Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

O ar gali buti sucukrejes? Medus ka tik isimtas, nes tevukai tuo uzsiema.. Beje, taipogi skystas labai jis.. Hm g.gif
Atsakyti
as irgi dedu skysta sviezia medu 4u.gif vadinasi problema kazkuriame kitame ingrediente...
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2011 07 23, 21:23)
as irgi dedu skysta sviezia medu  4u.gif  vadinasi problema kazkuriame kitame ingrediente...

Gal del to , nes aliejus buvo siltas .. BEt vos vos tepasildziau.. hm
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2011 07 23, 12:03)
O ar gali buti sucukrejes? Medus ka tik isimtas, nes tevukai tuo uzsiema.. Beje, taipogi skystas labai jis.. Hm  g.gif

nežinau, bandau spelioti. biggrin.gif aš kai paskutinį kartą dariausi su medum kaukę tai man irgi tokie gumuliukai buvo. Bet medus toks pastovėjęs buvo, tai galvojau gal gali taip būti. Na bet matyt nuo kažko kito. g.gif g.gif
Atsakyti
gal ką žinpote apie kanapių, avokado ir argono aliejus? ar poveikis matomasa, koks ax.gif man karteliui sumaise.
Atsakyti
QUOTE(Frey @ 2011 07 25, 12:16)
gal ką žinpote apie kanapių, avokado ir argono aliejus? ar poveikis matomasa, koks ax.gif  man karteliui sumaise.

girdėjau kanapių lb gerai drekina.
Atsakyti

QUOTE(Frey @ 2011 07 25, 12:16)
gal ką žinpote apie kanapių, avokado ir argono aliejus? ar poveikis matomasa, koks ax.gif  man karteliui sumaise.

Kanapių aliejus tinka sausiems, linkusiems veltis plaukams, drėkina, glotnina, jei plaukai garbanoti, garbanos gražiau krenta, taip pat suteikia blizgesio. Mama naudojo ilgą laiką. thumbup.gif

Avokado aliejus labai padeda atkurti plaukus, todėl tinka po cheminio šukavimo, dažno plaukų tiesinimo žnyplėmis, dažymo ir pan. smile.gif

Apie argono aliejų galiu pasakyti tik skaitytą info. Kiek atsimenu, jis stiprina plaukus. Plaukai tampa sveikesni. Padeda nuo plaukų slinkimo. g.gif
Atsakyti
Dėkui, mergaitės.[SIZE=7]

dar dėl aliejaus, aš jo nedaug tepu, šiek tiek, vos vos prie šaknų ir daugiau ant šiaudų - galų, per plauką. mąstau, ar nebus, kad per mažai tepu.. blink.gif
Atsakyti
kanapiu aliejus puikiai tinka plaukams. Kaip jau sake, gerai drekina smile.gif na bet kvapelis... Nepernesu kvapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 07 25, 12:01)
girdėjau kanapių lb gerai drekina.

drinks_cheers.gif kanapių mano vienas iš mėgiamiausių šiuo metu wub.gif o ir lengvai išsiplauna.
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2011 07 13, 09:40)
o ka duoda tas druskos itrinimas? 

QUOTE(J@lanta @ 2011 07 19, 16:27)
merginos sakykite ką 'duoda' tas druskos trinimas ?

Pasak, visagalio googlo, galvos masažas druska yra viena iš liaudies medicinos priemonių plaukams stiprinti. Taip pat nurodoma kaip veiksminga priemonė nuo pleiskanų (būtent su šiom parazitėm ir norėčiau susidoroti blush2.gif ) ir plaukų slinkimo (kas jau buvo minėta) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 26 liepos 2011 - 15:10
o kur perkat kanapiu alieju? maniskiams labai reikia dregmes smile.gif
Atsakyti