Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

As tai dabar valau oda the body shop priemonemis, juru dumbliu serijos, na man labai patinka, dabar spuogu reciau buna, oda atrodo svari. naudoju prausikli, tonika, kauke, dienini krema, bei kartais naktini krema. Dar sveitikli irgi turiu, geras labai taciau vitamino E serijos. Oda atrodo sveikiau, skaisciau ir svariau.
Atsakyti
sweikos mergaites norejau jusu paklausti:)naudoju rasos krema -geli probleminei , seip esu lb patenkinta bet visi juodi inkstirai kyla i virsu ir atrodo tokie gerai isbrinke ? ar cia kremuko poveikis ar seip kokios kitos priezasteles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2011 08 30, 22:23)
sweikos mergaites norejau jusu paklausti:)naudoju rasos krema -geli probleminei , seip esu lb patenkinta bet visi juodi inkstirai kyla i virsu ir atrodo tokie gerai isbrinke ? ar cia kremuko poveikis ar seip kokios kitos priezasteles blush2.gif

Jis su BHA, o BHA labai tinka inkštirams naikinti. Tai tas gelis jums suveikė pilnu pajėgumu thumbup.gif Aš kažkada tik pasirodžius jį bandžiau, bet suerzino odą, taip ir baigiau draugystę su pirktiniais kremais..
himalaia apie BHA priemones
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flos: 30 rugpjūčio 2011 - 21:38
tfiu tfiu tfiu per peti kaip sakoma smile.gif o jau buvau issigandus kad vel bus blogiau , tai dbr reikia brandinti juos toliau ir pasidaryti veido valyma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2011 08 30, 22:23)

turejau ta kremuka, man jis nelabai, oda tokia nesvelni buvo,grubleta tarsi,pleiskanoti eme, lyg baltom demelem ismete ...
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2011 08 31, 14:10)
turejau ta kremuka, man jis nelabai, oda tokia nesvelni buvo,grubleta tarsi,pleiskanoti eme, lyg baltom demelem ismete ...

Man nuo to kremo oda labai sausėjo unsure.gif
Atsakyti
Jau daugybę kartų rašyta, kad kremui - geliui susigėrus, būtina odą drėkinti "ant viršaus".
Atsakyti
as naudoju ir drekinanti kremuka .tai kolkas nieko apart gerai issirpusiu juodziu nera ax.gif
Atsakyti
Zingsniai, kuriais sekdama pasiekiau ryskiu rezultatu svaresnes, skaistesnes odos link: 1. Sportas - renkuosi begiojima, bent 3 kartus i savaite, kuriuo metu "isprakaituojami" toksinai, gerinama kraujotaka, "isvalomos" mintys, pagerinama nuotaika. ax.gif
2. Naudoju tonika su rugstimis ("Rasos").
3. Vanduo, vanduo, vanduo. Kiekviena ryta pradedu nu dideles stiklines kambario temp., negazuoto vandens, su ispaustomis citrinos (puse, ar maziau) sultimis. (Apie sio "recepto" nauda gausiai rasoma internete.) Dienos metu bent 2-3 dideli puodeliai zalios arbatos. Pries valgi taip pat butinai stikline vandens.
Taip pat inkstirams valyti (tai daryti dabar reikia zymiai zymiai reciau) naudoju spec.kilpele, taip nezalojama veido oda, nelieka jokiu randeliu.

Iki siol turejau tikrai nekokia, inkstiruota oda. Nuolat sulaukdavau artimuju "pastebejimu". unsure.gif ("Ir kas tau pasidare su ta oda....") doh.gif

P.S. - Nemanau, kad tonikai, prausikliai, kremai gali is tiesu padeti sutvarkyti oda. Mane puikus rezultatai aplanke butent pradejus daugiau judeti (begiojimas) ir skysciai.
P.P.S. Jau nekalbu apie nukritusius kilogramus... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 02 rugsėjo 2011 - 17:09
man asmeniškai labai sumažinti inkštirus ir šiaip pagražinti odą padeda juodasis afrikinis muilas. Visišai natūralus. Besiprausiant apima toks keistas jausmas - lyg graužtų nežymiai. Bet jau po trijų naudojimo dienų žymiai apmažėjo inkštiru, po geros sav. pajutau, kad oda tampa lygesnė, stangresnė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristteja: 07 spalio 2011 - 07:54
QUOTE(kristteja @ 2011 10 07, 09:53)
man asmeniškai labai sumažinti inkštirus ir šiaip pagražinti odą padeda juodasis afrikinis muilas. Visišai natūralus. Besiprausiant apima toks keistas jausmas - lyg graužtų nežymiai. Bet jau po trijų  naudojimo dienų žymiai apmažėjo inkštiru, po geros sav. pajutau, kad oda tampa lygesnė, stangresnė thumbup.gif

O kurį muilą naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 10 07, 09:38)
O kurį muilą naudojat?

taip ir užrašyta: juodasis afrikinis muilas. o ju dar buna visokių rūšių? blush2.gif
na del visa ko, maniškio sudetis yra tokia: nerafin. taukmedžio sviestas, kokoso anksčių pelenai, žolelių pelenai. už 100 g gabalelį mokėjau viso labo 14lt. smile.gif kadangi jis lb putoja, tai atsilaužiu mažą gabalėlį ir jį naudoju, kol baigiasi. taip ilgesniam laikui užtenka muiliuko. na bent jau pardavėja taip patikino.
Atsakyti