Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(nebesvarbu @ 2011 10 19, 00:47)
Sveiki.
As cia gal truputi ne i tema, bet ta uzrakino tema, tai rasau cia, sorry.
Taigi noreciau suzinot jusu nuomone, ka daryt su tais inkstirais ir aplamai nelygia oda? beje as esu vyras, bet nezinojau kur rasyt, tai cia parasiau. gal keista, kad vyras lygios odos nori ir pan, bet jau nusibodo man tas, ypac ant nosies ir salia jos tokie kai inkstirai ar kazkas, nelabai net zinau. nuo vakar prausikli ir krema naudoju, tai dabar idomu kiek cia reiktu tuo uzsiiminet,kol rezultatas bus? ir ar toliau reiks teptis?ir pan, laukiu atsakymu

naudok nosies pleistrus. mirksiukas.gif as vyrui uzdedu karta per menesi nosies pleistrus, neblogai isvalo.
Papildyta:
QUOTE(Meskala @ 2011 10 14, 16:54)
Etama, turėjau aš irgi tokių inkštirų pažandėse iš abiejų pusių (ties veido ir kaklo linija), dabar labai smarkiai apmažėję. Nepadės niekas, tiesiog tai organizmo bėda. Hormonai ar velniaižinkas :/ Tiesiog naudodavau BHA, tada tie "vidiniai gilūs" inkštirai prisirpdavo, ir juos lengviau būdavo išspausti. Pas kosmetologes nėjau, net dvi iš jų nesugebėjo iki galo švariai jų išspausti, nes oda ten nekieta, laisva, judanti... Pati namie turėjau pabaigti, kas jų ten neišspausta smile.gif
Tiesą pasakius, bijau apkaltinti natūralistinę kosmetiką, bet pastebėjau, kad kai nustojau naudoti natūralius aliejus, tai ir apmažėjo inkštirų sad.gif O gal kad dažniau ėmiau naudoti BHA ir benzoilo peroksidą. matyt, netinka man natūralūs produktai.

naturalus produktai nebutinai su aliejais. juk yra naturaliu priemoniu ir oil free, spuoguotai odai.
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 03 24, 13:52)
naudok nosies pleistrus. mirksiukas.gif  as vyrui uzdedu karta per menesi nosies pleistrus, neblogai  isvalo.
Papildyta:
naturalus produktai nebutinai su aliejais. juk yra naturaliu priemoniu ir oil free, spuoguotai odai.

o nebuna normaliu pleistru, placiu, dideliu ir ne tik nosiai, man jie atrodo per mazi kazkokie
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 03 24, 12:59)
o nebuna normaliu pleistru, placiu, dideliu ir ne tik nosiai, man jie atrodo per mazi kazkokie

dideliu dar nesu macius. gal bandyk 2 jeigu vieno mazai. arba del viena skirta nosiai, kita smakrui, juk juk jis mazesnis g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 03 24, 12:49)
Kokius aliejus ir valymo būdą naudojate? smile.gif

as naudoju virgin olive oil , jokiu kitu neimaisau, bet manau, kad cia priklauso nuo odos tipo, issiskaiciau stai cia , galima eksperementuoti pagal asmeninius poreikius 4u.gif
Atsakyti
O kokios priemonės maždaug turėtų būti su tom BHA ir AHA rūgštim? Kurios geresnės? Žinoma, kad nebūtų labai brangios... unsure.gif
Atsakyti
ar bandete su soda ?
as issivaliau visus inkstirus thumbup.gif

http://www.patisau.l...tuves-soda.html
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 04 04, 22:15)
ar bandete su soda ?
as issivaliau visus inkstirus  thumbup.gif

http://www.patisau.l...tuves-soda.html

Rimtai ?? bigsmile.gif papasakokit placiau prasau, kokia Jusu oda buvo, nes mano didziule problema yra inkstyrai, kuriu prisiveise ant viso veido, ant nosies, zandu, smakro doh.gif tikriausiai pilinga daretes su soda ? papasakokit kaip daznai, po kiek laiko pasimate tokie geri rezultatai bigsmile.gif
Atsakyti
As turiu tokius

user posted image

Tai zoleliu kauke kuri isdziusta ir nuimama kaip juosteles poru valymui. Galima naudoti ne tik nosies poroms valyti. Vieno pakelio uztenka visam veidui (jeigu reikia).

REZULTATAI akivaizdus po pirmos proceduros. Isvalo geriau negu pleistras Nivea ar pan.
TRUKUMAI: visiskai netinka sausai odai, kauke juodos spalvos ir nemalonios konsistencijos. Po kaukes reikia naudoti tonika ar prausikli kuris uzdaro poras.

NUOTRAUKA SKOLINTA IS INTERNETO. Pries procedura - kaip atrodo nuimta "kauke" po proceduros. Kaip oda atrodo po kaukes nuotrauku neturiu. Nuo saves galiu pasakyti, kad matomai isvalo.

user posted image
Atsakyti
2012, o kur galima tokia isigyti ? cia super patogu tokia kauke bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 04 05, 15:59)
Rimtai ??  bigsmile.gif papasakokit placiau prasau, kokia Jusu oda buvo, nes mano didziule problema yra inkstyrai, kuriu prisiveise ant viso veido, ant nosies, zandu, smakro  doh.gif tikriausiai pilinga daretes su soda ? papasakokit kaip daznai, po kiek laiko pasimate tokie geri rezultatai  bigsmile.gif

mano oda misri, T zona riebi, inkstiru buvo ant nosies ir smakro bei kaktos.darydavau 2 kart per savaite, tiesiog i delna puse arbatinio saukstuko sodos, truputi vandens, su ta kosele svelnia pylinguodavau inkstiruotas vieteles, stipriai negalima, nes visgi soda astri. pabandykite nieko nekainuoja smile.gif
o poveikis geras tikrai, lieka svarios porytes, uztenka kauke sutraukiancia poras panaudoti paskui ir oda grazi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykit kaip galima isvalyt inkstirus tuos tokius baltus kietus, jokie prausikliai nepadeda, o spaudziant tik skauda ir jokio rezultato
Atsakyti
QUOTE(Lijana1988 @ 2012 04 09, 12:16)
Sveikos, sakykit kaip galima isvalyt inkstirus tuos tokius baltus kietus, jokie prausikliai nepadeda, o spaudziant tik skauda ir jokio rezultato

su vienkartine nauja adata praplėškit odelę kur tas spuogas ,tada lengvai nusiima tas baltas rutuliukas mirksiukas.gif
Atsakyti