O ar gali buti sucukrejes? Medus ka tik isimtas, nes tevukai tuo uzsiema.. Beje, taipogi skystas labai jis.. Hm

as irgi dedu skysta sviezia medu
vadinasi problema kazkuriame kitame ingrediente...

QUOTE(Kis Kis Kis @ 2011 07 23, 21:23)
as irgi dedu skysta sviezia medu
vadinasi problema kazkuriame kitame ingrediente...

Gal del to , nes aliejus buvo siltas .. BEt vos vos tepasildziau.. hm
QUOTE(Diamond'e @ 2011 07 23, 12:03)
O ar gali buti sucukrejes? Medus ka tik isimtas, nes tevukai tuo uzsiema.. Beje, taipogi skystas labai jis.. Hm 

nežinau, bandau spelioti.

gal ką žinpote apie kanapių, avokado ir argono aliejus? ar poveikis matomasa, koks
man karteliui sumaise.

QUOTE(Frey @ 2011 07 25, 12:16)
gal ką žinpote apie kanapių, avokado ir argono aliejus? ar poveikis matomasa, koks
man karteliui sumaise.

girdėjau kanapių lb gerai drekina.
QUOTE(Frey @ 2011 07 25, 12:16)
man karteliui sumaise.

Kanapių aliejus tinka sausiems, linkusiems veltis plaukams, drėkina, glotnina, jei plaukai garbanoti, garbanos gražiau krenta, taip pat suteikia blizgesio. Mama naudojo ilgą laiką.

Avokado aliejus labai padeda atkurti plaukus, todėl tinka po cheminio šukavimo, dažno plaukų tiesinimo žnyplėmis, dažymo ir pan.

Apie argono aliejų galiu pasakyti tik skaitytą info. Kiek atsimenu, jis stiprina plaukus. Plaukai tampa sveikesni. Padeda nuo plaukų slinkimo.

Dėkui, mergaitės.[SIZE=7]
dar dėl aliejaus, aš jo nedaug tepu, šiek tiek, vos vos prie šaknų ir daugiau ant šiaudų - galų, per plauką. mąstau, ar nebus, kad per mažai tepu..
dar dėl aliejaus, aš jo nedaug tepu, šiek tiek, vos vos prie šaknų ir daugiau ant šiaudų - galų, per plauką. mąstau, ar nebus, kad per mažai tepu..

kanapiu aliejus puikiai tinka plaukams. Kaip jau sake, gerai drekina
na bet kvapelis... Nepernesu kvapo

QUOTE(koko_sa @ 2011 07 25, 12:01)
girdėjau kanapių lb gerai drekina.

QUOTE(zigri @ 2011 07 13, 09:40)
o ka duoda tas druskos itrinimas?
QUOTE(J@lanta @ 2011 07 19, 16:27)
merginos sakykite ką 'duoda' tas druskos trinimas ?
Pasak, visagalio googlo, galvos masažas druska yra viena iš liaudies medicinos priemonių plaukams stiprinti. Taip pat nurodoma kaip veiksminga priemonė nuo pleiskanų (būtent su šiom parazitėm ir norėčiau susidoroti

o kur perkat kanapiu alieju? maniskiams labai reikia dregmes