Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės - 3

QUOTE(aureka @ 2013 04 16, 15:52)
O as va zinokit pirkau desra, kuri buvo su geltona kaina.Ir cekyje pasiziuriu, imusta ta didesne kaina.Galvoju ar pas kasininke klaust ar informacijoj  g.gif Nueinu i info ir paklausiu.Sako einam paziuret. Na nueinam ji pasiima ta kaina, kazkam paskambina, grazina man skirtuma ir viskas.Neisdrysau paklaust del tu 5 lt, bet net neuzsimine nieko

Visada reikia priminti. Prieš mane kartą stovėjo moteriškė su ta pačia blogai paskaičiuota preke. Jai grąžino tik kainų skirtumą, o man dar ir 5 Lt čekį, aišku priminus apie jį informacijos darbuotojai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 04 16, 10:36)
dėl to nesvajokim prie kasų, o žiūrkim, ką muša  mirksiukas.gif

nu nesvajojam, visuomet stengiuosi žiūrėti ką muša, ne kartą buvę, kad klaidų pridarę. O šįkart atėjau į kasą, kai ji buvo tuščia, pradėjau krauti prekes, o kasininkė kad skenuoja, kad skenuoja nieko nelaukdama.. Paskui tik namie apsižiūrėjau, ką pridirbo.
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2013 04 16, 14:52)
O as va zinokit pirkau desra, kuri buvo su geltona kaina.Ir cekyje pasiziuriu, imusta ta didesne kaina.Galvoju ar pas kasininke klaust ar informacijoj  g.gif Nueinu i info ir paklausiu.Sako einam paziuret. Na nueinam ji pasiima ta kaina, kazkam paskambina, grazina man skirtuma ir viskas.Neisdrysau paklaust del tu 5 lt, bet net neuzsimine nieko

Jums priklause ir cekis smile.gif
Tiesiog garsiai yra neafisuojama apie juos.Kuo maziau isdalins,tuo geriau parduotuvei.Didesnese parduotuvese kiek lengviau su jais,o kokio nedidelio miestelio mazoje MAximoje nelabai ji issikovosi...
Atsakyti
QUOTE(Ditė+ @ 2013 04 16, 19:09)
nu nesvajojam, visuomet stengiuosi žiūrėti ką muša, ne kartą buvę, kad klaidų pridarę. O šįkart atėjau į kasą, kai ji buvo tuščia, pradėjau krauti prekes, o kasininkė kad skenuoja, kad skenuoja nieko nelaukdama.. Paskui tik namie apsižiūrėjau, ką pridirbo.

tai taip ir būna, kai jos savo greitą skaną paleidžia doh.gif šiandien tik nusisukau, girdžiu pypt pypt blink.gif per greitai doh.gif dvi bonkutės burokėlių vietoj vienos doh.gif pasukau į save ekraną, įlindau į maišą ir sakau, kad antro nematau g.gif jos veidas viską pasakė doh.gif minusavo. o info neįrodyčiau, kad vieną pirkau o išmušė du schmoll.gif
Atsakyti
dabar supratau, kad as tai isvis lengvatike. yra buve ne viena ir ne du kartus, kad imusa daugiau nei parasyta, tai jei pastebedavau, tai man tik pasiulydavo preke priimti atgal, niekada apie joki kainu skirtumo grazinima, ar įlt. ceki nebuvo ne kalbos g.gif
na dabar tai jau reikalausiu visada.
pakomentuokite man toki atveji. buvo taip, kad sumasciau dukrai nupirkti muzikini centra is maximos, tuo metu jis kainavo 190lt vietoj 289lt. kol sugalvojau pirkti, nuvaziuoju, ir ziuriu ogi jau kaina 289lt. tai as visas Panevezio maximas aplekiau ir dar vienoje radau su uzklijuota ryscia kaina ta mazesne, apsidziaugusi ciupau ir prie kasu- o ten man imuse jau visa kaina. kai pasakiua, tai pardaveja pasake kad turbut pamirso kainas perklijuot. dar teiravausi, sakau jei jau pamirso, ir yra tokia kaina visgi gal yra galimybe man ta kaina ir nusipirkti, bet ji grieztai pasake kad jokiu sansu. o vat jusu komentarus paskaicius suprantu, kad turejo netai,kad preke isminusuot, bet informacijoje atiduoti skirtuma ir dar 5lt ceki duoti?
Atsakyti
QUOTE(bufytė @ 2013 04 17, 12:26)
...o vat jusu komentarus paskaicius suprantu, kad turejo netai,kad preke isminusuot, bet informacijoje atiduoti skirtuma ir dar 5lt ceki duoti?...

taip 4u.gif
Atsakyti
Solo Vynotekoje kas apsipirkinėjate?

Aš anądien pirmą kartą užsukau - pasibaisėjau. Kur žiūri vartotojų teisės g.gif

Ant daugumos prekių pakuočių nėra LT užrašų.

O baisiausia, kad kodai dubliuojasi, ar kaip pavadinti blink.gif vietoje pirktų vienkartinių servetėlių kasoje įmušo tepamos varškės kilogramą (kaip suprantu kilogramo kibirėlį) doh.gif nei juoktis, nei verkt... laugh.gif

Atsakyti
QUOTE(_aLba_ @ 2013 10 05, 15:25)
Solo Vynotekoje kas apsipirkinėjate?

Aš anądien pirmą kartą užsukau - pasibaisėjau. Kur žiūri vartotojų teisės  g.gif

Ant daugumos prekių pakuočių nėra LT užrašų.

O baisiausia, kad kodai dubliuojasi, ar kaip pavadinti  blink.gif  vietoje pirktų vienkartinių servetėlių kasoje įmušo tepamos varškės kilogramą (kaip suprantu kilogramo kibirėlį)  doh.gif  nei juoktis, nei verkt...  laugh.gif

Ir as pastebejau, kad nera lietuvisku uzrasu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2013 10 06, 00:14)
Ir as pastebejau, kad nera lietuvisku uzrasu  g.gif

Gal neužklijuoja? unsure.gif Pamenu, kai prekes veždavo, kur nebūdavo info lt kalba, įdėdavo rulonus lipdukų..
Atsakyti
Pas mus Maximoje dažnai sveriamų obuolių kainą įmuša ne tą. Aišku į didesnę pusę. Reikia labai žiūrėti. Jei pastebėję įmuštą didesnę kainą, pasakysite prieš išmušant čekį, tai tik atitaisys kainą ir viskas. O jei jau čekį turite rankoje, galite reikalauti 5 Lt. Nepiktnaudžiauju tuo, nes mūsų Maxima nuskurstų lotuliukas.gif . Tačiau vieną kartą trūko kantrybė ir išsireikalavau. Rajono Maximoje apsiperkame dažnai, pardavėjos mus pažįsta iš matymo. Lai būna pamoka, kad atidžiai stebime ir būna atidesnės. Paprašius 5 Lt, pardavėjos nustebo, pasimetė, ėmė kviestis vyresniąją. Tai gerai, kad toje pačioje eilėje stovėjo parduotuvės vadybininkė. Ji ir pasakė labai tyliai, kad mes turime tokią teisę. O tai kažin kaip būtų buvę.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 10 06, 00:27)
Gal neužklijuoja? :unsure: Pamenu, kai prekes veždavo, kur nebūdavo info lt kalba, įdėdavo rulonus lipdukų..

Tikriausiai, bet dazna preke be vertimo i LT kalba...
Atsakyti
Kaip PC Rimi arbūzai tampa kopūstais:
user posted image

(čia man taip pasisekė biggrin.gif )
Atsakyti