Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(Reeeeee @ 2011 01 14, 01:50)
O verta pirkti tą "Blackhead remover"?

Kas gal turit ir naudojatės?

Padeda?

Išvis man asmeniškai kosmosas, kaip juo naudotis biggrin.gif

Na man asmeniškai tai jo labai reikia.Man nepadeda tos juostelės,nes jos beveik nieko neištraukia.Dabar inkštirus iš nosies spaudau su pirstais,tai tikrai labai nepatogu,o ta mentelė labai gera būtų,kur kas patogiau. Aš pirksiu nes man reikia,o jeigu tau nėra būtina ir kitos priemones padeda,tai nemanau kad verta.O naudotis labai paprasta.Po dušo imi ir spauda,vedineji po nosį,tik dezinfekuot viską prieš ir po reikia drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Stichija @ 2011 01 14, 14:31)
Jei dar nenusipirkot, tai pirkit Cascados parduotuvese , ten grynai profesionalams skirtos prekes is nerudyjancio plieno, yra ivairiu dydziu  4u.gif

Eina sau lotuliukas.gif kaip tik buvau Cascadoje ,bet taip ir nesugalvojau pasižiūrėti ir pasiklausti biggrin.gif Ačiū už patarima,ten tikrai turėtų būti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti* @ 2011 01 15, 01:18)
O naudotis labai paprasta.Po dušo imi ir spauda,vedineji po nosį,tik dezinfekuot viską prieš ir po reikia drinks_cheers.gif

O kuo dezinfekuojat?
Atsakyti
QUOTE(Marceborzoi @ 2011 01 15, 14:28)
O kuo dezinfekuojat?

Pavartot. lotuliukas.gif
Bet kuo kas dezinfekuoja
Atsakyti
QUOTE(Marceborzoi @ 2011 01 15, 15:28)
O kuo dezinfekuojat?

Ir man būtų įdomūs konkretūs pavadinimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti* @ 2011 01 12, 02:24)
Mergaites gal esate mate Kaune kur nors tokia priemone  ?
***** visur ieskau ir nerandu verysad.gif nuoroda

Aš Eurokose pirkau,ir kaina iki 5 Lt berods 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2011 01 16, 11:03)
Ir man būtų įdomūs konkretūs pavadinimai ax.gif

Vandenilio peroksidu, toniku arba salicilo rūgšties tirpaliuku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Senti* @ 2011 01 13, 01:04)
Tai kad neradau tam Droge,puse Kauno parduotuviu apejau ir niekas nezino ir nemate doh.gif  blink.gif O bodyshop kur Kaune randasi? blink.gif

The BodyShop Kaune Akropolyje yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti* @ 2011 01 15, 14:46)
Pavartot. lotuliukas.gif
Bet kuo kas dezinfekuoja

Na taip, is esmes tinka degtine,spiritas,patys primityviausi. As naudoju cutasept purskala, raso, kad jis medicininis preparatas,naikina visu rusiu virusus, chirurgu naudojamas. Pirkau eurovaistinej ,kainavo apie 8 lt 50 ml berods.
Atsakyti
Aš norėčiau dezinfektantą pritaikyti ir veidui (pvz., išspaudus spuogelį), bet ir tie "Cutasept", "Octenisept" su alkoholiu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 16 sausio 2011 - 12:37
Nu aš žinau dezinfekuojančias priemones, bet buvo įdomu sužinot ką Jūs naudojat. Nereikia iškart pult juoktis ir tyčiotis.
Ačiū, Maserati, pabandysiu tokį purškalą. Kažkaip nelabai norisi spiritais ar degtinėm tepliotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 01 16, 12:36)
Aš norėčiau dezinfektantą pritaikyti ir veidui (pvz., išspaudus spuogelį), bet ir tie "Cutasept", "Octenisept" su alkoholiu... unsure.gif

Tada vandenilio peroksidas gal tiktu?
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 16, 15:23)
Tada vandenilio peroksidas gal tiktu?

Dėkui, reiks pasižiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marceborzoi @ 2011 01 16, 13:38)
Nu aš žinau dezinfekuojančias priemones, bet buvo įdomu sužinot ką Jūs naudojat. Nereikia iškart pult juoktis ir tyčiotis.
Ačiū, Maserati, pabandysiu tokį purškalą. Kažkaip nelabai norisi spiritais ar degtinėm tepliotis smile.gif

Atsiprasau,ne is pikto 4u.gif as peroksidu dezinfekuociau smile.gif O kai su rankom darbuojuos (spaudau) tai paprasta kosmetine dregna servetele nusivalau rankas,pries tai dar nusiplaunu jas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2011 01 16, 15:01)
Dėkui, reiks pasižiūrėt smile.gif

bet ar jis neisdziovins veido,nepaliks balti plemai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti* @ 2011 01 16, 17:50)
bet ar jis neisdziovins veido,nepaliks balti plemai?  g.gif

Radau kt. SM temoj, kad peroksidas ne dezinfekuoja, o tik "išplauna" ir lėtina žaizdų gyjimą unsure.gif
Atsakyti