Įkraunama...
Įkraunama...

Inkštirai

Jira, idomus straipsnis!
Mano oda praejo turbut visas stadijas - nuo svaruteles, tobulos kai buvau 17-20 iki siaubingai spuoguotos, randuotos, skausmingos kai buvau 22-26. Visiskas pasikeitimas, nezinau, kas itakojo (stresinis gyvenimas, nestumas, visokiu kremu, kosmetikos bandymai - na zodziu atrodziau apverktinai ir tiesiogine sio zodzio prasme verkdavau ziuredama i veidrodi.) Oda riebi, poros dideles, nuolat uzsikimsusios... Dabar jau galiu sakyt, kad taip BUVO, nes per pastaraji gera pusmeti oda pasitaise, atrodo 100 kartu geriau. Inkstiru praktiskai nebera, betkada paziurejus i veidrodi (be makijazo) bunu patenkinta, tfu tfu tfu... Nezinau, kas konkreciai padejo, bet vienu metu pradejau tokia programa: 1. Kas vakara prausiau veida naturaliu seriu sepeciu (smulkiau pasakojau apie tai "Metu atradimu" temoje 25-26 psl.), kiek intensyviau pamasazuodama T zona, ypac nosies sparnelius.
2. Nebenaudoju visiskai JOKIOS krempudros - ja pakeiciau mineraline pudra.
3. Jei pastebiu, kad veido kremas kemsa poras - ji sunaudoju rankom, kojom ir pan. Veido odos nebetepu.
4. Anksciau negerdavau arbatu, dabar kasdien stengiuos isgert po 4-5 ivairiu zoleliu arbatos (paprastas vanduo man taip "nesigeria", tad saves nekankinu.)
5. Jau maziausiai pusmeti geriu nakvisu alieju.
6. Kelis kartus per savaite nakciai veida istepu alieju misinuku. Dieninius kremus renkuosi tarp ekokosmetikos gamintoju.

Anksciau poreikis valyti poras (garindavau veida, naudodavau kilpele) vos ne kiekviena savaitgali, o dabar jau to nedariau seniai seniai... rolleyes.gif
Nezinau, kuris punktas labiausiai padejo sutvarkyti veido oda, bet rezultatai akivaizdus. Pasiziuriu senas nuotraukas ir pakraupstu... doh.gif Reiktu idet palyginimus PRIES ir PO, bet kad sarmata. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 17 balandžio 2012 - 11:11
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 17, 11:01)
Jira, idomus straipsnis!
Mano oda praejo turbut visas stadijas - nuo svaruteles, tobulos kai buvau 17-20 iki siaubingai spuoguotos, randuotos, skausmingos kai buvau 22-26. Visiskas pasikeitimas, nezinau, kas itakojo (stresinis gyvenimas, nestumas, visokiu kremu, kosmetikos bandymai - na zodziu atrodziau apverktinai ir tiesiogine sio zodzio prasme verkdavau ziuredama i veidrodi.) Oda riebi, poros dideles, nuolat uzsikimsusios... Dabar jau galiu sakyt, kad taip BUVO, nes per pastaraji gera pusmeti oda pasitaise, atrodo 100 kartu geriau. Inkstiru praktiskai nebera, betkada paziurejus i veidrodi (be makijazo) bunu patenkinta, tfu tfu tfu... Nezinau, kas konkreciai padejo, bet vienu metu pradejau tokia programa: 1. Kas vakara prausiau veida naturaliu seriu sepeciu (smulkiau pasakojau apie tai "Metu atradimu" temoje 25-26 psl.), kiek intensyviau pamasazuodama T zona, ypac nosies sparnelius.
                                              2. Nebenaudoju visiskai JOKIOS krempudros - ja pakeiciau mineraline pudra.     
                                              3. Jei pastebiu, kad veido kremas kemsa poras - ji sunaudoju rankom, kojom ir pan. Veido odos nebetepu.
                                              4. Anksciau negerdavau arbatu, dabar kasdien stengiuos isgert po 4-5 ivairiu zoleliu arbatos (paprastas vanduo man taip "nesigeria", tad saves nekankinu.)
                                              5. Jau maziausiai pusmeti geriu nakvisu alieju.
                                              6. Kelis kartus per savaite nakciai veida istepu alieju misinuku. Dieninius kremus renkuosi tarp ekokosmetikos gamintoju.

