Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

as siandien ale cenakus dariau, tai padaziuka, nes mes ji megstam gale susiplakiau greitkraciu , nu super, bet kaip ir sake nepilkit jokio vandens, nes keps ilgai lotuliukas.gif , dar kepiau sia savaite kalakutienos sparniuku vidurine dali, nu labai skanu ir siltinga ir minkstute ir apskrudo, nu geris man tas pro ir daugiausiai naudoju 3.3, nors turiu ir 5.7 smile.gif , kartais dviem aukstais padarau, pvz apacioje troskini ar kokius kopustus patroskinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 01 22, 18:00)
Laukiam sonkauliuku mirksiukas.gif

Jau po vakarienes smile.gif Zodziu, kepiau as juos 1 val. 45 min. iki nutariau, kad jau galima valgyt. Po valandos istraukiau, bet mesyte dar "zaloka" buvo, tada dar pusvalanduka, na ir jau jau lyg, bet galiausiai dar 15 min. istempiau, nes seimynai pasakiau, kad uz valandos bus, tai jau ratais ejo aplink orkaite, tai kada kada biggrin.gif
Po tiek laiko kepimo mesa buvo minksta, sultinga, bulves ir kt. darzoves tai super iskepe, o cesnakiukams matyt nusibodo kepti ir jie beveik kosyte pavirto. Manau kiaulienos sonkauliai po valandos butu puikiausiai iskepe, o versiena matyt tingiau kepa.
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2011 01 22, 14:28)
Aciu labai uz patarimus.
Nea, aukstai tai nesugalvociau, bet galvoju ar per viduri ar zemiau leisti, pas mane net pacioje apat. lentynoje padejus lieka vis tiek pakankamai tarpas, na virs 5 cm.
O paprotinkit dar kiek laiko kepti tuos sonkauliukus, kad nekaisiot nosies ten per daznai tikrinant, jie tokie jauno versiuko, nedideli, bet ju nemazai ir mesytes ant ju pakankamai. Pomona sako kad bent jau 20 min, o kazkaip maniau kad ten bent jau valanda kepti.... biggrin.gif
Ir dar - o kokioje temperaturoje neparaset, cia svarbiausia, kad nesusivilint ir nesudziovint smile.gif

As valanda tai tikrai kepu, istikruju niekad to laiko neziuriu, po kokio pusvalandzio kysteliu nosi paziuret kaip sekasi lotuliukas.gif ta 20min. parasiau, na, kad tikrai tiek reikia, nes kazkada is vieno zmogaus isgirdau nustebima,kad ojoj kaip ilgai kepe doh.gif , nes isivaizdavo gal kaip pasakoj, kad idedi i ultra pro kirvi ir istrauki kalakuta lotuliukas.gif stebuklu juk sis puodas nepadaro, tik labai palengvina darba virtuveje, na turejau omeni,kad 20min tai jau tikrai reikia, jei ploni kauliukai tai ir pusvalanduko ir 40 min.uztenka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2011 01 22, 14:32)
As kepciau apie valanda 4u.gif Viska kepu ant 175 laipsniu 4u.gif

o as tai irgi , isikaitinu orkaite ir tuomet jau prisukusi ugni, ant kokiu 175, 160, ar 165 kepu g.gif

gamintojas irgi raso,kad pirmiausia reikia ikaitinti orkaite, bet as visada viska i ikaitinta dedu ir ultras ir silikonus ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Olimpiete @ 2011 01 22, 15:23)
Viskas, pasoviau jau i orkaite, dariau kaip Pomona parase, bulves tik kartu irgi sudejau, uzdengiau ir i vidurine lentyna 180 laipsniu, po valandos ziuresiu, kas gavos.
Aciu uz patarimus 4u.gif

mmmm.. kaip uzsimaniau tu keptu darzoviu salia mesytes essen.gif o morkas idejai stambiai pjaustytas??? nem nem essen.gif
Papildyta:
QUOTE(vilsa @ 2011 01 22, 17:15)
Sveikos merginos. As kazkada labai uzsimaniau dujines orkaites, bet dabar kai suzavejau TW sprendziu klausima ar TW indai nesigadins joje, tas pats Ultra pro puodas? Kaip jus galvojat  ax.gif

o kodel dujine orkaite turi sugadinti?? blink.gif mano dujine orkaite ir as atsidziaugt negaliu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(LaWita @ 2011 01 22, 16:47)
Patarkite kuri darzoviu skustuka pirkti ,kuris butu patogesnis(pvz.bulvems,morkoms skusti) blush2.gif  4u.gif Dekui 4u.gif

Man patinka geriausiai universalus, jis pasisuka ir vertikaliai, ir horizontaliai. Pašūkauk čia grasiai, kad gerai būtų, greitai panos tau pasiūlys, jei tik sandėliukuose turi mirksiukas.gif Bet dažniausiai aš skutu su vertikalia dalimi.

