Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(Mannu @ 2011 11 07, 15:58)
Kaži, o kokia tai būtų priemonė? Kas gerai sutraukia?  g.gif
Papildyta:
Anksčiau kažkuri rašėt apie juodąjį muilą. Ar buvo koks teigiamas rezultatas po jo naudojimo?  g.gif Ketinu užsisakyti, gal blogiau nebus.. Yra ir skystas, kaži kuris geresnis?  g.gif

tai buna poras sutraukiancios kaukes, ar kaip serumai gal tinka.. man kaip suprantu apie kauke snekejo.. kadangi sakiau nespaudinesiu, nereikia, tai nebesigilinau.. bet sekanti vizita teks pasiimt ta priemone blush2.gif biggrin.gif niezti nagai vis tiek.. nors is tikro kuo maziau lendu prie veido, tuo rezultatas geresnis..
aj dar minejo kosmetologe, kad nuo to pastovaus spaudinejimo, jei nededam poras sutraukianciu priemoniu, lieka issipletusios poros, ka as jau turiu ant nosies pasidirbus.. doh.gif

kas liecia juodaji muila, turejau gabale, tai man ziauriai sausino oda, nors oda misri, bet nusiprausus labai tempdavo veida.. o kvapas kaip ukinio muilo kokio smile.gif kiek teko skaityt, kad tikrasis afrikos juodasis muilas gali buti tik gabale, o jei skystas, tai jau prideta ten visko..
Atsakyti
QUOTE(hermess @ 2011 11 07, 16:53)
nors is tikro kuo maziau lendu prie veido, tuo rezultatas geresnis..

Butent...butent. O as jau turiu dideli pripratima. Dabar to nedarau jau kelias dienas ir veido oda skaisti, grazi, vos tik pradedu - prasideda ne tik mazos uzkimstos vos regimos porios, bet ir dideli spuogai. Oda turi ismokti valytis pati. Juk ant nugaros nelieciam, bent jau as, ir nera spuogu, nei inkstiru, tik kai prausiuosi reikia pasveist kempine. 4u.gif
Atsakyti
as tai kuo maziau tepu visokiu pudru jau kokius metus ir odos bukle pagerejo. inkstiru zymiai sumazejo. kokia pudra tepiau, visos kimso anksciau ar veliau poras.
kokius dukart per savaite pavalau veida su sveitikliu ir viskas.
dar nuo kremu budavo problemu. tai dabar nebetepu viso veido, tik tas vietas kur reikia. irgi rezultatas matosi.
Atsakyti

as dar pastebejau. kad pagereja odos bukle kai daug geriu vandens, ipac pries ir per mm. isgeriu kartais net 4 - 5 l. tada oda lyg pasitaiso g.gif
Atsakyti
Internete perskaičiau štai ką:

Jei valysite veido odą su beržų pumpurų spiritine tinktūra, išnyks spuogai ir inkštirai. Beržų pumpurus rinkite toliau už miesto, susmulkinus 1 šaukštą užpilkite 50 ml degtinės. Tokį užpilą palikite 7 dienoms tamsioje vietoje. Tą dalį, kuri bus naudojama, atskieskite 1:1 su virintu vandeniu ir taip valykite veidą.

Kažin ar tikrai tai veikia? Gal kas bandėt? unsure.gif
Atsakyti
Degtine veida valyt? blink.gif As suprantu, kad skiesta, bet visvien...
Atsakyti
Man jau ne pirma kosmetologė dėl nosies inkštirų sako, kad tokia mano odos struktūra ir nereikia jų valyti, nes oda dar daugiau riebalų pradės gaminti tam, kad užpildytų poras... g.gif Na, aš dabar naudoju BHA ir išsivalau pati, nes netenkina estetinis vaizdas.

Kokias priemones naudojate poroms sutraukti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 22 kovo 2012 - 20:06
QUOTE(Victorious @ 2012 03 22, 13:53)
Man jau ne pirma kosmetologė dėl nosies inkštirų sako, kad tokia mano odos struktūra ir nereikia jų valyti, nes oda dar daugiau riebalų pradės gaminti tam, kad užpildytų poras... g.gif Na, aš dabar naudoju BHA ir išsivalau pati, nes netenkina estetinis vaizdas.

