QUOTE(*Nikė* @ 2011 05 05, 21:02)
o kodėl jus su tarkiais? Tai išsispauskite sultis. Aš tai darau taip- susitarkuoju svogūną, paimu marlę (ar šiaip bintą) ir išspaudžiu..
o dėl avokado, nors ne manęs klausiate, bet aš irgi dariausi, tai bent man tai tikrai gerai išsiplaudavo.
jau be tarkiu, bet kai pirmus kartus dariau - neturejau binto, tad teko detis su viskuo.
Papildyta:
QUOTE(velniukste22 @ 2011 05 05, 21:13)
As darau is labai gerai prinokusio avokado su siltu aliejum, tai gaunasi kose, kaip bulviu, be kabaliuku

kai plaunu tai su karstu vandeniu, tada aliejus gerai nusiplauna, ir avokadas gerai isiplauna. Tik kazkodel kai dabar ploviau daug plauku buvo

(slinkt pradejo)
Slinkimas gali buti sezoninis, nors as daznai pastebiu, kad po aliejiniu kaukiu daugiau plaukuciu iskrenta, nestresuoju - taip ir turi buti. Tokia info radau - nete-.
O kaip isrenkat avokada, ar dasinokinat pati? Daznai pardej paciupiju - kaip akmuo.
Ir dar: parasykite pilna recepteli.