šiandien už paprastą kopūstą maxėj sumokėjau 7LT, įmušė kaip šviežią baltagūžį. Ar turiu teisę pareikalaut sumokėto skirtumo ir 5LT čekio?
Turit, nes įmušė visai kitą prekę
QUOTE(Rodnega @ 2013 04 15, 15:27)
Turit, nes įmušė visai kitą prekę
ačiū už atsakymą

QUOTE(Ditė+ @ 2013 04 15, 15:26)
šiandien už paprastą kopūstą maxėj sumokėjau 7LT, įmušė kaip šviežią baltagūžį. Ar turiu teisę pareikalaut sumokėto skirtumo ir 5LT čekio?
Cekis jums nepriklauso

QUOTE(Ditė+ @ 2013 04 15, 15:26)
Manau, kad taip. Ne pirkejo problema, ka ir kas imusa

Lentynoj nurodyta kaina nesutampa su imusta - priklauso 5 Lt
QUOTE(jasia @ 2013 04 15, 18:50)
Cekis jums nepriklauso
Cekis duodamas,kai kaina cekyje yra didesne nei lentynoje.Siuo atveju kasininke suklydo koda,tai jos kalte.Turi buti daromas grazinimas,grazinami pinigai uz preke ir kopustas persveriamas tikruoju kodu 

nuvažiavau į maximą, gavau skirtumą ir 5Lt čekį. Kasininkė nelabai norėjo duoti, sako pardavėja suklydo, bet aš taip užtikrintai pasakiau, kad priklauso ir taškas

QUOTE(Ditė+ @ 2013 04 15, 20:17)
nuvažiavau į maximą, gavau skirtumą ir 5Lt čekį. Kasininkė nelabai norėjo duoti, sako pardavėja suklydo, bet aš taip užtikrintai pasakiau, kad priklauso ir taškas
bet tai skirtumą irgi atgavau 5Lt su centais, ot būčiau permokėjus
dabar tai jau visada tikrinsiu čekius prie kasų, neišėjus iš parduotuvės..

Kad nekiltu didesnis konfliktas,tada ceki duoda,bet pagal taisykles jis nepriklauso.

Papildyta:
QUOTE(rsc @ 2013 04 15, 20:15)
Manau, kad taip. Ne pirkejo problema, ka ir kas imusa 

Priklauso, jei išmuša didesnę kauną. Nepriklausytu , tikrai neduotu
QUOTE(Ditė+ @ 2013 04 15, 21:17)
bet tai skirtumą irgi atgavau 5Lt su centais, ot būčiau permokėjus
dabar tai jau visada tikrinsiu čekius prie kasų, neišėjus iš parduotuvės..

dėl to nesvajokim prie kasų, o žiūrkim, ką muša

neseniai vyras grįžo su kopūstų salotom ir kūdikio koše, sako nu brangumas tos košės

jam buvo pamoka, kad čekių neima ir skaičiuot nebemoka

QUOTE(Rodnega @ 2013 04 16, 10:29)
Priklauso, jei išmuša didesnę kauną. Nepriklausytu , tikrai neduotu
Siuo atveju nepriklauso,nes kaina etiketeje butu tokia pat kaip ir cekyje,jei kasininke butu nuvedusi prie svieziu kopustu,kuris ir buvo imustas.Kasininke kalta,kad sumaise kodus,todel turejo grazinti tik skirtuma.Cekis duodamas,kai kaina etiketeje mazesne,nei cekyje ir kai matoma,kad gali kilti didesnis konfliktas..Juk pas mus,kuo toliau,tuo labiau KLIENTAS visada teisus

QUOTE(jasia @ 2013 04 16, 10:44)
Siuo atveju nepriklauso,nes kaina etiketeje butu tokia pat kaip ir cekyje,jei kasininke butu nuvedusi prie svieziu kopustu,kuris ir buvo imustas.Kasininke kalta,kad sumaise kodus,todel turejo grazinti tik skirtuma.Cekis duodamas,kai kaina etiketeje mazesne,nei cekyje ir kai matoma,kad gali kilti didesnis konfliktas..Juk pas mus,kuo toliau,tuo labiau KLIENTAS visada teisus 

O as va zinokit pirkau desra, kuri buvo su geltona kaina.Ir cekyje pasiziuriu, imusta ta didesne kaina.Galvoju ar pas kasininke klaust ar informacijoj

Manau kad 5LT kompensacija priklauso visais atvejais. Bent man kiek suklysdavo (nesvarbu kaip) Maxima visada grazindavo skirtuma ir duodavo 5LT. ceki.
Mano taktika gan paprasta: su kasininkemis nediskutuoju, nesiginciju o tiesiai zygiuoju i info. Ten problemu paprastai nebuna. Tiesa, visuomet reikia atidziai isstudijuoti ceki ir zinoti kainas. Ypac patinka kai kasoje sedi jauni vaikinukai
Jie klaidas daro reguliariai.
Jei pati darbuotoja nesureaguoja, taktiskai primenu. Niekuomet nesake ne.
Mano taktika gan paprasta: su kasininkemis nediskutuoju, nesiginciju o tiesiai zygiuoju i info. Ten problemu paprastai nebuna. Tiesa, visuomet reikia atidziai isstudijuoti ceki ir zinoti kainas. Ypac patinka kai kasoje sedi jauni vaikinukai

QUOTE(aureka @ 2013 04 16, 15:52)
.Neisdrysau paklaust del tu 5 lt, bet net neuzsimine nieko
Jei pati darbuotoja nesureaguoja, taktiskai primenu. Niekuomet nesake ne.