Oi trins moderatorės šonkauliukus iš čia, kai tik pamatys, varys į receptų temą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2011 01 22, 18:44)
Jau po vakarienes smile.gif Zodziu, kepiau as juos 1 val. 45 min. iki nutariau, kad jau galima valgyt. Po valandos istraukiau, bet mesyte dar "zaloka" buvo, tada dar pusvalanduka, na ir jau jau lyg, bet galiausiai dar 15 min. istempiau, nes seimynai pasakiau, kad uz valandos bus, tai jau ratais ejo aplink orkaite, tai kada kada  biggrin.gif
Po tiek laiko kepimo mesa buvo minksta, sultinga, bulves ir kt. darzoves tai super iskepe, o cesnakiukams matyt nusibodo kepti ir jie beveik kosyte pavirto. Manau kiaulienos sonkauliai po valandos butu puikiausiai iskepe, o versiena matyt tingiau kepa.

aha...matyt tavo kauliukai ziauriai dideli buvo g.gif nu su tuo 20 min.tai as tave suklaidinau ziauriai kaip matau is visu komentaru doh.gif nes neuzdejau kabuciu...,kad tiek laiko tikrai reikia kept, kad stebuklo nebus...bet mano cesnakai irgi minksti buna, tik i kosyte nepasidaro. Bet ar skanu buvo? patenkinta?
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2011 01 22, 18:53)
Man patinka geriausiai universalus, jis pasisuka ir vertikaliai, ir horizontaliai. Pašūkauk čia grasiai, kad gerai būtų, greitai panos tau pasiūlys, jei tik sandėliukuose turi  mirksiukas.gif Bet dažniausiai aš skutu su vertikalia dalimi.

Oi trins moderatorės šonkauliukus iš čia, kai tik pamatys, varys į receptų temą  biggrin.gif

nu taigi mes puoda girsim ne sonkaulius lotuliukas.gif

o man universalus skustukas nepatinka todel, kad ziauriai nepatogi man jo rankena, nemielas jis man rankoj ir ta jo galvute besisukionati kazkokia man nepatiko, padovanojau draugei vos karta panaudojusi, nes ji jo laaabai norejo ir atsidziaugti negali bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 01 22, 18:58)
o man universalus skustukas nepatinka todel, kad ziauriai nepatogi man jo rankena, nemielas jis man rankoj ir ta jo galvute besisukionati kazkokia man nepatiko, padovanojau draugei vos karta panaudojusi, nes ji jo laaabai norejo ir atsidziaugti negali  bigsmile.gif

Aš turiu vieną universalų lyšnią, bet niekam nedovanoju ir neparduodu, nes man labai patinka wub.gif Kai šį sudrošiu, tai bus pakaitinis smile.gif, juk tikiuosi, kad gyvensiu ne 30 metų lotuliukas.gif (TW tokią garantiją duoda, jei nesupratote bajerio lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 01 22, 18:52)
o morkas idejai stambiai pjaustytas??? nem nem  essen.gif

QUOTE(Pomona33 @ 2011 01 22, 18:58)
[size=1][/size]
aha...matyt tavo kauliukai ziauriai dideli buvo  g.gif  nu su tuo 20 min.tai as tave suklaidinau ziauriai kaip matau is visu komentaru  doh.gif  nes neuzdejau kabuciu...,kad tiek laiko tikrai reikia kept, kad stebuklo nebus...bet mano cesnakai irgi minksti buna, tik i kosyte nepasidaro. Bet ar skanu buvo? patenkinta?

