Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(Victorious @ 2011 01 12, 02:32)
"Droge", "The Body Shop".

Tai kad neradau tam Droge,puse Kauno parduotuviu apejau ir niekas nezino ir nemate doh.gif blink.gif O bodyshop kur Kaune randasi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti* @ 2011 01 13, 02:04)
Tai kad neradau tam Droge,puse Kauno parduotuviu apejau ir niekas nezino ir nemate doh.gif  blink.gif O bodyshop kur Kaune randasi? blink.gif

"Droge" paprastai būna pakabinta lentynoj prie dildžių, žirklučių, šepetėlių ir pan.
"TBS" puslapis yra su visa info mirksiukas.gif http://www.thebodyshop.lt/pub/?id=4
O šiaip, kai klausimų iškyla, išbandau google biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 13 sausio 2011 - 04:51
QUOTE(himalaia @ 2011 01 08, 21:59)
Pvz., yra spuogas, uždegimo židinys, susidaro žaizdelė. Vis tepant rūgštį ant viršaus ji negali ramiai sau gyti, nes yra pastoviai dirginama, eksfolijuojama rūgštimi.

Hmm, o jeigu tarkime yra ne vienas, ne du ir ne trys spuogai? Tai ką tada? Šios priemonės kaip ir nebeapsimoka naudot, nes nusės veidą visokiom žaizdom ar kaip?
Ką tada reiktų patarti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 01 13, 05:48)
"Droge" paprastai būna pakabinta lentynoj prie dildžių, žirklučių, šepetėlių ir pan.
"TBS" puslapis yra su visa info mirksiukas.gif http://www.thebodyshop.lt/pub/?id=4
O šiaip, kai klausimų iškyla, išbandau google biggrin.gif

Aciu aciu ir uz tavo pagalba rolleyes.gif 4u.gif o kaip tas daiktas vadinasi gal zinai? inkstiru spaudiklis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti* @ 2011 01 13, 23:33)
Aciu aciu ir uz tavo pagalba rolleyes.gif  4u.gif  o kaip tas daiktas vadinasi gal zinai? inkstiru spaudiklis? blink.gif

Pas mane ant pakuotes angliskai raso- Blackhead remover, o lietuviskai- inkstiru salinimo priemone: viename gale kilpele, kitame- adatele ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglaite: 13 sausio 2011 - 23:15
O verta pirkti tą "Blackhead remover"?

Kas gal turit ir naudojatės?

Padeda?

Išvis man asmeniškai kosmosas, kaip juo naudotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2011 01 14, 01:50)
O verta pirkti tą "Blackhead remover"?

Kas gal turit ir naudojatės?

Padeda?

Išvis man asmeniškai kosmosas, kaip juo naudotis biggrin.gif

Aš turiu, bet beveik nesinaudoju, nes sunkiai man su juo tie inkštirai išsispaudžia, nors tikrai nėra giliai. Tą kilpelę reikia pridėt toj vietoj, kur yra inkštiras ir spustelt. Adatėlė reikalinga, jei inkštiras yra giliai, tada švelniai praduriama ir išspaudžiama.
Atsakyti
Man labai patinka kilpelė, tikrai nėra sunku naudotis, beto saugiau man atrodo su ja inkštirą pašalint, nei su pirštais ir nagais ten darbuotis. smile.gif Youtubej pilna video, kur parodyta, kaip naudotis, pasižiūrėkit :]
Atsakyti
Naudoju ARTISTRY poras valančią kaukę. Man padeda nuo tų inkštirų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti* @ 2011 01 13, 00:04)
Tai kad neradau tam Droge,puse Kauno parduotuviu apejau ir niekas nezino ir nemate doh.gif  blink.gif O bodyshop kur Kaune randasi? blink.gif

Jei dar nenusipirkot, tai pirkit Cascados parduotuvese , ten grynai profesionalams skirtos prekes is nerudyjancio plieno, yra ivairiu dydziu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 14, 13:51)
Man labai patinka kilpelė, tikrai nėra sunku naudotis, beto saugiau man atrodo su ja inkštirą pašalint, nei su pirštais ir nagais ten darbuotis. smile.gif Youtubej pilna video, kur parodyta, kaip naudotis, pasižiūrėkit :]

kaip ji vadinasi angliskai?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 01 14, 18:24)
kaip ji vadinasi angliskai?

Taigi rašė pora postų aukščiau mirksiukas.gif
Atsakyti