Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

Dariausi veido valyma pas kosmetologe, taciau ji taip gerai neisvale veido kaip mano pacios atrastas derinukas thumbup.gif Turejau ir spuogeliu ir DAUG ikstiru, siaip visokiu demeliu ir strazdanu ant nosies, o dabar isdiziai po miesta vaikstau be laselio pudros.
Tai va yra vaistinese (pirkau euro vaistinej) purvo kauke Himalaya ir derinu jos naudojima su Garnier 3in1 veido sveitikliu (uztepus sveitiklio ant veido ji pasveiciu su dantu sepeteliu). Rezultatas po pirmo naudojimo. Ta kauke apie 15lt kainuoja atrodo, jai dar akcija buvo, nusipirkau ir tonika bei veido losjona tos firmos ir veidas pirma karta gyvenime toks tobulas. 4u.gif
Atsakyti
BlackDhalia, o tave kankino giluminiai ar paviršiniai inkštirai? Kankinuosi su juodais giluminiais, kurie niekaip nenori pasiduoti, tai svarstau, ar šios kaukės įsigijimas nebus tik dar vienas pinigų išmetimas į balą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rami saulė @ 2012 04 10, 19:17)
BlackDhalia, o tave kankino giluminiai ar paviršiniai inkštirai? Kankinuosi su juodais giluminiais, kurie niekaip nenori pasiduoti, tai svarstau, ar šios kaukės įsigijimas nebus tik dar vienas pinigų išmetimas į balą ax.gif

Man netiko si kauke visiskai,suerzino oda smile.gif
Atsakyti
Mano oda misri, T zona netgi riebi todel kauke tiko puikiai, ko gero su sausa oda ir gali buti problemu. g.gif
Mano juodieji inkstirai buvo per gilus pavadinti pavirsiniais (nes kosmetologe garinus veida beveik valanda nesugebejo ju isspausti, ypac nosyje, o ir poros liko labai issipletusios). Gal jei giluminis yra didokas pabandyk su sterilia adatele ji pakrapstyti, man ant smakro tada issispaudzia. O ta kauke tai islupo per 3 kartus tuos neiveikiamuosius is nosies ir sutrauke poras, jos nebeissiplecia. Dar viena valomoji kauke superine yra vienkartine droge, 2,29lt pokelis 2 kartams Klarende Maske (zydras pokelis su dvien kriauklemis) thumbup.gif Gal tuomet reiktu pabandyti vienkartine kauke, paziuretum ur isjudina tuos gilius inkstirus, tada galetum pabandyti ir Himalaya kauke.
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2012 04 11, 17:54)
Dar viena valomoji kauke superine yra vienkartine droge, 2,29lt pokelis 2 kartams Klarende Maske (zydras pokelis su dvien kriauklemis)  thumbup.gif

turėjau šitą kaukę, tai po jos dar daugiau spuogų atsirado doh.gif o man nuo inkštirų dar molis padeda. užsitepu ant veido, viską laaaaabai sutraukia ir paskui oda kiek lygesnė ir švelnesnė būna thumbup.gif
Atsakyti
Uj, panelės, kaip malonu, kad dalijatės patirtim thumbup.gif Tikriausiai reikės gundytis ta Himalaya kauke. Su inkštirais kovoju jau seniai. Turiu daug juodų ant nosies, aplink nosį ir ant smakro. Neįmanoma jų išnaikinti. Jie giliai, nepasiduoda išspaudžiami, tik apdraskau nosį bandydama juos įveikti doh.gif O jei ir išspaudžiu, tai vėl toje poroje susidaro naujas juodas kamštis. Bandau rusiškas molio kaukes. Oda tampa švelni, susinormalizuoja riebalų kiekis (manoji mišri), tačiau inkštirai nepasiduoda, tik kokiam pusvalandžiui pabalsta, bet net nemano išlįsti. Kažkur skaičiau, kad labai gerai tokia kaukė: vieno kiaušinio baltymas, pusė valgomojo šaukštelio stambios druskos, pusės citrinos sultys, arbatinis šaukštelis medaus ir keli lašeliai arbatmedžio aliejaus. Kai prisimenu, tai pasidarau ją, bet norint rezultato reikėtų lepinti veiduką reguliariai. Gal jūs turėsite daugiau kantrybės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 04 06, 08:37)
2012, o kur galima tokia isigyti ? cia super patogu tokia kauke  bigsmile.gif

