Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(antanina22 @ 2011 02 02, 15:24)
svogunas man labai patinka. as tai sublenderiuoju 1svoguna ta kose sudedu i merliu ir tapsnoju virsugalvi.tada maisiuka, ranksluosti ant galvos ir vaikstau kokia val. man per 1 karta neliko pleiskanu ir nebeslenka plaukai.

Darant tokias kaukes, ar labai akys asaroja? as nepakenciu svoguno kvapo, tuoj verkiu kaip musama:(
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 07 27, 19:10)
o kur perkate kanapių aliejų ir kur argano?

Kanapių perku Klaipėdos Bioeco parduotuvėje. O Argana kadaise pirkau is Aroma Natural.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2011 08 06, 21:53)
Darant tokias kaukes, ar labai akys asaroja? as nepakenciu svoguno kvapo, tuoj verkiu kaip musama:(

As kai darau svoguno kauke,tai verkiu tik kol sutarkuoju tongue.gif veliau,tas kvapas tampa panasus i bulviniu blynu,ar traskuciu pries plaunant,kai nuimi maiseli rolleyes.gif uztad efektas drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Sakykit, o kuo plaukų galiukus padrėkinti? Dabar darau nuo plaukų slinkimo svogūnų sulčių + varnalėšų aliejaus+ kokosų aliejaus + kartais medus su kiaušinio tryniu kaukę, bet plaukų galiukai atrodo, kad tik sausėja nuo tokių kaukių. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2011 08 08, 09:39)
Sakykit, o kuo plaukų galiukus padrėkinti? Dabar darau nuo plaukų slinkimo svogūnų sulčių + varnalėšų aliejaus+ kokosų aliejaus + kartais medus su kiaušinio tryniu kaukę, bet plaukų galiukai atrodo, kad tik sausėja nuo tokių kaukių.  verysad.gif

jau gal puse metu plauku galiukus, kad neskilinetu jie, tepu extra virgin alyvuogiu aliejumi. rezultatas puikus 4u.gif i kirpykla rexciau einu smile.gif tik nelabai patinka, kad kai galiukus aliejumi patepu, tai pasidaro "slapiu plauku efektas" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2011 08 08, 11:43)
jau gal puse metu plauku galiukus, kad neskilinetu jie, tepu extra virgin alyvuogiu aliejumi. rezultatas puikus  4u.gif i kirpykla rexciau einu  smile.gif tik nelabai patinka, kad kai galiukus aliejumi patepu, tai pasidaro "slapiu plauku efektas"  blush2.gif

O tu išplovus galvą tepi? Gal ir man taip reiks pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2011 08 08, 11:48)

ir vaikščiot su riebaluotų plaukų efektu?Nekas nekas...
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2011 08 08, 12:48)

taip, kaskart issiplovus patepu galiukus.ns, zinoma, buna, kad ir pamirstu blush2.gif kazkada buvau pirkusi avon seruma galiukams nuo issisakojimo (taip visu lb jau isgirta), tai po 2 buteliuku efekto nebuvo g.gif tai as i ta buteliuka isipilu aliejau, plaukus i 2 dalis paskirstau ir po viena paspaudima aliejuko ant galiuku. nereikia jo deti tiek, kad jau begtu biggrin.gif o kadangi plaukas sausas, tai jis susigeria per laika 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shelly @ 2011 08 08, 12:59)
ir vaikščiot su riebaluotų plaukų efektu?Nekas nekas...

nereikia pripilti, kad varvetu aliejus lotuliukas.gif siek tiek tik patepti.
Atsakyti
Man tai ir tas "šiek tiek" plaukus suriebalina.
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 08, 20:11)
Man tai ir tas "šiek tiek" plaukus suriebalina.

tai riebalas ir yra gi aliejus, turi siek tiek suriebinti, o po to susigeria. nebent tavo plauku galiukai nera sausi cool.gif
Atsakyti
Maitinamosios plaukų kaukės:

• Sumaišykite 50 ml migdolų aliejaus, 2 šaukstelius simondsijų aliejaus ir 20 lašų rozmarinų eterinio aliejaus. Gautu skysčiu įtrinkite galvos odą, apvyniokite polietileniniu maišeliu ir rankšluosčiu bei palaikykite 45 minutes. Po išplaukite galvą šampūnu.

* Jums tereikia į indelį įpilti žalio kiaušinio trynį ir 1 puodelį pieno. Išmaišykite ir mišinį paskirstykite tolygiai ant visų plaukų, bet ant galiukų užtepkite daugiau. Po 10 – 15 minučių išskalaukite.

* Gerai išmaišykite 1 šaukštą romo ir 1 šaukštą stiprios juodosios arbatos. Pirma ištrinkite gautu mišiniu šaknis, o po to ir visus plaukus. Palaikykite 1 valandą ir išplaukite plaukus šampūnu

Girdėjau, kad aliejų kaukės gerai plaukams, bet taip pat žinau, kad blukina dažytų plaukų spalvą. O jei bandyčiau aliejumi palepinti plaukus po dažymo praėjus kelios savaitėms? Vistiek blukintų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(M_ergina @ 2011 08 08, 20:29)
[i]Maitinamosios plaukų kaukės:

* Jums tereikia į indelį įpilti žalio kiaušinio trynį ir 1 puodelį pieno. Išmaišykite ir mišinį paskirstykite tolygiai ant visų plaukų, bet ant galiukų užtepkite daugiau. Po 10 – 15 minučių išskalaukite.

Koks efektas? Visai idomu butu pabandyti smile.gif
Atsakyti