Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

QUOTE(style18 @ 2012 05 18, 18:41)
man ir taip buvo pirmus kartus. Dabar darau kiekviena diena, viskas gerai.

O raudonom dėmelėm irgi buvo išmetę? smile.gif Jei taip, reikės gal vėl pamėginti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 05 18, 19:55)
O raudonom dėmelėm irgi buvo išmetę?  smile.gif Jei taip, reikės gal vėl pamėginti  unsure.gif

buvo. pirmus 3 kartus iskart po prausimosi islindo tokie kaip spuogai, vietomis paraudo. Neužilgo praėjo. Dabar darau kasdien, daugiau taip nebuvo.
Atsakyti
Ir as kovoju su savo problemine oda. Spuogai tai pavieniai pas mane, bet skruostu poros labai issipletusios ir visas veidas (nosis, smakras ir skruostai) nusetas inkstirais. Naudojau parduotuvines priemones, bet jokios naudos is ju. Dar buvau pas dermatologe, tai spuogus isgyde ir reikejo valyma darytis, bet jo taip ir nepasidariau. Toliau vis bandydavau ivairias priemones, kartais siaip paspaudinedavau didziausius inkstirus, o nuo siandien bandysiu vel kovoti su inkstirais ir issipletusiomis poromis.
Pirmiausia, tai nusipirkau ir isbandziau ta "kilpele" inkstirams. Man labai patiko ji.
Veida prausiu kosmetiniu muilu su gydomuoju purvu.
Pamaciau, kad nosis issausejo, tai pasitepiau "Neutral'o" aliejuku.
Dar tepiausi Rasos toniku su AHA.
Du isdygusius spuogus patepiau salicilo spiritu.
Na ir pasipudravau truputi su mineraline pudra.
Po keliu dienu pabandysiu dar sveitima su soda ir nauja giliai valanti sveitikli.
Beje, pradejau gerti vandeni (2l per diena) ir jau savaite nerukau smile.gif paziuresiu kas iseis is tokio mano gydymo.
Atsakyti
QUOTE(hide @ 2012 05 30, 23:18)

Pirmiausia, tai nusipirkau ir isbandziau ta "kilpele" inkstirams. Man labai patiko ji.
Veida prausiu kosmetiniu muilu su gydomuoju purvu.
Pamaciau, kad nosis issausejo, tai pasitepiau "Neutral'o" aliejuku.
Dar tepiausi Rasos toniku su AHA.
Du isdygusius spuogus patepiau salicilo spiritu.
Na ir pasipudravau truputi su mineraline pudra.
Po keliu dienu pabandysiu dar sveitima su soda ir nauja giliai valanti sveitikli.
Beje, pradejau gerti vandeni (2l per diena) ir jau savaite nerukau smile.gif paziuresiu kas iseis is tokio mano gydymo.

kur odos drėkinimas?
Atsakyti
gal kas bande soda valyti? skaiciau, kad gerai isvalo. daug vandens isgerti per diena geriau uz bet koki drekinima.
Atsakyti
rasiau,kad aliejum patepu jei issauseja. Ar netinka aliejus?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 05 31, 06:28)
gal kas bande soda valyti? skaiciau, kad gerai isvalo. daug vandens isgerti per diena geriau uz bet koki drekinima.

Aš kartais naudoju tokį receptuką: į šaukštą medaus įmaišau trečdalį šaukštelio sodos, užtepu ant veido, palaikau kokias tris minutes ir su kempinėle švelniais judesiais masažuojant nuplaunu. Man labai efektyvu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hide @ 2012 05 31, 10:01)
rasiau,kad aliejum patepu jei issauseja. Ar netinka aliejus?

ne, ypač Neutral smile.gif jei jau naudojat aliejų, tai naudokit natūralų
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 05 31, 16:23)
ne, ypač Neutral smile.gif jei jau naudojat aliejų, tai naudokit natūralų

supratau.aciu!
Atsakyti
Sveikos,

turiu tokią rpoblemą, jog jau antri metai neplaunu veido vandeniu, jį pakeičiau biodermos vandeniu ir kasdien juo "prausiuosi". taip elgtis buvau priversta po to, kai nuo veido kelis metus nedingo egzemos. Na šią problemą susitvarkiau, tačiau visada iškyla problema - o kaip atlikti pilingą, kai sudirginus veido odą ir ją prausiant vandeniu parausta oda? nes įsivaizduokit, kad jau keletą metų tiesiog valau vata ir spec. skysčiu veidą, o nusišveisti veidą "iš pagrindų" kartais norisi.

gal turėjote kuri panašią problemą ir kokia jūsų patirtis? gal turite ką patarti?
Atsakyti
QUOTE(kmi_kmi @ 2012 06 14, 22:25)
Sveikos,

turiu tokią rpoblemą, jog jau antri metai neplaunu veido vandeniu, jį pakeičiau biodermos vandeniu ir kasdien juo "prausiuosi". taip elgtis buvau priversta po to, kai nuo veido kelis metus nedingo egzemos. Na šią problemą susitvarkiau, tačiau visada iškyla problema - o kaip atlikti pilingą, kai sudirginus veido odą ir ją prausiant vandeniu parausta oda? nes įsivaizduokit, kad jau keletą metų tiesiog valau vata ir spec. skysčiu veidą, o nusišveisti veidą "iš pagrindų" kartais norisi.

gal turėjote kuri panašią problemą ir kokia jūsų patirtis? gal turite ką patarti?

O jei pabandytum su virintu arba net distiliuotu vandeniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2012 06 14, 23:03)
O jei pabandytum su virintu arba net distiliuotu vandeniu  g.gif

na vandens problemą dar būtų galima išspręsti, nes jei ką, galima ir tuo dirbtinu vandeniu-toniku naudotis, o ir nusiprausus kartą per savaitę virintu vandeniu galbūt problemos nebūtų. tačiau elergizuoja ir sujautrina odą ir po įvairių kaukių naudojimo, tai manau, kad į pilingą irgi panašiai reaguotų. pvz. esu nusipirkusi geros kokybės kaukę, kainavo virš 300 Lt, tai ir po jos raudonom dėmėm vietomis išmeta ir niešti jas...
Atsakyti