Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(kristteja @ 2011 10 07, 10:01)
taip ir užrašyta: juodasis afrikinis muilas. o ju dar buna visokių rūšių? blush2.gif
na del visa ko, maniškio sudetis yra tokia: nerafin. taukmedžio sviestas, kokoso anksčių pelenai, žolelių pelenai. už 100 g gabalelį mokėjau viso labo 14lt. smile.gif  kadangi jis lb putoja, tai atsilaužiu mažą gabalėlį ir jį naudoju, kol baigiasi. taip ilgesniam laikui užtenka muiliuko. na bent jau pardavėja taip patikino.

o kur ji galima isigyti 4u.gif
Atsakyti
[quote=kristteja,2011 10 07, 11:01]
taip ir užrašyta: juodasis afrikinis muilas. o ju dar buna visokių rūšių? blush2.gif

O kur Jūs pirkote juodajį muilą?
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 10 07, 11:04)
o kur ji galima isigyti  4u.gif

Merginos pirko ir labai gyrė šitą iš čia, nors pati dar nebandžius. O jis tikrai padeda nuo inkštirų? Dabar žiūriu, kad dar ir skystas, gal veiktų panašiai? g.gif

Atsakyti
mane irgi sudomino sitas muilas, gal kuri jau bandziusi??
Atsakyti
Aš pirkau Alytuje, ekologišku prekiu parduotuvėje. Bet eksportuotojas UAB Ekologija. Paguglinkit, manau rasite ir savo mieste. Jei ne, juk galima siųstis mirksiukas.gif
Papildyta:
dabar paguglinau, žiūriu, kad jų tikrai yra visokių, t.y. skiriasi sudėtis.
o ant mano muiliuko parašyta tokia sudėtis: nerafin. taukmedžio sviestas, kokoso anksčių pelenai, žolelių pelenai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristteja: 07 spalio 2011 - 10:55
QUOTE(tinute84 @ 2011 10 07, 10:45)
mane irgi sudomino sitas muilas, gal kuri jau bandziusi??

Yra dar toks : JUODASIS AFRIKOS MUILAS

Paskui dar yra tokios priemones : GELIS NUO SPUOGU

MUILAS SU SIERA

NATURALUS MUILAS PREVENCIJAI PRIES SPUOGUS

Atsakyti
na jei jau prašnekot apie muilus, tai Medimix, manau vienas geresnių, jis pagamintas tik su augalinės kilmės produktais, nebandytas su gyvūnais, o kaina juokinga - ~3lt mirksiukas.gif yra dvejų rūšių
Atsakyti
mergaites, gal zinote kur galima nusipirkti ta adatele su kilpele inkstirams spaudyt? bet kad nesisiusti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert.map @ 2011 10 09, 11:11)
mergaites, gal zinote kur galima nusipirkti ta adatele su kilpele inkstirams spaudyt? bet kad nesisiusti 4u.gif

Drogas, Eurokos ir kitos kosmetikos parduotuvės 4u.gif Tik gali reikėti pereiti per kelias, nes kai aš ieškojau, visur išpirktos buvo.
Atsakyti
QUOTE(Desert.map @ 2011 10 09, 12:11)

Mamytės, o gal kur nors yra vaizdo instrukcija, kaip ja naudotis? Neįsivaizduoju, kaip galima su ja kažką išspausti stupid.gif Dviejų reikia adatėlių ar vienos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robkytexex: 10 spalio 2011 - 10:19
QUOTE(robkytexex @ 2011 10 10, 10:19)
Mamytės, o gal kur nors yra vaizdo instrukcija, kaip ja naudotis? Neįsivaizduoju, kaip galima su ja kažką išspausti  stupid.gif Dviejų reikia adatėlių ar vienos?

Ta iranki prideti prie inkstyro taip, kad inkstyras butu vidury kilputes, ir spausti...
Gal youtube paieskokit vaizdine medziagos, jei nelabai aisku.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 10 10, 10:39)
Ta iranki prideti prie inkstyro taip, kad inkstyras butu vidury kilputes, ir spausti...
Gal youtube paieskokit vaizdine medziagos, jei nelabai aisku.. blush2.gif

Bet ta kilpute gan didele, inkstiras daug mazesnis doh.gif Man beveik du i ja telpa biggrin.gif
Atsakyti