Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(FoxLady @ 2011 10 10, 11:40)
Bet ta kilpute gan didele, inkstiras daug mazesnis doh.gif Man beveik du i ja telpa biggrin.gif

as su pirstais vos isspaudziu, tai ka su ta kilpute g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 10 10, 11:39)
Ta iranki prideti prie inkstyro taip, kad inkstyras butu vidury kilputes, ir spausti...
Gal youtube paieskokit vaizdine medziagos, jei nelabai aisku.. blush2.gif

Ačiū, bandysiu kaip jūs sakot 4u.gif
Atsakyti
as nusipirkau, bet man neispaudzia... g.gif g.gif g.gif gal pas mane tie insktyrai per gilus g.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=oq1c1iHQp8Q
Atsakyti
Su ta kilpele, labai lengvai išsispaudžia, ko čia nemokėt g.gif po jos išspaudimo žinoma palieka raudona, bet greitai praeina, o su pirštais spaudžiant dar kitą dieną raudonom dėmėm išmetyta būni ir dar randai pasilieka schmoll.gif jei spaudot - tai tik su kilpute! mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai šūdas ta kilputė, nenaudoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 10 11, 13:28)
man tai šūdas ta kilputė, nenaudoju  schmoll.gif

man ir kazkaip zaloja, pirkta Droge. Gailiuosi kad pirkau. manau, kad bloga pirkau, gal reikejo labiau pasidometi ir isigyti ta kitokia, kur is dvieju galu kilputes ir tokios ilgos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 11 spalio 2011 - 22:17
QUOTE(NIDCKA @ 2011 10 10, 17:11)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
o man po tos kilputes giluminiai spuogai susidarydavo tai meciau i sali.
Atsakyti
QUOTE(Ferrero Roci @ 2011 10 12, 23:21)
o man po tos kilputes giluminiai spuogai susidarydavo tai meciau i sali.

Reiskia,kad pries/po blogai dezinfekavot oda ir iranki ir antra,kad neisspaudet inkstiro,o tik suzalojot oda ir ivyko uzdegimas g.gif
Atsakyti
kokia jums geriausia kosmetine priemone nuo siu slykstyniu? as bandau viska, salicilo rugsti, jis lyg iskelia giluminius s..., tada lengviau issivalo, argano alieju - daro panasiai, beto drekina, ir siaip geras daiktas, eterinius aliejus ir pan. bet nenoriu nualinti oda. as taip ju nekenciu. kodel man sad.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2011 08 20, 00:04)
Net nezinau ka geriau tureti baltus poodinius ar juodus inkstirus ? lotuliukas.gif  thumbup.gif 
pas mane kogero tokie patys, ant kaklo iš abiejų pusių irgi žiūriu yra doh.gif brauki pirštais ir kliūna, kaip tarka. kaip tvarkytis su jais????
Atsakyti