Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(Victorious @ 2011 01 16, 17:09)
Radau kt. SM temoj, kad peroksidas ne dezinfekuoja, o tik "išplauna" ir lėtina žaizdų gyjimą unsure.gif

Idomiai g.gif nors nelabai tikeciau tuom,visgi cia forumas,reiketu geresniu straipsniu pasiskaityti smile.gif O ka tuomet naudoti? Spiritas kazin gerai?
Atsakyti
Štai tema ir yra pacituota ištrauka iš mokslinio straipsnio apie peroksido neefektyvumą (6psl., anglų k.).

http://www.supermama...?...84598&st=48
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 17 sausio 2011 - 10:21
aš šiandien išbandžiau prausiklį Avon Clearskin nuo inkštirų, na kaip po pirmo karto tai kaip ir neblogai atrodo,oda skaistesne,švelnesne, net inkštirai blankesni paliko, tikiuosi ir toliau veiks 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau kiaušinio baltymo kaukę inkštirams valyti,tikrai verta pasižaisti į savaitę po kartą user posted image paprasta ir pigu. Tereikia išplaktą kiaušinio baltymą užtepti ant švaraus veido ir užsidėti popierinio rankšluosčio. Po keliolikos minučių sukietėjusią kaukę nuplėšti. nuoroda kaip darytis ax.gif
Atsakyti
Merginos, kazkurioj temoj maciau,kad galima paciai pasigaminti pleistriuku inkstyrams valyti, lyg is zelatinos, bet neprisimenu recepto ir niekur nerandu kur buvo apie tai rasyta, gal pagelbesit?atrodo, kad is youtube buvo nuoroda ideta, kaip juos pasigaminti .. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 02 03, 16:13)
Merginos, kazkurioj temoj maciau,kad galima paciai pasigaminti pleistriuku inkstyrams valyti, lyg is zelatinos, bet neprisimenu recepto ir niekur nerandu kur buvo apie tai rasyta, gal pagelbesit?atrodo, kad is youtube buvo nuoroda ideta, kaip juos pasigaminti .. aciu  4u.gif

Saukstas pieno,siek tiek zelatinos,viska ismaisom,pakaitinam mikrobangej berods 30 sek. ,tepam ant veido, kol uzdzius,tada nulupti.
Atsakyti
aš vakar maximoj mačiau pleistriukus kur valo poras Nivea firmos, neatsimenu tikslaus pavadinimo, kaina 14litu su centais.. gal kas žinot ir bandėt? ar apsimoka pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 02 03, 18:25)
aš vakar maximoj mačiau pleistriukus kur valo poras Nivea firmos, neatsimenu tikslaus pavadinimo, kaina 14litu su centais.. gal kas žinot ir bandėt? ar apsimoka pirkti?

Bandziau. Slamstas.. doh.gif bet man..
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 03, 16:47)
Saukstas pieno,siek tiek zelatinos,viska ismaisom,pakaitinam mikrobangej berods 30 sek. ,tepam ant veido, kol uzdzius,tada nulupti.

Maserati, dekui, bandysiu 4u.gif o gal pati bandet? ar verta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bahamos @ 2011 02 03, 13:44)
Išbandžiau kiaušinio baltymo kaukę inkštirams valyti,tikrai verta pasižaisti  į savaitę po kartą user posted image paprasta ir pigu. Tereikia išplaktą kiaušinio baltymą užtepti ant švaraus veido ir užsidėti popierinio rankšluosčio. Po keliolikos minučių sukietėjusią kaukę nuplėšti. nuoroda kaip darytis  ax.gif

sėdžiu ir aš dabar su šia kauke. thumbup.gif
Atsakyti
Ir kaip ta kaukė su baltymu, akivaizdūs rezultatai? biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu pabandyt baltyminę, reikės lėkt pirkt kiaušinių, nes šiaip nenaudoju.. g.gif
Atsakyti