Kokias priemones naudojate poroms sutraukti? 4u.gif

O kaip oda gali jausti, kad poros jau "tuščios"? Sausinant odą suprantu, kad gali išsiskirti daugiau riebalų, nes ji nori atstatyti balansą. Bet kaip paprastas mechaninis išvalymas yra susijęs su riebalų gamyba? g.gif Man skamba ne visai pagrįstai. Manau, riebalų gamyba yra vienoda, ar pora yra užsikimšusi, ar tuščia. Tiesiog kai pora yra tuščia, joje su riebalais kartu kaupiasi ir negyvos ląstelės, todėl išvalius vėl iš naujo pradeda formuotis kamštis. Kai pora yra užsikimšusi, tas kamštis trukdo kauptis senoms ląstelėms, bet riebalai juk vis tiek išsiskiria.

Aš visą gyvenimą turėjau taškuotą nosį. Tada pradėjau naudoti BHA, BP, valyti mechaniškai. Dabar inkštirų dar vis atsiranda, bet palyginus lengva palaikyti švarią nosį, matosi tik kiek didesnės poros, bet jos nėra užsikimšusios, kaip anksčiau.

Poros, deja, susitraukia nebent natūraliai, kai oda sveikesnė tampa. Tos visos sutraukimą žadančios priemonės irnesakyk.gif
Atsakyti
O aš naudoju Eucerin toniką nešvariai odai. Padeda, rezultatai greitai pastebimi ir ilgalaikiai. Nors turbūt nereikėjo profilaktikai ant žandų teptis, kažkas neaiškaus man ten iškilo smile.gif
Atsakyti
ui ilgai kankinausi, padejo keli veiksniai kartu sudare tobula visuma graziai odai. Prausiau oda dukart per diena, karta tieisog vandeniu, sekanti svelniu sveicianciu prausikliu.Kelis kartus per savaite naudojau baltojo molio ir agurko kauke, karta per savaite dariau veido valyma aliejumi ir emiau gerti daug skysciu smile.gif dabar su lupa galima iziureti taskucius ant nosies, jei nepasipudruoju.Bet gal ir jie isnyks.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2012 03 22, 20:34)
O kaip oda gali jausti, kad poros jau "tuščios"? Sausinant odą suprantu, kad gali išsiskirti daugiau riebalų, nes ji nori atstatyti balansą. Bet kaip paprastas mechaninis išvalymas yra susijęs su riebalų gamyba?  g.gif Man skamba ne visai pagrįstai. Manau, riebalų gamyba yra vienoda, ar pora yra užsikimšusi, ar tuščia. Tiesiog kai pora yra tuščia, joje su riebalais kartu kaupiasi ir negyvos ląstelės, todėl išvalius vėl iš naujo pradeda formuotis kamštis. Kai pora yra užsikimšusi, tas kamštis trukdo kauptis senoms ląstelėms, bet riebalai juk vis tiek išsiskiria.

Aš visą gyvenimą turėjau taškuotą nosį. Tada pradėjau naudoti BHA, BP, valyti mechaniškai. Dabar inkštirų dar vis atsiranda, bet palyginus lengva palaikyti švarią nosį, matosi tik kiek didesnės poros, bet jos nėra užsikimšusios, kaip anksčiau.

Poros, deja, susitraukia nebent natūraliai, kai oda sveikesnė tampa. Tos visos sutraukimą žadančios priemonės  irnesakyk.gif

tos priemones kurios sutraukia poras sutraukia tik porai valandu.
as irgi pastebejau, kad valant valikliu su salicilo rugstim (bet be alkoholio) juodu inkstiru ant nosies siek tiek sumazejo.
pas mane poros dideles ir tuscios ant kaktos ir skruostu ir niekas ju nesutraukia (paauglystej turejau daug spuogu ir nelygia oda). svarbu, kad nors spuogu zymiai maziau
kita problema tokie balti inkstirai kurie sunkiai issispaudzia, poodiniai (bet ne kieti). daugiaugiai buna ant skuostikaulio linijos ir skruostu obuoliu. kartais siuos inkstirus pavyksta isspausti, kartais ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 24 kovo 2012 - 12:48
QUOTE(Beima @ 2012 03 24, 07:07)
ui ilgai kankinausi, padejo keli veiksniai kartu sudare tobula visuma graziai odai. Prausiau oda dukart per diena, karta tieisog vandeniu, sekanti svelniu sveicianciu prausikliu.Kelis kartus per savaite naudojau  baltojo molio ir agurko kauke, karta per savaite dariau veido valyma aliejumi ir emiau gerti daug skysciu  smile.gif  dabar su lupa galima iziureti taskucius ant nosies, jei nepasipudruoju.Bet gal ir jie isnyks.

Kokius aliejus ir valymo būdą naudojate? smile.gif
Atsakyti