gal ir patogi, jeigu oda toleruoja. Mano oda sausa, tai sausino labai.
Ir pati konsistencija man nera maloni.
Jeigu Jusu oda riebi, tai turetu patikti.
Atsakyti
Sveiki,
Turiu tokią bėdą, čia gal nelabai aš į temą rašau, bet tikiuosi atsakys kas nors ir nesupyks labai. Esmė ta, kad mano veidas atrodo lyg kaistų, raudonuotų, oda tokia nelygi ir šiurkšti, lyg būtų užpuolus kokia alerginė reakcija, spuogų pas mane labai minimaliai, nes ir niekada jų nebūdavo, tačiau atsirado labai daug tokių mažų inkštirų, kurie atrodo kaip išbėrimai, kurie pasiskirstę po veidą netolygiai, na iš tikrųjų man asmeniškai atrodo kraupiai, nes atrodo lyg po gero įdegimo veidas, tas gal būtų nieko, bet niekada nesilankau soliariumuose ir tikrai nebuvau šiltuose kraštuose, todėl man neaiškus tas veido paraudimas ir tie inkštirai bjauriai atrodantys, tas "įdegusio veido" ir inkštirų derinys atrodo apverktinai man, ir nebežinau, ką daryti, todėl ir bandau su Jūsų pagalba susižinoti kokio gero dermatologo pavardę ar pačią įstaigą, kuri padėtų su šia problema, nes nemanau, kad kremukai visokie man padės, nes jau buvau pas kosmetologe ir kelis mėnesius pagal jos duodamus kremus ir visokias kaukes gydžiaus ir nieko - veidas toks pats įraudęs su inkštirais, blogiausia kad labai netolygiai tie inkštirai išsidėstę, ir dar blogiau, kad nei į pirtį negaliu nueit, nuprausus veidą iškart pagyvėja paraudimas na ir panašūs simptomai, na ačiū Dievui praėjo šaltasis laikotarpis, nes ir nuo šalto oro oda rausdavo, tiesiog kaisdavo, dar jei vėjas pūsdavo į veidą... Galbūt tam įtakos turėjo pakitę mitybos įpročiai, nors tikrai nevalgau daug nesveiko maisto, galbūt kaltas oras, atmosfera, nes ne itin seniai atsikrausčiau iš kaimo į miestą, gal dar kažkas.. Bet man jau tiesiog nusibodo aiškintis, ieškot tų priežasčių bevaisiai, ir ta pati kosmetologė nieko nesugebėjo pasakyt "ai čia gal oras, ai čia gal maistas, gal kažką naudoji, va pasitepk mūsų firmos kremais ir viskas bus gerai". O iš tikrųjų nieko aš nenaudoju, jokių net pudrų ir aplamai niekada makiažo belekokiai dienai nesidėdavau, nebent tik blakstienas pasidažydavau, nes didžiavaus savo natūralia gražia oda, o dabar kas tai tiesiog katastrofa, kartais tiesiog verkt norisi. Manau, kad čia kažkokia odos problema mane ištiko, kurią reikia jau rimtai gydyti, bet niekad gyvenime tokiais dalykais nesidomėjau, todėl nežinau kur kreiptis, atrodo lyg bjauri alerginė reakcija.. Žiauriausia, kad iki tol, kažkurios prakeiktos lemtingos dienos, kai pastebėjau, oda mano švari, švytinti tiesiog buvo visą gyvenimą: nei inštirų, nei spuogų, nei paraudimų, lygi ir graži oda, todėl mane tas tiesiog dabar psichiškai veikia, kartais tiesiog apima didelė apatija viskam ir nieko nesinori.. Gal kas pagelbės, tikiuosi paaiškinau, kaip galėjau, nes dar kart kartoju nežinau visų tų kosmetologinių, dermatologinių terminų, bet galbūt kas nors supras ir pagelbės.
Ačiū iš anksto ir iki.
Atsakyti
nebesvarbu, o gal tiesiog nuo vandens kuriuo prausiate veida? Rasote, kad is kaimo atsikraustet i miesta (vanduo greiciausiai skiriasi) - taip pat rasete, kad tas paraudimas paryskeja nusiprausus?
Galima pabandyt veida tiesiog valyti svenlniom priemonem, arba prausti pirktiniu saltinio vandeniu, ar bent virintu, arbatzolem.. nezinau, gal kas dar geresnio patars. g.gif
Atsakyti
zuzi šoka,
aš nežinau, kame yra bėda, bet ir nenusimanau tose priemonėse, bijau, kad saviveikla užsiimdama tik dar pabloginsiu padėtį, nesinori eksperimentų daryti, nors jau teko, ir nepadėjo. gal manyčiau geriau nueiti pas kokį dermatologą, kuris išaiškinti galėtų kas man yra, to priežastį ir būdus, kaip tą išgydyti, tik to ir tenoriu. tai štai jei kas nors čia žino, kur man reiktų kreiptis ar galėtų patarti, būtų labai šaunu. wink.gif
Atsakyti
BlackDhalia, turiu klausimą biggrin.gif ar ta Hymalajos kaukė yra tokia, kad po to ją reikia nulupti? žinau vieną kaukę purvo, bet ji nusiplauna ir jokių inkštirų "neišlupa"... Gal ne tą kaukę turiu omenyje... g.gif
help unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Noriu pasidalinti savo patirtimi.
Esu moteriškė, įpusėjusi į 4 dešimtį, bet spuogai buvo nuolatiniai mano palydovai, nors oda nėra riebi. Ypač padaugėdavo po šventinių savaitgalių.
Neseniai susidomėjau natūralia ekologiška kosmetika, o būtent aliejais, nes skaičiau, kad ir natūraliuose kremuose esantys vaškai gali užkimšti poras ir taip skatinti daugintis inkštirus. Naudoju ricinų aliejų nakčiai (ne kiekvieną dieną) ir simondsijų aliejų dienai. Veidą valausi gėlių hidrolatu. Ricinų aliejus yra labai klampus, todėl įsimasažuoju į odą.
Galiu pasidžiaugti, kad spuogų labai sumažėjo. Šventiniai savaitgaliai nebeiššaukia didelio inkštirų antplūdžio.
Vakar dar aptikau straipsnį, apie veido valymą, kurį taip pat galvoju išbandyti: http://oleum.lt/lt/s...alymas-aliejumi
Atsakyti