Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(Diamond'e @ 2011 07 22, 19:23)
Sveikos merginos, vakar dariausi kauke :
2 saukstai alyvuogiu aliejaus
1 saukstas medaus
1 trynys
viska sumaisius gavau skysta mase, bet tokia su daug trupinuku... kaip sutrauktas kiausinis, bet negalejo, nes aliejus nebuvo karstas  g.gif sakykit, ar cia normali tokia mase, ar kazka ne taip dariau ? schmoll.gif

Tai kiaušinis, jis pradėjo virti ar kepti, jeigu nors kiek buvo šiltas aliejus ax.gif
Man taip buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2011 01 08, 20:02)
Prisiminiau vieną kaukę, kurią kažkada užmačiau youtube'j, ten sakė, kad ji nuo slinkimo, ir kad labai greit plaukai pradėjo augti. Tai ten irgi reikėjo avokado, medaus, alyvuogių  ir kokosų aliejaus, viską sumaišyti, nepamenu tik ar reik šildyti, ir ant galvos teptis. Esu darius, bet tik be kokosų al., kad plaukai augo kaip ant mielių tai tikrai, bet ar nuo šitos kaukės, ar nuo kitų tai net nžn.  smile.gif  4u.gif

Kiek maždaug laikyt reiktų? smile.gif
Atsakyti
man paati geriausia kaukyte medus + kiaušinio trinys + cinamonas + turimi aliejai. Superine ji man. wub.gif plaukai iškart matosi,kad pamaitinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 07 25, 21:06)
drinks_cheers.gif kanapių mano vienas iš mėgiamiausių šiuo metu  wub.gif o ir lengvai išsiplauna.

o kur perkate kanapių aliejų ir kur argano?

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 07 27, 20:10)
o kur perkate kanapių aliejų ir kur argano?

As atsakysiu biggrin.gif
Sveikuose produktuose super aliejai smile.gif man patikimiausia parduotuve
Atsakyti
priminkit ka kiausinio trynys daro plaukui? blush2.gif kazkada skaiciau kazkur, bet niekaip atsimint negaliu blush2.gif
Atsakyti
Kiaušinio trynys, medus, ricinos aliejus. thumbup.gif Jau antrą kartą išbandyta, plaukai žvilga bei paliko labai švelnūs, lengvai šukuojami, rezultatas ryškiai matosi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
trynys maitina galvos oda, plaukai auga sparciau ir jie yra tvirtesni.. smile.gif bent jau mano plaukus taip veikia, nzn gal kitoms kitoks poveikis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 07 27, 20:06)
man paati geriausia kaukyte medus + kiaušinio trinys + cinamonas + turimi aliejai. Superine ji man. wub.gif plaukai iškart matosi,kad pamaitinti. smile.gif

va va geriausia naminė kaukė thumbup.gif plaukai slenka - įdedi varnalėšų aliejaus. Plaukai lėtai auga - ricinos, plaukai sausi - kanapių, argano, avokado. ir t.t. O jei tiesiog nori visapusiškai pamaitint - alyvuogių aliejaus wub.gif
Atsakyti
avokadas su alyvuogių aliejumi thumbup.gif sutrini avokada su pora šaukštų alyvuigių aliejaus ir įtrini į galvos odą, o po to ir likusius plaukus smile.gif šiaip rieboka kaukė, tai perskalavau šampūnu pora kartų blush2.gif bet tiek galvos oda, tiek plaukai buvo švelnučiai ir net kitą diena atrodė tarsi ką tik išplauti tongue.gif aišku, viso avokado per daug (bent jau man), tai manau man to kiekio bent keliems kartams užteks, tai laikau šaldytuve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinka @ 2011 08 01, 08:40)
avokadas su alyvuogių aliejumi  thumbup.gif sutrini avokada su pora šaukštų alyvuigių aliejaus ir įtrini į galvos odą, o po to ir likusius plaukus smile.gif šiaip rieboka kaukė, tai perskalavau šampūnu pora kartų  blush2.gif  bet tiek galvos oda, tiek plaukai buvo švelnučiai ir net kitą diena atrodė tarsi ką tik išplauti  tongue.gif  aišku, viso avokado per daug (bent jau man), tai manau man to kiekio bent keliems kartams užteks, tai laikau šaldytuve  ax.gif

o koks poveikis avokado galvos odai?
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 01, 11:28)
o koks poveikis avokado galvos odai?

Plaukus pamaitina, atgaivina, paminkstina, o galvos odai padeda jeigu turit jautria - man padeda nuo visokiu sujautrinimu ir t.t.
Atsakyti