ilgį tai buvo apie 104cm, šiaip sėdynės pačio rėmo ilgis 92cm ,  o plotis ties plačiausia vieta rėmo 40cm, na čia plius minus cm koks rolleyes.gif

oho bigsmile.gif koks jis ilgas ir platus g.gif na man jau jauciu irgi reikia jo lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz pagalba ir info! 4u.gif
Pirksim 2012m., tai bus su buomeliu. thumbup.gif Tik va, tas spalva...nu kaip ja issirinkti... doh.gif Kazkuri is mamyciu kalbejo apie Pink, tai oi, kokia ir man ji grazi, bet bijau, kad labai susiteps... ax.gif Natural mavis sp., atrodo butu nieko, bet tokia blankoka lyg ir... g.gif Tiesa, dar patinka Blue Scratch, bet gal trupuciuka berniukiska megaitei. blush2.gif Zodziu, rinksiuosi is triju spalvyciu raudona-rozine-melyna... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 29 vasario 2012 - 11:35
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 02 29, 11:34)
Aciu merginos uz pagalba ir info!  4u.gif 
Pirksim 2012m., tai bus su buomeliu.  thumbup.gif  Tik va, tas spalva...nu kaip ja issirinkti...  doh.gif  Kazkuri is mamyciu kalbejo apie Pink, tai oi, kokia ir man ji grazi, bet bijau, kad labai susiteps...  ax.gif Natural mavis sp., atrodo butu nieko, bet tokia blankoka lyg ir...  g.gif Tiesa, dar patinka Blue Scratch, bet gal trupuciuka berniukiska megaitei.  blush2.gif Zodziu, rinksiuosi is triju spalvyciu raudona-rozine-melyna...  biggrin.gif

natural ta spalva nu man tai labai negrazi kaip murzina maciau mamyte su ja vaziuojant schmoll.gif o cia as alpstu del pink emily thumbup.gif o ta blue tai tikrai daugiau berniukui blush2.gif o kur jus ziurejot,kad su buomeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 29, 11:38)
natural ta spalva nu man tai labai negrazi kaip murzina maciau mamyte su ja vaziuojant schmoll.gif  o cia as alpstu del pink emily thumbup.gif o ta blue tai tikrai daugiau berniukui blush2.gif o kur jus ziurejot,kad su buomeliu g.gif

Atkalbejot... vadinasi rinksiuosi tarp pink ir red sp. biggrin.gif
Na, kiek suprantu cia jie su buomeliais http://www.ebaby.lt/...012-quinny.html g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 29 vasario 2012 - 11:50
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 02 29, 11:50)
Atkalbejot... vadinasi rinksiuosi tarp pink ir red sp.  biggrin.gif 
Na, kiek suprantu cia jie su buomeliais http://www.ebaby.lt/...012-quinny.html  g.gif

na man mergytei per melynas tas,bet cia mano nuomone g.gif
Aha kaip idomiai atrodo su buomeliais ax.gif kazkaip neiprastai wub.gif
as vistiek tik uz pink thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 29, 12:44)
na man mergytei per melynas tas,bet cia mano nuomone g.gif
Aha kaip idomiai atrodo su buomeliais ax.gif kazkaip neiprastai wub.gif
as vistiek tik uz pink thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

As dar vis mastau, raudonas, ar rozinis... biggrin.gif Rozinis grazus labai, tik tiek mastau, kad gal kai parduot reiks, mazai kas domesis, nes nores neutralesnes spalvos. biggrin.gif
Na, o kad buomelis yra, man patinka, o jei nereikes, tai nuimsim ir tiek to strioko. smile.gif
Atsakyti
ai as taip toli neziuriu,bet manau atsirastu pirkejai ,nes tokios grazios spalvytes manau daug kam patinka thumbup.gif ne tik as alpstu blush2.gif
O buomelis idomiai atrodo kazkaip aukstai na noreciau gyvai pamatyt su buomeliu,bet parduotuves dar neturi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 29, 12:49)
ai as taip toli neziuriu,bet manau atsirastu pirkejai ,nes tokios grazios spalvytes manau daug kam patinka thumbup.gif  ne tik as alpstu blush2.gif
O buomelis idomiai atrodo kazkaip aukstai na noreciau gyvai pamatyt su buomeliu,bet parduotuves dar neturi 4u.gif

Kiek praziurejau youtube, nu niekur neradau su buomeliu, kad butu koks vaizdelis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 02 29, 13:11)
Kiek praziurejau youtube, nu niekur neradau su buomeliu, kad butu koks vaizdelis.  doh.gif

butent,kad kazkaip nedemonstruoja g.gif kazkaip keista...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellada9: 29 vasario 2012 - 13:36
QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 29, 13:36)
butent,kad kazkaip nedemonstruoja g.gif kazkaip keista...

O ir 2012m, kiek suprantu is vis nera demonstruojama su vaizdeliu... g.gif Tik 2010 ir 2011m. rolleyes.gif
Atsakyti