Morkos dideles, tai as jas per puse ir dar isilgai i 4 dalis, kaip ir bulves irgi isilgai i 4. Darzoves tai didziulis niamnis gavosi, bet as esu kepus troskinius visokius ultrapro, tai visada labai skaniai darzoves gaunas, bet sonkaulius niekada orkaiteje nekepiau, visada isvirdavau ir apkepdavau tada pomidoru arba saldziarugsciame padaze is cesnaku, sojos padazo, medaus ir citrinu sulciu, dabar tik pasudziau, papipirinau, raudoneliais pabarsciau ir sauksta majonezo. Jie nestori tie sonkauliai, bet as ju nepadalinau, o tokias istisas dvi eiles suklojau, gal reikejo papjaustyt po kelis kauliukus....Nu zodziu, vis tiek labai skanu, tik kantrybes reikejo, kol iskeps wink.gif Isvis, as kai nusipirkau ultrapro tuos su indus, dvilitri ir 3,3 tai visus ankstesnius turetus kepimo indus is namu iskrausciau. Liko tik ultrapro ir kruva tw silikonu, kurie visi reikalingi smile.gif Indai kepimui is tw, tai tikras geris wub.gif
Giminaite turi seniai isigijusi kepimo akmeni, tai irgi ten tik komplimentai, as tokio gerio jau nerandu, kas parduoda, bet galvoju kad gal man jo ir nereikia, kai ultrapro apsistacius biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2011 01 22, 21:27)
Giminaite turi seniai isigijusi kepimo akmeni, tai irgi ten tik komplimentai, as tokio gerio jau nerandu, kas parduoda, bet galvoju kad gal man jo ir nereikia, kai ultrapro apsistacius  biggrin.gif

patikek manim,kad tau to akmenio nereikia...as turiu ji ir esu is tu laiminguju kurioms jis nesuskilo ir neitruko (tfu tfu tfu), bet net neabejoju kaskart kepdama kur tai daryti, ranka pati pakyla tiesiai link ultru thumbup.gif akmuo nebenaudojamas pas mane...tiesa issitraukiau ji kai dariau senoviskai mesytes kepsniukus su svogunu ir suriu ant virsaus, va tada tai akmuo "laimejo" laime man pasitarnauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 01 22, 22:12)
[size=1][/size]
patikek manim,kad tau to akmenio nereikia...as turiu ji ir esu is tu laiminguju kurioms jis nesuskilo ir neitruko (tfu tfu tfu), bet net neabejoju kaskart kepdama kur tai daryti, ranka pati pakyla tiesiai link ultru  thumbup.gif akmuo nebenaudojamas pas mane...tiesa issitraukiau ji kai dariau senoviskai mesytes kepsniukus su svogunu ir suriu ant virsaus, va tada tai akmuo "laimejo" laime man pasitarnauti  lotuliukas.gif

Jau taip kepta mėsytė ant akmens toooks gėris thumbup.gif niam niam smile.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu kažkaip dažnai gaminu iš mielinės tešlos, tai BTB indas dirba, greitkratukas, silikoninis padėklas, kočėlas ir paklotas kočiojimui, o be oranžinio Sambuko ir oranžinio skustuko, česnakų spaustuko kažkaip visai neapseinu wub.gif

Kas pas Jus, merginos, dažniausiai dirba dabar?
Atsakyti
Kregzde, man noretus kito klausimo, kas maziausiai dirba biggrin.gif Nes per n metu pas mane viskas tupperware doh.gif peiliai, samciu serijos, lenteles. puopdai, keptuves, silikonai, utra indai, dubenys dubenukai, visokie atidarytuvai, extrapliusai, gertuves ir pan. neturiu tik Tw leksciu ir sakuciu lotuliukas.gif tai viskas dirba labai daug..... Bet vat maziausiai naudojami pas mane asociai, kazkaip visai jie ne naudojami, ner poreikio... toliau koldunine(kazkaip jau atidirbo daug, o dabar tingiu blush2.gif atradau labai neblogus pirktinius tai pagriesiju kartais blush2.gif blush2.gif ), toliau silikonines formos kur daug mazu skyluciu: 3 tipu + 19 perliuku....
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 01 23, 10:38)
Kregzde, man noretus kito klausimo, kas maziausiai dirba biggrin.gif Nes per n metu pas mane viskas tupperware doh.gif peiliai, samciu serijos, lenteles. puopdai, keptuves, silikonai, utra indai, dubenys dubenukai,  visokie atidarytuvai, extrapliusai, gertuves ir pan. neturiu tik Tw leksciu ir sakuciu lotuliukas.gif tai viskas dirba labai daug..... Bet vat maziausiai naudojami pas mane asociai, kazkaip visai jie ne naudojami, ner poreikio... toliau koldunine(kazkaip jau atidirbo daug, o dabar tingiu blush2.gif atradau labai neblogus pirktinius tai pagriesiju kartais blush2.gif  blush2.gif ), toliau silikonines formos kur daug mazu skyluciu: 3 tipu + 19 perliuku....

Mano nedirba Micro Gurment (tingiu tikslintis pavadinimą), sūrinė, su koldūninėm irgi dabar tingiu ką nors daryti. O tu su perliukais vaikams nedarai guminukų? Netingėk, padaryk mirksiukas.gif
Atsakyti