Anksciau poreikis valyti poras (garindavau veida, naudodavau kilpele) vos ne kiekviena savaitgali, o dabar jau to nedariau seniai seniai... rolleyes.gif
Nezinau, kuris punktas labiausiai padejo sutvarkyti veido oda, bet rezultatai akivaizdus. Pasiziuriu senas nuotraukas ir pakraupstu...  doh.gif Reiktu idet palyginimus PRIES ir PO, bet kad sarmata.  verysad.gif

Manau kiekviena turi atrasti kas jos odai geriausia, bet tai isties nelengva padaryti doh.gif
Atsakyti
Vyras pirko inhaliatoriu ir rado toki, kuris yra veido sauna+inhaliatorius - atseit ta veido sauna galesiu naudotis as. Bet vis galvoju, ar nepadidins tai mano veido poru dar labiau?
Ar kuri naudojate? Gal ir nieko nenutiks, jai panaudociau karta i menesi-du. ax.gif
Pagarinciau, tada kokia valomaja kauke.. Paprastai valomasias dedu vonioje, kai karsta, poros issiplecia. O dabar si sauna laukia pabandoma... g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 24 balandžio 2012 - 19:57
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 04 24, 21:55)

Dėl saunos pagelbėti niekuo negaliu, tik norėjau paklausti, kokias naudojat valomąsias kaukes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 05 04, 02:50)
Dėl saunos pagelbėti niekuo negaliu, tik norėjau paklausti, kokias naudojat valomąsias kaukes?  4u.gif

Praktiskai visada ziuriu, kad tai budu MUD kauke - na su juros dumbliais, arba moliu. Mano riebiai odai - jos pacios geriausios. Kaukes, prie kuriu vis griztu -
Lumene - nuostabiai isvalo, skalsi, "stipri".
user posted image
The Body Shop - taip pat labai gerai isvalo, palaikau ant veido, o po to svelniai patrinu - nusveiciu oda (ji tokia siurkstesne). Skalsi, taupiai naudojasi.
user posted image
Siuo metu naudojama - skirtumas nuo pries tai minetu ji ne tik, kad oda isvalo, bet dar ir gerai padrekina - po kaukes jau drekinamojo kremo galiu ir netepti (priesingai nuo pries tai minetu dvieju, kurios yra gana stiprios butent valomaja prasme)
user posted image

Apskritai kaukes su moliu - nesvarbu brangesne ji ar pigesne, svarbu, kad pagrindinis ingredientas - "purvas". bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 04 gegužės 2012 - 21:50
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 05 04, 23:47)
Apskritai kaukes su moliu - nesvarbu brangesne ji ar pigesne, svarbu, kad pagrindinis ingredientas - "purvas".  bis.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Siuo metu naudojama - skirtumas nuo pries tai minetu ji ne tik, kad oda isvalo, bet dar ir gerai padrekina - po kaukes jau drekinamojo kremo galiu ir netepti (priesingai nuo pries tai minetu dvieju, kurios yra gana stiprios butent valomaja prasme)
user posted image

Kur būtų galima šią įsigyti? Mano veido oda mišri, tad labai gerai jei valo ir nesausina g.gif
Atsakyti
Perku is cia - http://www.feeluniqu...k-Mud-Mask-75ml
(Vakar baigiau tos pacios linijos drekinamaji krema - vienas is geriausiu naudotu.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 13 gegužės 2012 - 10:30
man labiausia padeda prausimasis su avizu kose biggrin.gif

1. Nuplaunu veidą su savo prausikliu.
2. Tada paimu i delną avižų košes ir maišau su vandeniu ir tiesiog lengvai trinu oda.
3. Po to nuplaunu vandeniu. (geriausia i kriauklę pastatyti didelį indą, kad plaunat nuo veido viskas patektų į indą, nes ta koše gali užkimšti kriauklę.
4. Kruopos gali pasirodyti šiurkštokos veidui, todėl galima jų įpilti į mažą indelį ir užpilti šiltu vandeniu, tegul pastovi 20 min. ir tada pasidarys minkštesnės.

Man išvalo poras geriau negu bet kokios kaukės. lotuliukas.gif

Tiesa, po pirmų kartų gali atsirasti spuogų, bet po to jau neatsiranda. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 05 17, 11:00)
man labiausia padeda prausimasis su avizu kose biggrin.gif

Tiesa, po pirmų kartų gali atsirasti spuogų, bet po to jau neatsiranda. rolleyes.gif

Vava, pasiskaičiau aš apie tai ir pabandžiau, praustis malonu buvo, bet po to iškilo keli spuogai ir veidą raudonom sausėjančiom dėmėm išmetė unsure.gif O gaila, būtų pigi alternatyva, bijau ir bebandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 05 17, 22:30)
Vava, pasiskaičiau aš apie tai ir pabandžiau, praustis malonu buvo, bet po to iškilo keli spuogai ir veidą raudonom sausėjančiom dėmėm išmetė  unsure.gif O gaila, būtų pigi alternatyva, bijau ir bebandyti  biggrin.gif

man ir taip buvo pirmus kartus. Dabar darau kiekviena diena, viskas gerai.
Atsakyti